Chodíte poctivě ven?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
7.2.14 15:12
@Lejaa píše:
Tak někdo použil slovo poctivě.. a? Diskuze je o vycházkách, rýt můžeš jít jinam.

Muehehe, jako to, že nečteš celou diskuzi, to beru, ale že sis nepřečetla ani název? 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
7.2.14 15:13

@Lejaa aha..tak já jsem asi nechápavá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.2.14 15:15
@CokeLady píše:
No tak to pozor… na rytí by musela mít zahrádku a tu třeba nemá, tak by přišla k vám a zryla vám to tam 8o a co pak s rozrytou zahrádkou, kam dáš spát to dítě? :D (ne pardon, nevim co jsem si šňupla :mrgreen: )

Ty teď reješ zahradu??? Asi bys fakt měla jít občas ven :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
7.2.14 15:16

@CokeLady No právě, každý dítě je jiný. Ona ale ani ta klidná holčička není taková výhra. Hlavně když je jako ta naše a bojí se obsolutně všeho novýho. Ať je to cizí člověk, nový prostředí, nebo třeba posledně i nová kárka. 2 dny si do ní nechtěla sednout než si na ní zvykla… Někdy bych radši to odvážný, nezadržitelný dítě :mrgreen:. Já hlavně psala na momentální situaci. V létě třeba taky trávíme celej den venku. Ale zima není pro mě. Špatně jsem se narodila :D. Spíš nechápu, proč by si to některá maminka měla vyčítat, že nechodí každej den… proto jsem i psala o tom, že jsem ani s kočárem nechodila a radši jsem spala. Myslím, že by si to každá mamina měla přizpůsobit podle sebe a svého dítěte. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
7.2.14 15:17
@Gina108 píše:
Muehehe, jako to, že nečteš celou diskuzi, to beru, ale že sis nepřečetla ani název? 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

o co ti jde? Já si samozřejmě název diskuze přečetla, ale nijak mě to neuchvátilo, ani nepohoršilo.. někdo píšu proto, že zakladatelku neznám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
7.2.14 15:17
@andreiika píše:
@Lejaa aha..tak já jsem asi nechápavá ;)

diskuzi jsem nezakládala já..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
7.2.14 15:18
@CokeLady píše:
Já jsem uplně v řiti, protože na rytí balkonu potřebuju zbíječku a nic mi v tom betonu nechce růst, asi špatný sazeničky nebo co :pocitac:

ale to je divný :think: možná jsi to málo zalévala…  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
7.2.14 15:19
@Ajuše píše:
@CokeLady No právě, každý dítě je jiný. Ona ale ani ta klidná holčička není taková výhra. Hlavně když je jako ta naše a bojí se obsolutně všeho novýho. Ať je to cizí člověk, nový prostředí, nebo třeba posledně i nová kárka. 2 dny si do ní nechtěla sednout než si na ní zvykla… Někdy bych radši to odvážný, nezadržitelný dítě :mrgreen:. Já hlavně psala na momentální situaci. V létě třeba taky trávíme celej den venku. Ale zima není pro mě. Špatně jsem se narodila :D. Spíš nechápu, proč by si to některá maminka měla vyčítat, že nechodí každej den… proto jsem i psala o tom, že jsem ani s kočárem nechodila a radši jsem spala. Myslím, že by si to každá mamina měla přizpůsobit podle sebe a svého dítěte. ;)

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.2.14 15:21
@Lejaa píše:
o co ti jde? Já si samozřejmě název diskuze přečetla, ale nijak mě to neuchvátilo, ani nepohoršilo.. někdo píšu proto, že zakladatelku neznám:-)

Jde mi o zábavu a poučení a tohle slovo mne velmi pobavilo v těchto souvislostech. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
7.2.14 16:17

Ja jak ctu tuhle diskuzi, tak jsem spis prekvapena, kolik matek chodi poctive kazdy den, nekdo i 2×, jako i kdyz prsi chodite? Ted zrovna tento tyden bylo hezky akorat vcera, to jsme byli, chodime jen kdyz je hezky, neprsi. V lete treba kazdy den, ale ted na to fakt prdim, doma je porad co delat a dite mam hodne, takze fakt nemusim. Nebavi me krouzit tady po lese a prazdnych ulicich porad dokola - bydlime na periferii mesta. Ale je fakt, ze uz se tesim na leto na hriste a koupaliste, uz me to pocasi nebavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
7.2.14 16:32

Tak v chumelenici bych šla, to je docela sranda, přeci jen není to denně, ale v dešti ani náhodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
7.2.14 16:38

@Lejaa take beru malou temer kazdy den ven, kdyz mela tudle rymu a uz jsme 3 dny nebyly bylo me to vuci ni trapny. mam teda vyhodu ze obcas vemou kocarek babicky :oops: a ja pak litam po byte a suruju, nebo jdu nakoupit nebo varim. take se me leckdy nechce ale nakonec jsem pak rada ze jsme vyrazily. chodime 1×denne cca na 2 hodky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
7.2.14 16:40

@JanulaM za destiveho pocasi obzlaste ;) ja to miluju a male se dobre chrndi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
7.2.14 16:47

Když je lijavec, nechodím. Ale že by tu fakt propršel celej den, to už se dlouho nestalo. A babičku máme kousek, kdyžtak se schováme :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11169
7.2.14 16:53

Já teda taky nechodím denně, a výčitky též nemám. Jsem ten vesnickej případ, když je takhle hnusně, je to děs. Vesnice prázdná, šedá pole, vlhkej hnus, co bych dala za metry sněhu, aby byla pořádná zima, mohla bych zkusit aspoň sáňky. Mám malou 4 měsíce, takže kočárek, a bezcílné brouzdání vesnicí mě nebaví, potřebuju cíl. Takže třeba cílem je jít do obchodu do vedlejší vesnice, navštívit babičku do jiné vedlejší vesnice, další vedlejší vesnice, případně návštěva nejbližšího města a nákupy, knihovna apod. Přestěhovala jsem se až po porodu, nikoho tu neznám, je zde jen jedna další maminka s kočárkem a není moc družná, když se potkáme, zdvořile pokecáme 5 minut, ale jinak že bychom se domluvily a příště šly spolu, to ne (já bych ráda, ale jsem zde nová a nevím, zda se to smí, co si můžu dovolit, jsem z města, tak aby mě na vesnici nepomluvili, že se vtírám nebo tak…:-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat