Chodíte před dětmi nazí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12947
16.9.11 19:43
Atanerka píše:
petra.lovosice píše:
Hanule píše:
Jsem si akorát vzpomněla, že jsem byla vždy velmi zmatena z toho, když se předemnou babička málem hystericky při převlékání schovávala, myslela jsem, že je to znak toho že mi nevěří a nemá mne ráda :think:

tak to je moc :mrgreen: to mi příjde ujetý :-)

no jámám známou a ta když už jde náhodou s malým do vany tak si bere plavky :roll:

me taky, ale pro ní smeu jetí mi,protože podle ní muže mít malá komplexi v dospelosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
16.9.11 19:43
tak to mi přijde lehce ujeté :lol:
petra.lovosice píše:
Hanule píše:
Jsem si akorát vzpomněla, že jsem byla vždy velmi zmatena z toho, když se předemnou babička málem hystericky při převlékání schovávala, myslela jsem, že je to znak toho že mi nevěří a nemá mne ráda :think:
no jámám známou a ta když už jde náhodou s malým do vany tak si bere plavky :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
16.9.11 19:48

v kalhotkách nejsi nahá :lol:
jinak úplně nahá doma nechodím ani teď, ale jako když vylezu z vany, tak třeba jen s ručníkem kolem ramen, klidně do ložnice dojdu, přítel taky, navíc máme třeba doma koupelnu se záchodem a naprosto pravidelně, jeden sedí na wc, druhý se sprchuje a vykecáváme u toho :mrgreen:
a večer u televize se pravidelně válíme jen v spoďárech a tílku (já bez podprdy) a to mi přijde naprosto normální a nenapadlo by mě nad tím přemýšlet.
teď třeba sedím v obýváku u noťasu v triku na spaní, spoďárech, doteď tu byl partnerovo kamarád na návštěvě a taky sem se kvůli tomu nešla oblíct do šortek :wink:

a nepředpokládám, že bysme na tom něco do budoucna měnili jen kvůli prckovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
16.9.11 19:49

Muj syn se chodí do vany koupat i s babičkou, když už na to přijde. |Nebo on je ve vaně a ona ve sprcháči. I s dědou

• Citovat
  • Upravit
kofola3
16.9.11 19:50

Tak kdyby byla u nás návštěva, tak kalhoty nahodím, ale jinak běžně lítám jen v delším triku a kalhotkách

• Citovat
  • Upravit
kofola3
16.9.11 19:51

To mi ted připomnělo měla jsem na sobě delší nátělník na spaní s kreslenou žirafou a někdo zvonil, tak otevřu a nějaký pán z energetické společnosti mi říká: „Dobrý den, maminka nebo tatinek jsou doma??“

• Citovat
  • Upravit
1707
16.9.11 19:52

My chodíme naprosto běžně nazí…já teda jen přes léto, ale přítel celoročně…a měnit to nebudeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
16.9.11 19:53
lokofa píše:
To mi ted připomnělo měla jsem na sobě delší nátělník na spaní s kreslenou žirafou a někdo zvonil, tak otevřu a nějaký pán z energetické společnosti mi říká: „Dobrý den, maminka nebo tatinek jsou doma??“

:mrgreen: :mrgreen: :lol: :potlesk: dobrýýýý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
16.9.11 19:53
:lol: :palec:
lokofa píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
16.9.11 19:56

Chodíme taky nazí,já se se synem i každý den koupu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
16.9.11 19:59
lokofa píše:
:lol: :palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
16.9.11 20:02

Chodíme před sebou nazí v rámci užší rodiny (já, manžel, děti). Nevidím na tom nic špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
16.9.11 20:02
lokofa píše:
Tak kdyby byla u nás návštěva, tak kalhoty nahodím, ale jinak běžně lítám jen v delším triku a kalhotkách

ono je taky návštěva a návštěva :mrgreen:
tohle je kluk co se známe deset let, jezdíme spolu na silvestry, dovolené, spáváme na jednom pokoji, a když je u nás více lidí, tak s náma (a svou partnerkou) spí v naší manželské posteli - na gauči spí někdo další :lol: myslím, že speciálně u něho není mnoho z mého těla, co by třeba i omylem nezahlédl…
ale je fakt, že teď hřeším na svůj požehnaný stav a běhám si doma jak se mi zachce, návštěvy nenávštěvy :lol: :lol: když je venku pětatřicet, tak mi může škubnout kdokoliv, a stejně z toho tílka, i když do půli zadku prodlouženého, nikdo do trika a kalhot nedostane…jako kalhotky samozřejmě mám :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
16.9.11 20:04

My chodíme nazí akorát z koupelny do ložnice, kde se oblékáme. Přes den chodíme doma oblečení, pt by nám byla zima a přijde mi divné se promenádovat po bytě celý den nahá :-) To tchýně chodí doma furt nahatá, pokud jim někdo přijde na návštěvu, tak si aspon obleče spodní prádlo. Kolikrát nám otevřela nahá a přes sebe měla jenom ručník. To mi přijde už úchylný 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
16.9.11 20:06
MUFICE píše:
My chodíme nazí akorát z koupelny do ložnice, kde se oblékáme. Přes den chodíme doma oblečení, pt by nám byla zima a přijde mi divné se promenádovat po bytě celý den nahá :-) To tchýně chodí doma furt nahatá, pokud jim někdo přijde na návštěvu, tak si aspon obleče spodní prádlo. Kolikrát nám otevřela nahá a přes sebe měla jenom ručník. To mi přijde už úchylný 8-o

Já myslím,že tohle bylo myšleno-přejít z/do koupelny/ložnice.A ne že budeš půl dne lítat nahá :lol: Tchýně je nějaká horkokrevná ne? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová