Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Element123 píše: Více
No, tak jestli máš myslíš, že 100%=54%, tak celkem chápu, že jim v práci vlastně vůbec nechybí s a mohl bys marodit častěji…
@j.a.n.i1 Jak píšu marodil sem v listopadu týden s covidem a na výplatě sem to vůbec nepocítil ![]()
Zrovna Covid přitáhlo dítě z VŠ. Přednášející se tím netajil, aby je ochránil posadil je od třetí řady. V respirátoru by to samozřejmě neumluvil tak dlouze.
@Element123 píše: Více
No, to žes to ty nepocítil, neznamená že za nemoc nedostane zaměstnanec max 54% svého průměrného platu…
Vždycky se musím usmívat, když se někdo chlubí, že do práce chodí i s chřipkou. Já měla chřipku jen jednou v životě, tím myslím tu opravdu pravou chřipku. Měla jsem problém doplazit se na toaletu, vysoké horečky celý týden, zalehlo mi pravé ucho, šílená bolest kloubů. A to mi bylo něco přes dvacet. Takže pokud si někdo chodí do práce s chřipkou, tak je to spíš taková viróza.
@Roxy ivka píše: Více
Přesně. Ale i ty obyč virózy můžou někoho dostat na kolena a beru za hodně bezohledné, když ten nemocný chodí mezi lidi. Pokud už musí do práce, tak respirátor a dezinfekce na ruce by měly být samozřejmostí.