Chodíte nemocní do práce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
31.12.14 19:57
@Gina108 píše:
Njn, taky blbý, ale všechno se dá řešit. Mít děti je holt logisticky náročné :lol:

a právě dost lidí to řeší tak, že si nevezme v práci dovolenou, když je jim blbě a šetří si ji na tyhle případy

• Citovat
  • Upravit
23847
31.12.14 19:57
@berry4 píše:
@Gina108 ne,nikdo mě nevyhodí. Z toho strach nemám, jsou rádi za každýho, kdo v práci vydrží. Peníze mám na tento obor v podstatě vcelku velice pěkný. Ale víš jak, Dělám pátky svátky, pořád. Takže plno příplatků. Ráno ve 4 vstávám…
Výroba… Vařím v domově důchodců, tam to prostě nejde zastavit, když nepřijdeš, tak nikdo neví, co by se stalo. Jako že by důchodci-většina jsou už nepohybliví, závislí na péči jiných prostě nedostali najíst :lol:

No chápu, že staroušky nechceš nechat na holičkách, ale takhle to tomu vedení jenom ulehčujete :cert: a sami se ničíte :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
31.12.14 20:00

Ano, chodila jsem vzdy. Ted mam sick days ci home office, pokud je velka nemoc, ci nemocne dite. Pro zamestnavatele je to vyhodnejsi, nez bacilonosic v praci nebo rodic, co je na OCR a pracovne nehne prstem.

Co si budeme nalhavat, naslo by se hodne zneuzivacu.

• Citovat
  • Upravit
23847
31.12.14 20:01
@SIMONA1234 píše:
To by byla moje smrt…já vstávám v 6 hodin a to si stěžuju… :roll:
Jinak ve školce máme jednu kuchařku…paráda…co bude, když onemocní, fakt nevím…další člověk, který nebude nahraditelný… :zed:

Nám do školky vozí obědy ze školy. A vůbec, školní jídelna tady zásobuje i důchoďák, některé stařečky, co sice bydlí doma, ale jídlo jim vozí pečovatelka, dokonce i některé líné maminy si na MD kupovaly školní obědy. Tvl doufám, že to tam mají lépe ošéfované než u Berry, jinak tu hlady chcípne celé městečko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
31.12.14 20:07

@SIMONA1234 :lol: tak jsem si vzpoměla, jak jsme jednou vařili pro školku, měsíc, protože kuchařky olízaly metlu od šlehaných vajec s cukrem, dělaly piškot pro děti a všechny se pos*aly, dostaly salmonelu. Ale asi 2 dny, než se sehnala náhrada byla školka mimo provoz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
31.12.14 20:09

@Lambdada
Pravda, od doby, co si u nás musí kolegyně vyučovací hodiny měnit a ne využívat propustku k lékaři, se některým z nich záhadně zlepšil zdravotní stav. Samozřejmě to doběhlo ty největší zneužívačky, ale my, co to potřebujeme jednou za uherák, to vnímáme jako nespravedlivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
31.12.14 20:09

@majki.r Chápu, že ty na toto budeš vždycky koukat jinak s tvým zdravotním stavem (co jsem tak četla v různých diskusích, máš teda naloženo brutálně, lituju tě). A máš recht, že člověk, se kterým lomcuje horečka, už nemá v práci co dělat, nehledě na to, že jeho výkonnost nemůže být moc velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
31.12.14 20:10
@berry4 píše:
@SIMONA1234 :lol: tak jsem si vzpoměla, jak jsme jednou vařili pro školku, měsíc, protože kuchařky olízaly metlu od šlehaných vajec s cukrem, dělaly piškot pro děti a všechny se pos*aly, dostaly salmonelu. Ale asi 2 dny, než se sehnala náhrada byla školka mimo provoz :mrgreen:

Ty jsou dobré teda. Já kdysi chutnala i marinádu, ve které jsem měla syrové maso, ale od nákazy salmonelou si dávám bacha i na to, abych měla čistý nůž, prkénko, nic nechutnám dokud to není skoro hotové :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
31.12.14 20:11
@Samamama píše:
@majki.r Chápu, že ty na toto budeš vždycky koukat jinak s tvým zdravotním stavem (co jsem tak četla v různých diskusích, máš teda naloženo brutálně, lituju tě). A máš recht, že člověk, se kterým lomcuje horečka, už nemá v práci co dělat, nehledě na to, že jeho výkonnost nemůže být moc velká.

Jojo, já budu v tomhle vždycky za rejpala :-) A děkuju moc za pochopení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
31.12.14 20:11

@Gina108 My jsme velkej provoz, sami zajištujem dva důchodáky, kdysi jsem dokonce vařili pro tři. Máme už spíš provoz i pro ležáky, takže 3 druhy diet, mixované, bezmléčné a tak, vydáváme do tabletů hodně porcí jak v nemocnici pro ležáky, máš pravdu, tohle ošéfované není. V podstatě netuším, kdo by byl schopen ze startu tohle všechno zajistit. Spíš vedení nebylo schopné tohle nijak ošéfovat, zatím totiž stále jedem, nepadli jsme doslova, i když je to třeba o tom, že momentálně jedeme v tom stylu, že každý děláme za dva. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
31.12.14 20:12

@Gina108 :mrgreen: 8o :roll: chudáci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
31.12.14 20:14
@berry4 píše:
@SIMONA1234 :lol: tak jsem si vzpoměla, jak jsme jednou vařili pro školku, měsíc, protože kuchařky olízaly metlu od šlehaných vajec s cukrem, dělaly piškot pro děti a všechny se pos*aly, dostaly salmonelu. Ale asi 2 dny, než se sehnala náhrada byla školka mimo provoz :mrgreen:

No…teď je nějaká „novinka“ a i my učitelky musíme mít zdravotní průkaz 8o…tak jen doufám, že nebudu muset vařit JÁ…chudáci dětičky… 8o 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
31.12.14 20:15

@majki.r haha, za rejpala… ty jsi právě dobře zapamatovatelná tím, jak jsi za každé situace mírná, milá, klidná (nebo jsem zatím ještě nenašla diskusi, kde by to bylo jinak).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
31.12.14 20:19
@Samamama píše:
@majki.r haha, za rejpala… ty jsi právě dobře zapamatovatelná tím, jak jsi za každé situace mírná, milá, klidná (nebo jsem zatím ještě nenašla diskusi, kde by to bylo jinak).

Fakt? To je hezké slyšet, děkuju :-) Ale jsou diskuse, kde se neznám, třeba „práce ve fabrice a těhotenství“, jestli si to dobře pamatuju, nebo spíš její pokračování,…někdy mě to pěkně zvedne ze židle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
31.12.14 20:26

@Camael To naprosto chapu, klasika, doplati na to ti poctivi.

@Samamama Nahodou, se dvema Modafeny jako za zdrava. Se tremi uz nebyl problem ani to, co za zdrava ano :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex