Chodit ven bez očkování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
22.2.16 16:55

Nechodit ven, tak bych brzy skončila v blázinci. Jediný čemu jsem se vyhýbala byly obchodní centra a mhd. Ale ne kvůli neočkování, ale přišlo mi to zbytečný tam kluka tahat a nechtěla jsem, aby chytil nějakou virozu.

• Citovat
  • Upravit
24994
22.2.16 16:55

Teda koukám, dneska tady samá nová inteligentní diskuse :zed: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
22.2.16 16:57
@axlpol píše:
Ahoj, chodily byste s dětmi ven bez očkování, máme jednovajka(4měs. korigo.)Máme odklad na očkování minimálně do dubna.Ven jsme nechodili, ani nechci, protože dodržuju s dvojčaty pevný režim, pořád krmíme co 2-3hodky a musela bych je sama ve vajíčkách donést do kočárkárny, přendat do kočáru a složitě vyjet z domu.No šílená„operace“a na to fakt nemám čas.3-4hodky spinkají přes den na balkoně, v lodžii, takže čerstvého vzduchu mají dost.Jen rodina na nás tlačí ať chodíme ven, na návštěvy…a my nechceme, bojíme se ať něco nechtnou, když nejsou očkovaní. Chodily byste ven? nebo měla jste některá taky pozastavené očkování a jak jste to dělaly?

Tak to je vážně hardcore. Tvl. A jinak jsi o. k?

Příspěvek upraven 22.02.16 v 17:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
22.2.16 17:02

Chodim ven s dcerou bez ockovani od jejiho narozeni uz temer sest let :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
22.2.16 17:02

Očkovala jsem až v půl roce a ven jsem normálně chodila, jen jsem se vyhýbala obchoďákům a tak. Chápu, že to máš s dvojčatama složité, ale nejít čtyři měsíce ven, to by mi hráblo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
22.2.16 17:04

Já samozřejmě ven chodím :) manžel je ohlídá a obstará taky.Je s dětmi nechodím. Máme pevný režim a vyplácí se, tak není důvod jim to narušovat. Potřebuju nakoupit, cvičit…a to by s dvojčaty v kočáru stejně nešlo. Takže já ven chodím, jen necouráme"bezdůvodně"s kočárkem po parku.Na to nemám čas. Zajímalo mě to hlavně kvůli chřipkám, teď je takové období. Neuroložka říkala vynechat obchoďáky, ale osobně se bojím i rodiných srazů. Třeba matka měla v létě černý kašel a neřekla ani slovo, že prý je pokašlává. Hodně v tohle rodiče lžou, tak proto se bojím. Mužou být nemocní a neřeknou nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
22.2.16 17:07

No pokud nekojis, bala bych se nejakych srazu lidi taky. Navic pokud jsou na zahrade neni potreba s nima nekde courat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
22.2.16 17:08

Syn měl taky odklad. A to vám poradil kdo, nechodit ven? A chodíš aspoň sama, když je manžel doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35861
22.2.16 17:08

@axlpol as až budou teda očkování, tak s nima budeš chodit ven jak když mají režim a je tak složité s nám dojít někam kočárem? Nebo pockas až začnou chodit a dojdou si ven samy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
22.2.16 17:10

A ještě k tomu…dětem jsou 4 měsíce a to už pozorují okolí…myslím, že není dobré, aby byly pouze doma a nebo se větraly pohledem na balkonové zdi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
22.2.16 17:11

No :oops: mi to fakt nedošlo, že jsou i úplně neočkované, dobrovolně. Neuroložka mám říkala, ať si je držíme doma, vyhneme se kolektivům, rodinným srazům a obchoďákům. Že jsou to malé miminka a ať berem ohledy dokud nepovyrostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67633
22.2.16 17:13

Promin, ale nejsi normalni. Nektere deti nejsou ockovane treba do roka kvuli neurologickym problemum apod. To bys opravdu rok nevylezla z baraku? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489

Když jdeš ven s kočárem, tak nejsi ani v kolektivu, ani na velkém srazu a podobně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
@axlpol píše:
Já samozřejmě ven chodím :) manžel je ohlídá a obstará taky.Je s dětmi nechodím. Máme pevný režim a vyplácí se, tak není důvod jim to narušovat. Potřebuju nakoupit, cvičit…a to by s dvojčaty v kočáru stejně nešlo. Takže já ven chodím, jen necouráme"bezdůvodně"s kočárkem po parku.Na to nemám čas. Zajímalo mě to hlavně kvůli chřipkám, teď je takové období. Neuroložka říkala vynechat obchoďáky, ale osobně se bojím i rodiných srazů. Třeba matka měla v létě černý kašel a neřekla ani slovo, že prý je pokašlává. Hodně v tohle rodiče lžou, tak proto se bojím. Mužou být nemocní a neřeknou nic.

Na co není čas? Oblíknout dvě děti a uložit je do kočárku? Víš, o kolik to trvá dýl, než s jedním? O pár minut. Jako řešit tvoje problémy, tak jsme asi tady většina v blázinci. I do obchodáků normálně jezdíme s dětma, co nejsou očkované. Nějak nechápu, proč tak vyvádíš. Doporučuji právě naložit do kočárku a vyjet ven, at´se ti vzpamatuje psýcha. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
22.2.16 17:14

Pardon, ale neumím bezduvodně courat po venku :nevim: takže se omluvám těm matkám co vysedávají po navštěvách a kavárnách, že mě to nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek