Chodíte poctivě ven?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5826
7.2.14 13:33

@Lejaa Každý den nechodím a výčitky kvůli tomu nemám. Proč bych se měla dokopávat? 8o? Kolikrát jdeme třeba jen 3× za týden. Co taky teď venku? Kroužit s kočárem stále po sídlišti? Těším se na jaro a na léto, na dětské hřiště, na písek, na procházky. Ale teď? Ne :P :mrgreen:

Příspěvek upraven 07.02.14 v 13:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
7.2.14 13:34

Právě, to ježdění sem a tam mě ubíjí :-D
Kdyby aspoň bylo hezké počasí, to by bylo o něčem jiném. Ale tohle.. :?
On je v kočáře taky jako anděl.
Já se právě bojím dávat ven na dvůr, protože bydlíme v patře, z okna bych na něj sice viděla, ale máme kočku, tak mám strach, aby za ním nevlezla, než bych slezla dolů… a retrívra.. on by mu sice záměrně nic neudělal, ale mám strach, aby se nechtěl do kočáru nakouknout a už by bylo zle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
7.2.14 13:34

@Lejaa Ahoj, my chodíme s mým 2,5letým na procházky jak se nám chce, když se hlásí babičky nebo děda, ev. máme společnost nějakého malého kamaráda, chodíme často a někdy i 2× denně, když jsme doma jen sami a nemáme náladu nebo není zrovna krásně, klidně se na to vykašleme a hrajeme si doma. Nalítá toho doma i tak dost a já mám klid :)
Myslím, že jde o to vyhovět dítěti, pokud by to vyloženě vyžadovalo, chodila bych. Kamarádka má dítě, se kterým by doma prostě nevydržela, a ač jí venku lítá jak drak a kolikrát jí i uteče, nebo ujede na kole a musí ho hledat nebo fakt honit, doma by jí asi rozmontoval byt, takže musí musí MUSÍ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
7.2.14 13:35

Jo. Ale neberu to jako povinnost. Spíš záchranu. Doma by mi hrablo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
7.2.14 13:35

Tak závidím všem co ven nemusí když se jim nechce. Vzhledem k tomu že máme 15 koní (teda ne všechny naše samozřejmě), jsme donuceni být venku prostě skoro pořád než to člověk kolem nich polítá, a musím říct že teď oblíkat vzteklýho dvouleťáka třeba 4× denně ven je opravdu lahůdka, zvláště teď nějakém jeho super obodbí, kdy jeho největší zábava je plesknout sebou o zem a předvádět „epileptickou hvězdici“ :zed: :zed: :zed: :roll:
Na druhou stranu, ven nejdeme akorát když má horečky, a to je potom totální krize, večer do sebe hodím vždycky půl lahvinky, jinak bych nepřežila. Takže v podstatě ten pobyt venku mu svědčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
7.2.14 13:36
@krtek7489 píše:
@Lejaa Každý den nechodím a výčitky kvůli tomu nemám. Proč bych se měla dokopávat? 8o? Kolikrát jdeme třeba jen 3× za týden. Co taky teď venku? Kroužit s kočárem stále po sídlišti? Těším se na jaro a na léto, na dětské hřiště, na písek, na procházky. Ale teď? Ne :P :mrgreen:Příspěvek upraven 07.02.14 v 13:34

Jj, jaro, to bude parádička, hřiště, písek, procházky, to bude paráda, takhle je to děs a ještě vymýšlet trasy, kde nejsou prolézačky a další věci, protože pak ještě vysvětlovat, že teď je to mokré, zmrzlé…a proč se tam teď nechodí…ne ne ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28782
7.2.14 13:36

Chodím prakticky denně, pokud neprší nebo není extra velká zima :) ale taky se mi občas nechce, tak na to prdím a zabavím prcka doma, ale pak večer blbě usíná…

PS s kočárkem kroužit mě taky nebavilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4932
7.2.14 13:38

Vetsinou ano a i 2× denne. Uzivam si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
7.2.14 13:39

@Lejaa my chodíme, resp snažím se tak 6× týdně :D když ne procházka, tak aspoň někam jedeme, nebo obchod, nebo cesta do MC.. když byl tak malý, tak jsem chodila s kočárem, mě to bavilo, ale bydlíme ve městě, takže nechodíš ty stejné trasy a nepotkáváš ty stejné lidi :) a balkon nemáte? to by mu pobyt venku pořešilo :) nebo nosítko ( šátek) at máš pocit že je něco jinak, nebo se jet/jít projít do jiné vesnice, k řece atd.. ale když počkáš až bude hezky, taky se nic nestane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512

Náš malej je po vsi známý jako velký chodec. :D Chodíme dopoledne i odpoledne. Ráno se unaví na polední spaní a odpoledne se prostě vyvětrá. Taky jsme teď dva dny nebyli, protože měl jiný aktivity, ale včera bylo uplně jarní počasí, tak jsme šli. Podle mě každého věc, 2× za týden taky stačí, když to počasí není k tomu a pokud dítě nechce. Než poslouchat celou dobu řev… Moc nechápu akorát místní maminky, který potkám s dětma na vsi 1× za měsíc, spíš za dva měsíce. Prostě s nima ven nechodí nebo nevím. Ale už i báby drbny opakovaně syna a jeho sestřenici litovaly, že nemaji kamarády, že tu jiný děti ani nejsou (v synově věku jsou další 4, jako neteř 3). Tomu nerozumím, když jsou doma, tak jestli je vyženou jen na zahradu. :nevim: Ale ani sáňkovat nechodí, v létě na hřišti taky pusto, draky nepouští. Akorát na maškarním jsme je loni všechny viděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413

Ne, chodim ven kdyz se mi chce jit ven nebo musim na nakupy, jinak mala spi treba na dvore. Myslim, ze miminu je to docela jedno a navic ted pres zimu je to o nicem, uz se tesim na jaro.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
7.2.14 13:41

@Lejaa Bydlíte na vesnici v domečku? Tak jen vyjeď na zahradu, uspi a nech spát u okna na ventilačku a můžeš si klidně být doma a dítě je na čerstvém vzduchu. Až bude starší, t ak už to nepůjde :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
7.2.14 13:42

@Lejaa
A proč máš prosím tě výčitky? Pokud je hezky a dítko kouká z kočárku nebo se jinak baví procházkou, tak jen do toho, ale pokud spí tak v čem je rozdíl jestli jezdíš po vsi, nebo je na zahradě/balkóně nebo ve vyvětrané místnosti? Samozřejmě mimo ty případy kdy dítko jinak než v kočárku neusne..

Příspěvek upraven 21.02.14 v 13:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.14 13:49

Ahoj my ven moc nechodíme tady v Liberci není kam jít na hřiště, když jsme byli na chalupě malí byl venku od rána do večera na zahradě ale ve městě se mému synovi nechce jít, bojí se dětí, jsou mu čtyři a ani mluvit se mu nechce, a nemůžeme najít ani školku s logopedii kde opravdu by ta logopedie byla. Můj kluk je v ráji když jsme na cchalupě ale jak mile jsme ve městě je rázem jiný… má vliv na děti huk města?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
7.2.14 13:51

Snažím se chodit každý den, ale spíš kvůli sobě, aby mi doma nehráblo. A třeba jen na hodinku. Někdy ani to ne, tohle počasí fakt nemám ráda. Když byl sníh, bylo to o něčem jiném, to jsme si ty čtyři dny užili. :potlesk: A těším se na jaro, léto strašně moc!

Teď týden marodíme, takže jsme doma, ale já utíkám ven, jakmile manžel přijde z práce. :-)

Kroužit s kočárkem mě bavilo, dokud tam brouček ležel a spal. Jakmile od půl roka uměl sedět, pak stát, byl to děs a ani se mi nechtělo ven, protože v kočáru dělal doslova psí kusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat