Chodíte před dětmi nazí

632
16.9.11 19:23

chodíte před dětma nahý

zjímalo by mě jak je to u vás doma, zrovna sme debatovali s maželem, že bych neměla před naším synem (5let) běhat jen v kalhotkach, myslím tím převlečení do pyžama, nebo z koupelny a tak, to se mám opravdu schovávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
16.9.11 19:27

Mám dcery a i když nazí teda úplně nechodíme, nahotu bereme tak nějak normálně. Nejsme až takoví puritáni.
Spodní prádlo - naprosto normální kus oděvu, stejně tak jako plavky přece :wink: .
Manžela holky občas okukují i ve sprše a ví, co má mezi nohama a že je to záležitost kluků a co mají ony mezi nohama.
Ale je taky fakt, že ta starší už tolik není zvědavá na nahatého taťku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
16.9.11 19:27

Někdo má jako normální běhat před dětmi nahatý, takže správnou odpověď nenajdeš :nevim:

Já se snažím mít alespoń oba kusy spodního prádla, nebo domácí šaty :lol: Jelikož nejsem žádná topmodelka, tak se ani odhalená necítím dobře .))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
16.9.11 19:29

U nás je normální,jsem tak zvyklá z domova od rodičů,jsem tak vychovávaná,chodit před sebou nahý.Vždyť je nahota normální,tak jsme se narodili.Chodím nahá jak před mou dcerou(11 měsíců),tak synem 15 let.Nikdy jsem pak neměla problémy se všetečnými otázkami typu mami co to máš mezi nohama.Nevím,je to na každém,jak chce své děti vychovávat,ale nám tohle přijde naprosto přirozené.Samozřejmě je to jen a pouze v rodině,nikdy bych se nesvlékla na nuda pláži nebo i podprsenku od plavek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
16.9.11 19:30

Chodíme před sebou nazí

• Citovat
  • Upravit
12947
16.9.11 19:32

chodíme,i se spolu koupeme..myslím já malá občas tam vleze do vany i manželovi..je to normální..a dnes bežné k videní všude, včetně reklam v televizi..tak proč ne doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
16.9.11 19:33

Chodíme nazí. Dcera před námi taky. Můj přítel ale není její otec, tak ten to omezuje na minimum..ze sprchy, ráno (spí nahej) než se obleče.. Já chodím ráda nahatá, takže mě vídá často :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
16.9.11 19:33

dík sem ráda že že smůj názor sdílí více lidí :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
16.9.11 19:34

Malému je sice rok takže normálně chodíme a chodit budu dál.Nemám se za co stydět.Mamka předemnou taky chodila nahá a do ted když jsem u mamky se normálně koupu a máma sedí v koupelně a třeba povídáme a nebo naopak.Mějte mě třeba za úchyla :lol: Možná je to tím,že jsme byli doma samé ženský.Ale u přítele to doma taky nějak nehrotí a to byli zase chlapi :nevim:

Příspěvek upraven 16.09.11 v 19:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
16.9.11 19:34

a na nuda pláž také nechodíme, modelové taky nejsme, dokonce dceraje v období kdy kdyžsme se chodilykoupat chtela mítna sobě plavky,,,a doma by lítala nahatá pul dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
16.9.11 19:35

Jsem si akorát vzpomněla, že jsem byla vždy velmi zmatena z toho, když se předemnou babička málem hystericky při převlékání schovávala, myslela jsem, že je to znak toho že mi nevěří a nemá mne ráda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
16.9.11 19:37

Chodíme taky nazí nevidím na tom nic špatnýho. :-)

• Citovat
  • Upravit
537
16.9.11 19:38
Hanule píše:
Jsem si akorát vzpomněla, že jsem byla vždy velmi zmatena z toho, když se předemnou babička málem hystericky při převlékání schovávala, myslela jsem, že je to znak toho že mi nevěří a nemá mne ráda :think:

Taky si na něco podobného pamatuji :-) Já si teda myslela,že je trochu divná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
16.9.11 19:39
Hanule píše:
Jsem si akorát vzpomněla, že jsem byla vždy velmi zmatena z toho, když se předemnou babička málem hystericky při převlékání schovávala, myslela jsem, že je to znak toho že mi nevěří a nemá mne ráda :think:

no jámám známou a ta když už jde náhodou s malým do vany tak si bere plavky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
16.9.11 19:41
petra.lovosice píše:
Hanule píše:

tak to je moc :mrgreen: to mi příjde ujetý :-)

no jámám známou a ta když už jde náhodou s malým do vany tak si bere plavky :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová