Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Atanerka píše:petra.lovosice píše:Hanule píše:
Jsem si akorát vzpomněla, že jsem byla vždy velmi zmatena z toho, když se předemnou babička málem hystericky při převlékání schovávala, myslela jsem, že je to znak toho že mi nevěří a nemá mne rádatak to je moc
no jámám známou a ta když už jde náhodou s malým do vany tak si bere plavkyto mi příjde ujetý
me taky, ale pro ní smeu jetí mi,protože podle ní muže mít malá komplexi v dospelosti
petra.lovosice píše:Hanule píše:no jámám známou a ta když už jde náhodou s malým do vany tak si bere plavky
Jsem si akorát vzpomněla, že jsem byla vždy velmi zmatena z toho, když se předemnou babička málem hystericky při převlékání schovávala, myslela jsem, že je to znak toho že mi nevěří a nemá mne ráda
v kalhotkách nejsi nahá ![]()
jinak úplně nahá doma nechodím ani teď, ale jako když vylezu z vany, tak třeba jen s ručníkem kolem ramen, klidně do ložnice dojdu, přítel taky, navíc máme třeba doma koupelnu se záchodem a naprosto pravidelně, jeden sedí na wc, druhý se sprchuje a vykecáváme u toho ![]()
a večer u televize se pravidelně válíme jen v spoďárech a tílku (já bez podprdy) a to mi přijde naprosto normální a nenapadlo by mě nad tím přemýšlet.
teď třeba sedím v obýváku u noťasu v triku na spaní, spoďárech, doteď tu byl partnerovo kamarád na návštěvě a taky sem se kvůli tomu nešla oblíct do šortek ![]()
a nepředpokládám, že bysme na tom něco do budoucna měnili jen kvůli prckovi.
Muj syn se chodí do vany koupat i s babičkou, když už na to přijde. |Nebo on je ve vaně a ona ve sprcháči. I s dědou
Tak kdyby byla u nás návštěva, tak kalhoty nahodím, ale jinak běžně lítám jen v delším triku a kalhotkách
To mi ted připomnělo měla jsem na sobě delší nátělník na spaní s kreslenou žirafou a někdo zvonil, tak otevřu a nějaký pán z energetické společnosti mi říká: „Dobrý den, maminka nebo tatinek jsou doma??“
My chodíme naprosto běžně nazí…já teda jen přes léto, ale přítel celoročně…a měnit to nebudeme ![]()
lokofa píše:
To mi ted připomnělo měla jsem na sobě delší nátělník na spaní s kreslenou žirafou a někdo zvonil, tak otevřu a nějaký pán z energetické společnosti mi říká: „Dobrý den, maminka nebo tatinek jsou doma??“
dobrýýýý
lokofa píše:
lokofa píše:
Chodíme před sebou nazí v rámci užší rodiny (já, manžel, děti). Nevidím na tom nic špatného.
lokofa píše:
Tak kdyby byla u nás návštěva, tak kalhoty nahodím, ale jinak běžně lítám jen v delším triku a kalhotkách
ono je taky návštěva a návštěva ![]()
tohle je kluk co se známe deset let, jezdíme spolu na silvestry, dovolené, spáváme na jednom pokoji, a když je u nás více lidí, tak s náma (a svou partnerkou) spí v naší manželské posteli - na gauči spí někdo další
myslím, že speciálně u něho není mnoho z mého těla, co by třeba i omylem nezahlédl…
ale je fakt, že teď hřeším na svůj požehnaný stav a běhám si doma jak se mi zachce, návštěvy nenávštěvy
když je venku pětatřicet, tak mi může škubnout kdokoliv, a stejně z toho tílka, i když do půli zadku prodlouženého, nikdo do trika a kalhot nedostane…jako kalhotky samozřejmě mám ![]()
My chodíme nazí akorát z koupelny do ložnice, kde se oblékáme. Přes den chodíme doma oblečení, pt by nám byla zima a přijde mi divné se promenádovat po bytě celý den nahá
To tchýně chodí doma furt nahatá, pokud jim někdo přijde na návštěvu, tak si aspon obleče spodní prádlo. Kolikrát nám otevřela nahá a přes sebe měla jenom ručník. To mi přijde už úchylný ![]()
MUFICE píše:
My chodíme nazí akorát z koupelny do ložnice, kde se oblékáme. Přes den chodíme doma oblečení, pt by nám byla zima a přijde mi divné se promenádovat po bytě celý den naháTo tchýně chodí doma furt nahatá, pokud jim někdo přijde na návštěvu, tak si aspon obleče spodní prádlo. Kolikrát nám otevřela nahá a přes sebe měla jenom ručník. To mi přijde už úchylný
Já myslím,že tohle bylo myšleno-přejít z/do koupelny/ložnice.A ne že budeš půl dne lítat nahá
Tchýně je nějaká horkokrevná ne?
![]()