Chodíte poctivě ven?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj.
Tak ja vychazky taky flakam, ale spis z nedostatku casu. Mame plavani, cviceni, dalsi cviceni, pak vzajemne navstevy s maminkama, obcas se musi jet nakoupit - takze kdyz nepocitam presuny mezi Juklikem, telocvicnou, Delvitou a dalsimi panelaky, kde bydli znami, tak ven jdeme tak dvakrat do tydne
.
No, nekdy mame sice pul dne volno, ale to pak odpocivame po tech navstevach a ja toho casu vyuzivam i k uklidu apod, abych pak mela volny vecer jen pro sebe a neprouklizela jediny mozny volny cas
.
H.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, obnovuji a otázka je stejná. Chodíte s dětma každej den ven? Syn má teď půl roku. Do teď jsme v podstatě chodili poctivě každej den, ale teď poslední týden se mi vůbec nechce.
Přitom je třeba 5°C, takže žádná velká zima se nekoná. Nějak mě nebaví pořád to kroužení po naší malé vesnici
Venku ani noha a tak.. Párkrát se mi povedlo vyslat manžela, nebo mýho taťky, tak to bylo fajn. Ale mě to v tomhle počasí teď nějak vůbec nebaví. Mám kvůli tomu výčitky.:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa chodím každej den, většinou 2× denně… ale ted poslední 2 dny jen dopoledne, taky se mě nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa
Chodila jsem a chodím každý den ven, jenom když byla veliká zima, tak jsem ven nešla. Kolikrát se mi tedy ale hodně moc nechtělo a musela jsem se doslova „dokopat“.
Myslím ale, že to problem není, tak choď obden
.
- Citovat
- Upravit
@Lejaa
Ne, naprosto každý den nechodím a ani nemám kvůli tomu výčitky… Třeba jdu jeden den na dýl a druhý den nejdu vůbec, problém v tom nevidím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa píše:
Ahoj holky, obnovuji a otázka je stejná. Chodíte s dětma každej den ven? Syn má teď půl roku. Do teď jsme v podstatě chodili poctivě každej den, ale teď poslední týden se mi vůbec nechce.Přitom je třeba 5°C, takže žádná velká zima se nekoná. Nějak mě nebaví pořád to kroužení po naší malé vesnici
Venku ani noha a tak.. Párkrát se mi povedlo vyslat manžela, nebo mýho taťky, tak to bylo fajn. Ale mě to v tomhle počasí teď nějak vůbec nebaví. Mám kvůli tomu výčitky.:-)
jestlize bydlis na vesnici a nekdy se ti nechce, tak zaved spani venku, jiste mas kde, moje deti pres den spaly jen venku ![]()
- Citovat
- Upravit
Mám kluka 2,5 a do lonského podzimu jsem byli téměř každý den venku dopoledne i odpoledne. Vyjma opravdu špatného počasí a nemoci mé či jeho. Ale ted se mi taky moc nechce, jednak jsem těhotná a víc mě to unavuje, jsem zmrzlík a je to nuda jen tak se courat. Na zahradě bych zmrzla jen postávat. A dvakrát týdně máme dop. kroužek tak jsem pak dost vyfluslá…Takže ted chodíme jednou za den hned odpoledne a ještě ne každý den, tak v průměru obden. Taky z toho mám špatný svědomí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa Chodím každé dopoledne během pracovního týdne, protože to se bych se doma ukousala nudou + dítě je v kočárku jak anděl. ![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Synáček spí přes oběd na balkoně a je mu naštěstí jedno, jestli s ním jezdím, nebo jsem doma
na procházku jdeme až odpoledne, když je vzhůru, aby z toho taky něco měl.
- Citovat
- Upravit
Do jejich 2,5 let jsem chodila poctivě denně, spíše 2×. Teď denně nechodím, protože jsou velmi často nemocní, nebo případně jedu k nějaké kamarádce nebo přijde kamarádka k nám - tj. nejsou dostatečně venknu. A vadí mi to. Myslím si, že je zdravé chodit ven - sama na sobě vidím, že když ven nejdeme, jsem taková ubitá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa mě to na vesnici taky nebaví/nebavilo, furt tam a zpátky
ale oba kluci mi krásně spali v kočáře, takže vždy vyšupnu ven ![]()
Jinak když jdem třeba pro staršího do školky nebo za kamarády ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Víceméně ano, protože musím proběhnout psa. Když bere psa ven partner, tak nikam nejdu, ale to dvouměsíční mimino z toho stejně nic nemá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chodíme každý den, někdy i 2×. Ale když je venku opravdu hnusně, ne zima, to se dá, ale spíš když leje, nebo silně fouká, tak nejdeme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano chodím, synovi se na vzduchu dobře spí a mně pak v noci taky, když se vyvětrám. Na tom snad nic není, jít ven třeba hodinku než sedět doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit