Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zjímalo by mě jak je to u vás doma, zrovna sme debatovali s maželem, že bych neměla před naším synem (5let) běhat jen v kalhotkach, myslím tím převlečení do pyžama, nebo z koupelny a tak, to se mám opravdu schovávat?
Mám dcery a i když nazí teda úplně nechodíme, nahotu bereme tak nějak normálně. Nejsme až takoví puritáni.
Spodní prádlo - naprosto normální kus oděvu, stejně tak jako plavky přece
.
Manžela holky občas okukují i ve sprše a ví, co má mezi nohama a že je to záležitost kluků a co mají ony mezi nohama.
Ale je taky fakt, že ta starší už tolik není zvědavá na nahatého taťku…
Někdo má jako normální běhat před dětmi nahatý, takže správnou odpověď nenajdeš ![]()
Já se snažím mít alespoń oba kusy spodního prádla, nebo domácí šaty
Jelikož nejsem žádná topmodelka, tak se ani odhalená necítím dobře .))
U nás je normální,jsem tak zvyklá z domova od rodičů,jsem tak vychovávaná,chodit před sebou nahý.Vždyť je nahota normální,tak jsme se narodili.Chodím nahá jak před mou dcerou(11 měsíců),tak synem 15 let.Nikdy jsem pak neměla problémy se všetečnými otázkami typu mami co to máš mezi nohama.Nevím,je to na každém,jak chce své děti vychovávat,ale nám tohle přijde naprosto přirozené.Samozřejmě je to jen a pouze v rodině,nikdy bych se nesvlékla na nuda pláži nebo i podprsenku od plavek ![]()
chodíme,i se spolu koupeme..myslím já malá občas tam vleze do vany i manželovi..je to normální..a dnes bežné k videní všude, včetně reklam v televizi..tak proč ne doma
Chodíme nazí. Dcera před námi taky. Můj přítel ale není její otec, tak ten to omezuje na minimum..ze sprchy, ráno (spí nahej) než se obleče.. Já chodím ráda nahatá, takže mě vídá často ![]()
Malému je sice rok takže normálně chodíme a chodit budu dál.Nemám se za co stydět.Mamka předemnou taky chodila nahá a do ted když jsem u mamky se normálně koupu a máma sedí v koupelně a třeba povídáme a nebo naopak.Mějte mě třeba za úchyla
Možná je to tím,že jsme byli doma samé ženský.Ale u přítele to doma taky nějak nehrotí a to byli zase chlapi ![]()
Příspěvek upraven 16.09.11 v 19:37
a na nuda pláž také nechodíme, modelové taky nejsme, dokonce dceraje v období kdy kdyžsme se chodilykoupat chtela mítna sobě plavky,,,a doma by lítala nahatá pul dne
Jsem si akorát vzpomněla, že jsem byla vždy velmi zmatena z toho, když se předemnou babička málem hystericky při převlékání schovávala, myslela jsem, že je to znak toho že mi nevěří a nemá mne ráda ![]()
Hanule píše:
Jsem si akorát vzpomněla, že jsem byla vždy velmi zmatena z toho, když se předemnou babička málem hystericky při převlékání schovávala, myslela jsem, že je to znak toho že mi nevěří a nemá mne ráda
Taky si na něco podobného pamatuji
Já si teda myslela,že je trochu divná ![]()
Hanule píše:
Jsem si akorát vzpomněla, že jsem byla vždy velmi zmatena z toho, když se předemnou babička málem hystericky při převlékání schovávala, myslela jsem, že je to znak toho že mi nevěří a nemá mne ráda
no jámám známou a ta když už jde náhodou s malým do vany tak si bere plavky ![]()
petra.lovosice píše:Hanule píše:
Jsem si akorát vzpomněla, že jsem byla vždy velmi zmatena z toho, když se předemnou babička málem hystericky při převlékání schovávala, myslela jsem, že je to znak toho že mi nevěří a nemá mne rádatak to je moc
no jámám známou a ta když už jde náhodou s malým do vany tak si bere plavkyto mi příjde ujetý