Chodíte před dětmi nazí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6926
16.9.11 22:12
Neprihlasena Jaruna píše:
Nechodime.Deti samozrejme vedi jak vypada opacne pohlavi,ale aby jsme se pred nima producirovali nazi,tak to opravdu ne.Jinak doma chodime normalne obleceni,v lete treba jen v satech,nebo kratasich.A ani v detstvi jsem nikdy nevidela sveho otce nahateho,parkrat v trenkach,jinak chodil take obleceny a jsem za to rada a myslim si,ze jsem teda o nic neprisla a nijak me to nepoznamenalo.Je to muj otec,ne partner.

Souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
16.9.11 22:16

Doma většinou chodim jen v kalhotkach a dlouhym tričku, manža jen ve spodárech. V klidu před malým proběhnu nahá, protže se sním koupu a příde mi uhozený brát si plavky a jelikož sme s partnerem zvyklí spát nahý, tak když vztáváme neco malej asi vidí nu :lol: zatim je ještě malinkej v prubehu času se uvidí,ale nemyslim si že by se mělala nahota přehnaně řešit neni na tom nic špatnýho. předemnou mamka chodila taky nahá když sem byla malá, tatku sem videla v 5 letech náhodou a ani sem se nepozastavila nad tim co má mezi nohama, takže si myslim, že přehnaně se skrývat neni dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
16.9.11 22:27
Boomer píše:
Zrovna nedavno jsem nad timhle premyslela.

U nas je to asi jako u JanyK88. :mrgreen: Nahata doma nechodim, nemohla bych se potom zbavit partnera. :mrgreen: I kdyz, pravda, kdyby me takhle videl porad, treba by ho to rychle preslo. :pankac: Pred dcerou (necele 2 roky) se vubec neschovavam, obcas se koupeme spolu. Kdyz vlitne do koupelny partnerovi, tak se z toho taky nehrouti, i kdyz se trosku stydi. :lol: Vetsinou se s ni koupal v plavkach, bal se, ze ho spatne uchopi :mrgreen: , ale jestli se nepletu, tak uz k nemu hopsla i necekane. Ale jinak chodime doma obleceni, a v koupelne se rovnou taky oblikame, kdyz se sprchujeme. Takze u nas jde o nahotu v koupelne a pri oblikani. Ale klidne doma chodim jenom v tilku a spodarach, to ani neberu jako nahotu. Pred postakem a navstevama se ale samozrejme oblekam. :dance:

Mama se pred nami nikdy neschovavala, a tatu jsem nikdy nevidela sleceneho krome parkrat v koupelne, kdyz jsem tam proste potrebovala a on byl treba zrovna nalozeny ve vane. Rozhodne me to nijak nepoznamenalo. :nevim:

No, ale já předpokládám, že až budeme spolu s přítelem bydlet, tak ho to trochu přejde :mrgreen: Nevidím na tom chodit nazí vůbec nic závadného. Můj táta si teda na koupání plavky bral, ale až po tom, co od mimča dostal pěknou ťafku přes p… :mrgreen: Když je venku vedro tak pobíhám jen v kalhotkách nebo jen tričku a nebudu to kvůli miminu měnit :-D Je to naprosto přirozené a když na různých výjezdech vidím, jak některé holky pobíhají v ručníku tak, aby jim nebyly vidět ani kotníky, tak se opravdu ze srdce směju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
16.9.11 22:28
Davdan píše:
Neprihlasena Jaruna píše:
Nechodime.Deti samozrejme vedi jak vypada opacne pohlavi,ale aby jsme se pred nima producirovali nazi,tak to opravdu ne.Jinak doma chodime normalne obleceni,v lete treba jen v satech,nebo kratasich.A ani v detstvi jsem nikdy nevidela sveho otce nahateho,parkrat v trenkach,jinak chodil take obleceny a jsem za to rada a myslim si,ze jsem teda o nic neprisla a nijak me to nepoznamenalo.Je to muj otec,ne partner.
Souhlas.

Taky souhlasim, tátu jsem nikdy neviděla a ani nechtěla, máma chodila, ale pamatuju, že taky jsem to moc vidět nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
16.9.11 22:49

U nás se nikdy hambatě nechodilo (a nevadí mi to :mrgreen: ), u přítele taky, ne, my chodíme tak klasicky, přeběhneme z koupelny, z ložnice, převlíkáme se… Děti od sebe už vypozorovaly rozdíly :lol: takže se nepozastavují nad tím, že táta má to a máma to :-D Nevidím na tom nic špatného, myslím, že když to dítko občas zahlídne od malička, vůbec se nad tím nepozastaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
17.9.11 00:36
petra.lovosice píše:
Atanerka píše:
petra.lovosice píše:
Hanule píše:
Jsem si akorát vzpomněla, že jsem byla vždy velmi zmatena z toho, když se předemnou babička málem hystericky při převlékání schovávala, myslela jsem, že je to znak toho že mi nevěří a nemá mne ráda :think:

tak to je moc :mrgreen: to mi příjde ujetý :-)

no jámám známou a ta když už jde náhodou s malým do vany tak si bere plavky :roll:
me taky, ale pro ní smeu jetí mi,protože podle ní muže mít malá komplexi v dospelosti

A není to spíš naopak? :think: Že touhle prudérností jí vyrobí komplexy?

U nás máma nahotu neskrývala - ne že by se producírovala, ale převlékala se před náma, chodila nahá do sprchy a tak. A já nemám problém s ženskou naotou či svojí. Táta naopak úzkostlivě zahaloval svoje nádobíčko. Když náhodou došlo k faux paux, tak to bylo vždy velmi trapné, atmosféra hustá, táta se bleskově oblíkal a tak… Přestože mám bratra (mladšího, který to však pojal po otci…), tak jsem moc neznala, co tam chlapi dole mají (jako teoreticky ano, ale nevídala jsem to) a moje sexuální začátky pro mě byly poněkud těžké… :oops: :mrgreen: (a to mi bylo 21 let). Podle mě to bylo způsobeno tou výchovou, tou nepatřičností a tak… :think:

Doma neděláme s nahotou žádné štráchy, ale ani se v tom nevyžíváme. Resp. já ne, MM je schopný ráno 2 hodiny chodit jen v tričku na spaní než si veme trenky. A to mě upřímně docela štve, protože malej to dělá po něm, nechce se oblíkat, sedá si s tím holým zadkem na zem (studená plovoučka) a já mu to nemůžu vysvětlit, že je fakt potřeba si ty slipečky vzít, případně ještě i tepláčky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
17.9.11 00:46

My nahati nechodime, jako ze naturisti, ale chodit treba pul hodky v podprsence, kdyz jsem lina si oblict tricko a je vedro nebo pred koupanim jit nahata z loznice do sprchy nebo po sprse se jit namazat do obyvaku, kdyz je zajimava diskuze, tak to teda delame :wink:

Snazim se zatim pred klukama nejak to neresit, obcas se zajimaji, co ze to tam mam, jak uz tady zaznelo, az mi prijde, ze uz jsou na to stari nebo ze je nejak znechucuju, tak to treba omezim na minimum..
Taky nemam rada to prehnane zahalovani, nase mamka to tak jako brala normalne, ale muj tata byl absolutni zahalovac, ja si pamatuju, jak jsem koukala klicovou dirkou do koupelny, jak vypada chlap, jednou, kdyz se sprchoval :oops: :oops:
U nas tak celkove byl sex, ms, nahota jako ze se o tom nemluvilo, zadny objimani a libani, takze to ted v nasi rodine napravujeme 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
17.9.11 07:36

co já si tak pamatuju na pocity, tak jsem o to, vidět tatínkovo nádobíčko nestála..spíš se mi to eklovalo.
( stejně jako je dětem nepříjemné, když slyší - vidí rodiče se milovat)
Bavím se tedy o věku více jak 6 let.
Takže pochybuji, že by mi to pomohlo v mé sexualitě a intimním životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
17.9.11 07:51
Lizbeth píše:
co já si tak pamatuju na pocity, tak jsem o to, vidět tatínkovo nádobíčko nestála..spíš se mi to eklovalo.
( stejně jako je dětem nepříjemné, když slyší - vidí rodiče se milovat)
Bavím se tedy o věku více jak 6 let.
Takže pochybuji, že by mi to pomohlo v mé sexualitě a intimním životě.

:lol: :palec:
Taky nemám trauma z toho, že jsem ho nikdy neviděla, já jsem ale nikdy zrovna nebyla a nejsem zvědavá na nahatý lidi, možná jsem nepřirozená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
17.9.11 07:52
ivuss píše:
zjímalo by mě jak je to u vás doma, zrovna sme debatovali s maželem, že bych neměla před naším synem (5let) běhat jen v kalhotkach, myslím tím převlečení do pižama, nebo z koupelny a tak, to se mám opravdu schovávat?

nahota je lidská přirozenost, u nás doma jsme vždy chodili nazí a i teď před synem chodím já i manžel a ani naši se nestydí…takže ano chodíme a není na tom nic pohoršujícího :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
17.9.11 09:02

My doma chodíme oblečení - já v domácích šatech nebo triku, manžel aspoň ve slipech. Ale když se převlíkáme, jdeme se koupat apod., klidně projdem po bytě nahý a nic neskrýváme a ani do budoucna se to asi moc nezmění. Nevim jak u manžela, ale u nás doma to bylo taky tak - ne že by se naši přede mnou schválně producírovali, ale do určitý doby se se mnou občas koupali ve vaně (jednou máma, jednou táta) - ale to tak do těch 3, 4 let, a i potom se stalo, že mamča vyběhla nahá z koupelny třeba pro ručník, táta spí nahej, takže taky jsem občas něco zahlídla - nikdo to nekomentoval, brali to jako přirozenou věc. Já to do určitý doby brala taky tak, ale pak jsem se začala stydět a myslim, že je normální, že to období studu u dítěte přijde, tak pak je možná lepší se trochu hlídat, pokud je to tomu dítěti vyloženě nepříjemný. Taky jsem jako asi tak desetiletá chodila s tátou do sauny a to si pamatuju, že už jsem se docela styděla a níž než do pasu bych se mu nepodívala ani za zlatý prase :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
17.9.11 09:46
Wiolla píše:
petra.lovosice píše:
Atanerka píše:
petra.lovosice píše:
Hanule píše:
Jsem si akorát vzpomněla, že jsem byla vždy velmi zmatena z toho, když se předemnou babička málem hystericky při převlékání schovávala, myslela jsem, že je to znak toho že mi nevěří a nemá mne ráda :think:

no jámám známou a ta když už jde náhodou s malým do vany tak si bere plavky :roll:
me taky, ale pro ní smeu jetí mi,protože podle ní muže mít malá komplexi v dospelosti

U nás máma nahotu neskrývala - ne že by se producírovala, ale převlékala se před náma, chodila nahá do sprchy a tak. A já nemám problém s ženskou naotou či svojí. Táta naopak úzkostlivě zahaloval svoje nádobíčko. Když náhodou došlo k faux paux, tak to bylo vždy velmi trapné, atmosféra hustá, táta se bleskově oblíkal a tak… Přestože mám bratra (mladšího, který to však pojal po otci…), tak jsem moc neznala, co tam chlapi dole mají (jako teoreticky ano, ale nevídala jsem to) a moje sexuální začátky pro mě byly poněkud těžké… :oops: :mrgreen: (a to mi bylo 21 let). Podle mě to bylo způsobeno tou výchovou, tou nepatřičností a tak… :think:

Mám to podobně, tatínek se většinou skrýval a já pak byla dost zaražená, když jsem začínala sexuální život, přišlo mi to divné, mužské tělo bylo pro mě dost neznámé. Chodíme před malou doma oba nazí, když potřebujeme přejít z koupelny nebo nám asistuje při koupání. Myslím, že je to přirozené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
17.9.11 09:54
columbia píše:
Wiolla píše:
petra.lovosice píše:
Atanerka píše:
petra.lovosice píše:
Hanule píše:

Mám to podobně, tatínek se většinou skrýval a já pak byla dost zaražená, když jsem začínala sexuální život, přišlo mi to divné, mužské tělo bylo pro mě dost neznámé. Chodíme před malou doma oba nazí, když potřebujeme přejít z koupelny nebo nám asistuje při koupání. Myslím, že je to přirozené.

Ale mužské tělo je snad známé každému..v 17 určitě..A pohlavní orgány se probírají v přírodovědě ještě na základní škole. :mrgreen:
Neříkejte mi, že jste pře prvním pohlavním stykem nevěděly jak vypadá úd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
17.9.11 10:00

Nikdo nezačíná svůj sexuální život jako zkušený, at už viděl nahé mužské tělo jako dítě nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
17.9.11 10:26

Asi se na to díváme každá jinak, ale není to o tom vědět jak vypadá úd, vidět někdy nahé mužské tělo, to samozřejmě každý viděl mockrákt. Pro mě bylo mužské tělo prostě něco nepřirozeného, něco na co se asi nemá dívat, když ho přede mnou tatínek schovával. Když jsem byla větší tak mi to pak přišlo i divné a trapné, když pak došlo k nějaké sitauaci a taťka se otočil, zakryl apod. Právě proto, že každý ví jak to vypadá, že to k nám prostě patří tak proč s tím dělat ciráty. Ale nejsem zastáncem producírování se doma půl dne nahý, není mi to ani příjemné. Ale prostě když to vyplyne ze situace - převlečení se, dojít si pro ručník apod. tak se doma neschováváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová