Chodíte poctivě ven?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ano, chodím denně pokud vyloženě neleje apod.
bych se doma zbláznila. A byli jsme venku i s rýmou
oba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
vůbec neoduzujuale vůbec nechápu
20 minut oblékáš dvouletou holku?
já mám necelých 20 měsíců kluka a jsme vypravení za 5 minut, nová plínka, punčocháče, kalhoty, triko, přede dveřmi mikina, bunda, čepice, šála rukavice, boty a jdeme a hlavně teda CO CELEJ DEN DĚLÁTE?
To si s ní furt jen hraješ nebo si hraje sama nebo koukáte na tv nebo jak ten den trávíte?
Tak já ale taky dvouletáka oblíkám i půl hodiny. Dáme ponožky - NÉÉÉÉ, mikinu, nééé, mezitím serve ponožky z noh, a vytáhne ruku z mikiny a praští sebou o zem. Dáš znova ponožky a chlapeček se vzteky počůrá a ještě v tom leží. Celýho ho svlečeš a on zdrhne, honíš ho po baráku a komplet celýho znova oblíkáš za mohutnýho řevu a věř že udržet patnáctikilový zmítající se nasraný dítě je práce pro obě ruce, a ještě u toho oblíkat, no někdy je to masakr. Ale jako abych kvůli tomu nešla ven.. to mi přijde přehnaný.
Edit - ale jako fakt je, že všichni mi říkali už v jeho půl roce že ho mám začít řezat.. holt jsem zaváhala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
no v tom jak moc to ukrojí ten neonečnej den s a miminem a že půlročáka nemusíš tolik navlíkat, protože ho narveš do fusaku, v tom je to spíš lepší než batole, co zdrhá, frfňá, žere rohlík a dělá binec…spíš jedinej průser je ta vesnice, to musí bejt děs, jako kůl v plotě, furt sama, y mi hrálblo
tak konkrétně o oblíkání mi fakt nejde, to je to poslední ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, ale mezitím, co tady cvakám do té diskuze se mi začalo snad i chtít, vypila jsem kafčo a je mi líp
V půl čtvrté máme sváču, tak pak asi vyrazíme:-))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
No to musí bejt mazec, já jsem drsná matka, tohle by mu neprošlo i kdyybych mu měla nasekat zadek do modra, u nás není demokracie a rozhoduje máma a máma má vždycky pravduale chápu, někdy jsou ty děti na zabití
Já ho už zřezala, není to nic k chlubení ale už jsem fakt nemohla, u nás je tohle od rána do večera. Bohužel na výprask nereaguje, maximálně tím že se víc nasere.. dokáže odejít do pokojíčku, tam si lehnout na zem a ležet tam dvě hodiny - nekecám DVĚ HODINY!!! Snažím se zachovat klid ale tohle období je opravdu vyčerpávající.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady
no jo, ty už asi v pátém příspěvku píšeš co je lepší pro tebe, jak ty by ses zbláznila.. né co je lepší pro dítě.. když jde o půlročáka co nechodí a neleze a jen tam spí, tak je mu celkem šumák jestli ona jezdí po dědině nebo kočár stojí u baráku nebo na balkoně.. u dvouleťáka co chodí a vnímá svět a je v interakci, má hřiště a prochajda úplně jiný význam..
btw. to už je asi po třetí co mě napadlo, že k tvému vyjadřování bys měla mít na profilu Dr. Coopera, nikoliv Bárnyho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa hele, s takhle malým dítětem si myslím, že to problém není, předpokládám, že máte zahradu, dej mimušo spát po o nebo dopolko na zahradu do kočárku, bude na vzduchu stejně…horší je to tedka když mají ten rok a půl, to ven více méně musíš, co jiank celý den doma,…a malej rád ven chodí, takže chodíme aspon na hodinu každý den, ale nechce se mi taky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poctivě chodím na procházky tak to mne teda rozsekalo.
To si jako děláte čárky??? Za každou procházku body navíc a kdo jich má víc bude supermatka
OMG tak k tomuhle jsem se na RD nedopracovala a chválabohu už to ani nestihnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady Ono to není pokaždý, to oblíkání. Jako chápu údiv, ale kdo nezažil, těžko pochopí. Ona se prostě šprajcne, že nechce jít ven a ztropí takovou scénu, že to někdy už nedávám. Prostě utíká, stahuje punčocháče, kalhoty. Nechce si oblíct plínu. Lehá na zem, slzy jak hrachy a pod. To je jako, když pro ní přijde děda. Je nadšená, obleču ji a pak když ho vidí ve dveřích udělá nehoráznou scénu. A den trávíme asi jako většina mamin. Hrajem si, uklízíme spolu, vaříme. Někdy si vystačí sama. Když potřebuju nutně něco udělat, tak třeba kouká na pohádky. Hodně kreslíme. Ona je od malička radši při těch klidných činnostech. Nepotřebuje tolik vybití a aktivního pohybu. V dětským koutku je schopná celou dobu prosedět, místo aby s ostatníma běhala, hrála si. Dost se navštěvujeme s kamarádkou a stejně starým klukem, co je od naší holky pravej opak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No každej to má jinak…mě b zabilo zase jít dvakrát ven, máme druhé patro, než to oblíknu, slezeme dolu. Ted ale chodime, pac zacal shodit do školky na zvykačku, takže ho tam odvedu, vyzvednu a pak jeste musme pro segru. No a jsou dny, kdy jsou nemocni a jsem rada, ze ven nemusime. Pac kdyz se rozhodnu je stahnout ze skolky, tak jsme fakt doma, aspon par dni.
nezaznamena jem žádný rozdíl, když se chodí denně, nebo se občas vynechá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 píše:
Poctivě chodím na procházky tak to mne teda rozsekalo.![]()
![]()
![]()
To si jako děláte čárky??? Za každou procházku body navíc a kdo jich má víc bude supermatka
OMG tak k tomuhle jsem se na RD nedopracovala a chválabohu už to ani nestihnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 píše:
Poctivě chodím na procházky tak to mne teda rozsekalo.![]()
![]()
![]()
OMG tak k tomuhle jsem se na RD nedopracovala a chválabohu už to ani nestihnu
Tak někdo použil slovo poctivě.. a? Diskuze je o vycházkách, rýt můžeš jít jinam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
No tak to pozor… na rytí by musela mít zahrádku a tu třeba nemá, tak by přišla k vám a zryla vám to tama co pak s rozrytou zahrádkou, kam dáš spát to dítě?
(ne pardon, nevim co jsem si šňupla
)
nevím, co to je, ale chci to taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já když „nemusím“ tak ven nejdu třeba celý týden a nikdy by mě nenapadlo, že bych z toho měla mít špatné svědomí. Bohužel teď mi malá nechce po obědě moc spát, takže se snažím každé dopoledne ven, aby se unavila. Ale dnešní 1,5 hodinu trvající procházka ji stejně neunavila, tak se na to asi vykašlu. Až bude hezky nemám problém být na zahradě nebo venku celý den. Ale do zimy se mi moc nechce.
@Lejaa V názvu diskuze je „chodíte poctivě na procházky“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andreiika píše:
Já když „nemusím“ tak ven nejdu třeba celý týden a nikdy by mě nenapadlo, že bych z toho měla mít špatné svědomí. Bohužel teď mi malá nechce po obědě moc spát, takže se snažím každé dopoledne ven, aby se unavila. Ale dnešní 1,5 hodinu trvající procházka ji stejně neunavila, tak se na to asi vykašlu. Až bude hezky nemám problém být na zahradě nebo venku celý den. Ale do zimy se mi moc nechce.@Lejaa V názvu diskuze je „chodíte poctivě na procházky“
já vím:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit