Chodíte před dětmi nazí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3478
17.9.11 10:47

No jo, každý to má jinak :wink:
Já jsem ráda, když to nevidim a neukazuju, přijde mi to intimní a mně osobně i ošklivé, stejně jako uši a spodek jazyka :lol: ale to je jen můj úplně subjektivní dojem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
17.9.11 14:49

Uši a spodek jazyka? To je trošku úchylka, ne? :lol: Co je na uších ošklivého? To mě fakt pobavilo, nosíte na uších ponožtičky? :mrgreen: To ale musí být peklo, pipinu a bimbasa člověk běžně skrývá, uši max. pod vlasy. A líbáte se? Nebo ti ten spodek jazyka přijde tak hnusný, že radši ne? Já to nemyslím jako nijak rýpavě, opravdu mě to zajímá, jak to řešíš. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
17.9.11 15:53

Já něřekla, že mi to přijde přímo nechutný, ani mi to nevadí, jen vzhledově ošklivý, uši jsem jako dítě vnímala jako zvrásněnou kůži na lapání čehosi :lol: ale ted už mi to zas tak nepřijde, určitě to neberu jako něco porovnatelného s nahotou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
17.9.11 16:08
Lizbeth píše:
co já si tak pamatuju na pocity, tak jsem o to, vidět tatínkovo nádobíčko nestála..spíš se mi to eklovalo. …

No to já právě také ne. :nevim: Měla jsem to stejně jako ty. Jen přemýšlím, PROČ to tak bylo, když u mámy mi ta nahota přišla naprosto přirozená a nijak mě neurážela (byť jsem to nevyhledávala a ani máma to nepřeháněla, jen se tak úzkostlivě neschovávala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
17.9.11 16:13
Lizbeth píše:
columbia píše:
Wiolla píše:
petra.lovosice píše:
Atanerka píše:
petra.lovosice píše:
Hanule píše:
Jsem si akorát vzpomněla, že jsem byla vždy velmi zmatena z toho, když se předemnou babička málem hystericky při převlékání schovávala, myslela jsem, že je to znak toho že mi nevěří a nemá mne ráda :think:

tak to je moc :mrgreen: to mi příjde ujetý :-)

no jámám známou a ta když už jde náhodou s malým do vany tak si bere plavky :roll:
me taky, ale pro ní smeu jetí mi,protože podle ní muže mít malá komplexi v dospelosti

A není to spíš naopak? :think: Že touhle prudérností jí vyrobí komplexy?

U nás máma nahotu neskrývala - ne že by se producírovala, ale převlékala se před náma, chodila nahá do sprchy a tak. A já nemám problém s ženskou naotou či svojí. Táta naopak úzkostlivě zahaloval svoje nádobíčko. Když náhodou došlo k faux paux, tak to bylo vždy velmi trapné, atmosféra hustá, táta se bleskově oblíkal a tak… Přestože mám bratra (mladšího, který to však pojal po otci…), tak jsem moc neznala, co tam chlapi dole mají (jako teoreticky ano, ale nevídala jsem to) a moje sexuální začátky pro mě byly poněkud těžké… :oops: :mrgreen: (a to mi bylo 21 let). Podle mě to bylo způsobeno tou výchovou, tou nepatřičností a tak… :think:

Mám to podobně, tatínek se většinou skrýval a já pak byla dost zaražená, když jsem začínala sexuální život, přišlo mi to divné, mužské tělo bylo pro mě dost neznámé. Chodíme před malou doma oba nazí, když potřebujeme přejít z koupelny nebo nám asistuje při koupání. Myslím, že je to přirozené.
Ale mužské tělo je snad známé každému..v 17 určitě..A pohlavní orgány se probírají v přírodovědě ještě na základní škole. :mrgreen:
Neříkejte mi, že jste pře prvním pohlavním stykem nevěděly jak vypadá úd.

Věděla jsem to. :wink: Ale měla jsem problém se ho tam byť jen dotýkat… :nevim: :oops: Bylo to prostě něco, co se schovávalo, co je nepatřičné, divné, na co se nekouká natož šahá… :mrgreen: V té podvědomé rovině, vědomě jsem věděla, že je to úplně normální, že na tom nic není, ale měla jsem trošku blok…

Edit: Vidím/dočítám, že columbia mi rozumí. :wink: Máme to úplně stejně… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
17.9.11 16:58

My doma chodíme oblečení. Ale v létě když je teplo, mám kolikrát jenom kalhotky a tričko a nevidím na to nic špatného. Občas když si zapomenu vzít do koupelny věci, přeběhnu nahá a kolikrát jsem i delší dobu v podprsence, než si najdu a vezmu triko. Kluci za náma normálně chodí do koupelny, když se koupeme nebo sprchujeme, jelikož tam máme za zdí i záchod. Kolikrát když je M ve vaně, Patrik u něj stojí a povídá si s ním. Kolikrát když se jdu koupat, Páťa chce se mnou. Dřív mi to nevadilo, teď už mám ale v záloze ty plavky, jelikož je pak strašně zvědavý a vyptává se na věci, který jsem mu už řekla, ví o nich, ale přijde mu to děsně legrační. Dokud chodí do školky, tak mi ale na společném koupání jednou za čas nepřijde nic divného. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
17.9.11 17:06

Většina z vás co píšete máte malinké děti, které to ani nevnímají a hlavně si na to nebudou pamatovat…Ale až vašim synům bude třeba 10 a vy budete vědět, že má poluci atd. tak už to tak samozřejmé není..Alespon pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
17.9.11 17:15

Před desetiletým bych už nahá nelítala. Ale to že přelítnu před čtyřletým, tak na tom mi nic nenormálního nepřijde. Ani to, že se třeba chce s taťkou vykoupat, já už jsem raděj vytáhla plavky. Je to naprosto přirozená věc, tak proč z toho dělat drama. :)

Lizbeth píše:
Většina z vás co píšete máte malinké děti, které to ani nevnímají a hlavně si na to nebudou pamatovat…Ale až vašim synům bude třeba 10 a vy budete vědět, že má poluci atd. tak už to tak samozřejmé není..Alespon pro mě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
17.9.11 17:37
Lizbeth píše:
Většina z vás co píšete máte malinké děti, které to ani nevnímají a hlavně si na to nebudou pamatovat…Ale až vašim synům bude třeba 10 a vy budete vědět, že má poluci atd. tak už to tak samozřejmé není..Alespon pro mě.

No tak to jistě. Ale hlavně, to už je asi i za tou věkovou hranicí, kdy se i dítě stydí. Tož ho nebudu zbytečně přivádět do rozpaků, ne? To to bude asi všechno jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
17.9.11 23:00

Ja chodim pred dcerou normalne naha. Prijde mi to prirozene. Partner a dcera se respektuji. Dcera je v obdobi, kdy se stydi a partner si pripadne divne, chodit pred ni nahy, takze ma boxerky. Ale i kdyz maji otevreny dvere a jsou nazi tak si tam nevlezou :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
18.9.11 21:18

U tátovo nádobíčka mi začaly být pohledy nepříjemné kolem 12ti let. Jak jeho na mě, i naopak.
Před 9týma narozkama, možná o rok dřív i dýl mě chodil umývat, a pak mi nějak došlo, že to může být uchylka…po čtení bravíčka a dotazu od jiných holek
Ale nebylo to tak…nějak to vyšumělo samo

• Citovat
  • Upravit
likj
22.9.11 21:57

Mame ještě malé děti dva kluky 4roky a 1rok.Chodíme nazí,naši rodiče snad mají nahotu i před náma jako „křích“,coš mě hrozně štve.
My jsme rozholí,že když budou klici velcí,tak skrívat nahotu nebudeme,když příjde stáří a budeme muset rodiče sprchovat a přebalovat!

• Citovat
  • Upravit
2010
23.9.11 07:24
lokofa píše:
To mi ted připomnělo měla jsem na sobě delší nátělník na spaní s kreslenou žirafou a někdo zvonil, tak otevřu a nějaký pán z energetické společnosti mi říká: „Dobrý den, maminka nebo tatinek jsou doma??“
:-) Mám stejnou zkušenost. A jinak doma chodíme nazí, manžel tedy víc než já:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
23.6.13 15:19

My doma nazí rozhodně nechodíme. Ale je to určitě dáno výchovou a prostředím, ve kterém člověk vyrůstal. Já jsem své rodiče nikdy nahé neviděla. Ne, že by se před námi nějak hystericky schovávali, to ne, jen si dávali pozor. Nijak mi to nevadilo a vlastně jsem o to ani nestála :nevim: A ani nemám pocit, že by mě to nějak poznamenalo ;)
Nyní máme malého syna ( 20 měsíců ) se kterým se manžel běžně koupe, ale ani před ním nechodíme po domě běžně nazí.. Přijde mi naopak docela normální své nejintimnější partie zahalovat, alespoň do spodního prádla. Ale vše je věc názoru a pokud někdo běžně chodí doma nahatý, tak je to jen a jen jeho věc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.17 00:35

nemám slov

Příspěvek upraven 17.06.18 v 11:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie