Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Pudloslava díky, no, kdyby to trvalo déle než běžná ms, zajdu k dr
@Pudloslava tak to je samozřejmé, pokud je člověk schopný opravdu fungovat a neomezuje nebo nesnižuje kvalitu práce, proč ne třeba v takovém případě když aspoň zabrání síření např rouškou. Ale když nemá člověk sílu sám pro sebe těžko může jít a fungovat pro druhé ![]()
Taky jsem dřív předcházela. Až jsem se dostala do stavu kdy jsem byla sotva schopna dojít k lékaři. Teď ležím mamAB 3ti den a je mě stále blbě asi nezabraly. Takže to bude nadlouho máte také stejně zkušenosti. Napište.
Asi jako všichni i já jsem nemoci přecházela. Do práce jsem chodila klidně i s horečkama - co by beze mě dělali, určitě by jim to tam spadlo na hlavu že? O to víc mě štvalo, že když jsem pak opravdu potřebovala zůstat doma, tak s tím zaměstnavatelé měli hrooooznej problém. Alá podej prst, ukousnu ti celou ruku… ![]()
No a pak mi zjistili Crohnovu chorobu… A já si konečně řekla A DOST!!! Zdraví mám jen jedno, to mi nikdy nikdo nevrátí a ani za žádný prachy na světě si ho nekoupím. Od té doby, jakmile na mě začne lézt nějaký moribundus, okamžitě jdu na neschopenku a pěkně ho vyležím. Sem tam má někdo v práci blbý kecy, ale to je mi srdečně u zadele. Je to můj život a moje zdraví! ![]()
@bobda píše:
Ahoj všem, tohle téma jsem zrovna probírala s partnerem včera večer, když jsem přijela z práce. Před 13 dny jsem odjížděla na dovolenou a jak jinak než nachcípaná, protože kolegové chodí do práce i s antibiotiky. Celý pobyt jsem měla rýmu, takže parádička. V úterý se vracim do práce KONEČNĚ zbavená rýmy a úplně ta samá osoba co na mě prskala, krchlala aj. je opět nemocná a opět leze do práce. Takže počítám, že zase to odskáču já. Takže jsem pěkně vytočená a když už ta dotyčná osoba nebere ohledy na ostatní, tak by si měl člověk uvědomit, že co se nevyleží se jen přeléčí a vše se ukládá a zúrokuje! Já osobně do práce jdu pouze s rýmou, jinak si beru neschopenku.
nechápu,že každej leze nachcípanej do práce,to by mě vždycky čerti brali.
já tedy si beru vždy neschopenku,ono to 2× do roka nikoho nezabije.a důchody nebudou,ještě se napracujeme dost.zdraví je jen jedno.
@lorelai947 píše:
Asi jako všichni i já jsem nemoci přecházela. Do práce jsem chodila klidně i s horečkama - co by beze mě dělali, určitě by jim to tam spadlo na hlavu že? O to víc mě štvalo, že když jsem pak opravdu potřebovala zůstat doma, tak s tím zaměstnavatelé měli hrooooznej problém. Alá podej prst, ukousnu ti celou ruku…
No a pak mi zjistili Crohnovu chorobu… A já si konečně řekla A DOST!!! Zdraví mám jen jedno, to mi nikdy nikdo nevrátí a ani za žádný prachy na světě si ho nekoupím. Od té doby, jakmile na mě začne lézt nějaký moribundus, okamžitě jdu na neschopenku a pěkně ho vyležím. Sem tam má někdo v práci blbý kecy, ale to je mi srdečně u zadele. Je to můj život a moje zdraví!
z přecházení nemocí jsem vyléčená, nikdo to stejně neocení,ani zaměstnavatel ani kolegové…takže pěkně beru neschopenku a chodím do práce až je mi dobře.
@Anonymní píše:
z přecházení nemocí jsem vyléčená, nikdo to stejně neocení,ani zaměstnavatel ani kolegové…takže pěkně beru neschopenku a chodím do práce až je mi dobře.
Ja třeba přecházím nemoc kvůli sobě a ne kvůli zaměstnavateli…
@j.a.n.i1 píše:
Ja třeba přecházím nemoc kvůli sobě a ne kvůli zaměstnavateli…
a co to má za význam,že kvůli sobě?? ![]()
@Anonymní píše:
a co to má za význam,že kvůli sobě??
Tak třeba ze si nebudu brat na 2 dny neplacenou neschopenku, kdyz pak mam treba dovolenou nebo je vikend…
@j.a.n.i1 píše:
Tak třeba ze si nebudu brat na 2 dny neplacenou neschopenku, kdyz pak mam treba dovolenou nebo je vikend…
no mě třeba kolikrát víkend nestačí,tak to je pak jediná možnost neschopenka.většinou lehnu na 2 týdny a to by mi pak nezbyla dovča,kterou mám k jiným účelům,abych jela se někam rekreovat.záleží,co člověka potrefí
@Anonymní píše:
no mě třeba kolikrát víkend nestačí,tak to je pak jediná možnost neschopenka.většinou lehnu na 2 týdny a to by mi pak nezbyla dovča,kterou mám k jiným účelům,abych jela se někam rekreovat.záleží,co člověka potrefí
Tak me stačí, tak nevidim duvod, proc bych si mela brat neschopenku.
@j.a.n.i1 píše:
Tak me stačí, tak nevidim duvod, proc bych si mela brat neschopenku.
tak si toho važ,že ti to stačí.nikdy nevíš…
Ahoj holky, jsem od Včera nemocná, mám bolesti v krku, teplotu skoro 39 a je mi hodně mizerně.
Bohužel prý musím do práce i přes to, ale já to nezvládnu. Pracuji s lidmi, dělám v ordinaci. Tudíž už jsou naobjednani lidi a jsem tam jediná. Co mám dělat, je mi vážně do breku.
Máš zaměstnavatele? Normálně bych šla na neschopneku, s nemocí se musí počítat, zvlášť pokud děláš s lidma, abys je ještě nenakazila ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem od Včera nemocná, mám bolesti v krku, teplotu skoro 39 a je mi hodně mizerně.Bohužel prý musím do práce i přes to, ale já to nezvládnu. Pracuji s lidmi, dělám v ordinaci. Tudíž už jsou naobjednani lidi a jsem tam jediná. Co mám dělat, je mi vážně do breku.
Jako že budeš s horečkou 39 ošetřovat lidi? ![]()
Co asi? Prostě si vzít neschopenku… Jestli jsi sestra, tak ty teď vyvažují zlatem. Řekni zaměstnavateli, že jestli tě on nechce, tak jinde chtějí. Všude jinde… ![]()