Chodíte do práce, pokud máte dítě s postižením?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Když to tady čtu, normálně si říkám, jak to má spousta lidí v životě těžké. Teď si uvědomuji, jaký je to zázrak, že mám zdravé, bezproblémové děti. Všem vám přeji hodně sil a taky smíření, možnost oddechu a radost ze života, ačkoliv to musí být asi hodně těžké… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Máme x velmi brzo u sebe.. Ty 2 „nezdravé“ mezi sebou o 18 měsíců, což byla náročná kombinace už jen k věkovému rozdílu. Zřejmě je to u nás vázané na pohlaví /ale nikdo to nikdy žádný odborník víc nezkoumal/. Toho nejstaršího jsem diagnostikovala před 17 lety a věděla jsem totální prd jako mladá mamina bez informací. Ve školce byl první s takovou dg. A pak máme Benjamínka po hodně letech. To že může i ten třetí mít podobnou dg. jako jeho 2 starší sourozenci jsme tušili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelka:
tak dnes to na mě padlo. Šla jsem pro syna do speciální školky a slítli se na mě učitelky a asistentky, že syn je nezvladatelný a narušuje jim kolektiv. Prý občas někoho bouchne, do ničeho se nezapojí, nevnímá. Přišlo mi, že mi dávají najevo, že ho tam nechtějí. Ano, syn je občas agresivní, ale není to často, nemluví, takže se zatím nemůže vyjádřit. Většinu času je to milý chlapeček.
Myslela jsem si, že od toho jsou speciální školky, aby tohle chování zvládli. Přišlo mi že o autismu toho moc neví.
Přemýšlím teda, zda se nepřestěhovat a dát ho do jiné školky, přímo pro děti s PAS. Myslíte že by to pomohlo nebo ten přístup je všude stejný?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
A na co ta speciální školka teda je?
My byli dnes na zápisu, ředitelka normální školy nás přemlouvala, že oni jsou vhodná škola, maji speciální integrační učitelky. Spíš mi přišlo, ze v něm vidi balík peněz
chceme do školy, co máme před barákem, ale je menší a nevim jak jsou na tom s integračními učiteli, musím tam napsat mail. Nebo do speciální, ale tam pořád nevím. Je daleko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mého staršího syna také přijali a neřešili, že se několik měsíců vůbec nezapojoval, řekla jsem jim, že mu nejvíc vyhovuje, když si ho nikdo nevšímá. Pak se postupně občas do něčeho zapojil. On má asi také lehčí PAS.
Byla to normální školka, nikdo ho nevyhazoval jen proto, že se nezapojuje.
- Citovat
- Upravit