Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako nahoře bez jo, to mi taky nevadí…To mi ani skoro nepříjde jako nahota
V dnešní době, kdy se to prsama v reklamách jen hemží
Ale dole…to bych se fakt styděla ![]()
Nečetla jsem celou diskuzi, když byl syn malý, tak jsem se s ním koupávala, te%d je mu 9, tak už se nekoupu, doma my dospělí nazí nechodíme a jen velmi výjmečně se pohybuji doma jen v kalhotkách, i když je vedro, tak na sebe hodím kraťasy, necítila bych se dobře, nevím, proč bych někoho měla obtěžovat pohledem na svou prdel
Máma doma lítala pořád ve spodním prádle a vím, že mi to jako dítěti přišlo hloupé a trapné
ale to je jen můj názor.
Neschováváme se, neřešíme když je vidět holá kůže, koupeme se s dětmi(bez plavek
), ale většinou jme doma oblečení-jsme zimomřiví…
kaaaca-h píše:
Jako nahoře bez jo, to mi taky nevadí…To mi ani skoro nepříjde jako nahotaV dnešní době, kdy se to prsama v reklamách jen hemží
Ale dole…to bych se fakt styděla
Tak ono když to vezmeš, každá jsme "skoroů stejná a není to nic, co by jiní neviděli.
Tak jsem se na to dívala já.
Před dcerou se nestydíme, já se neplánuju stydět ani do budoucna a u manžela nevím, to bude jednou na něm. Verunka mi v současné době nejvíc kouká na pupek a na prsa a snaží se mě ďoubat do bradavek..nojo, jsou teď velký
Tatínka naštěstí nikam neďoube
Přijde mi normální chodit nahatý, ne se v tom vyžívat, ale prostě přirozeně ![]()
Nechodime.Deti samozrejme vedi jak vypada opacne pohlavi,ale aby jsme se pred nima producirovali nazi,tak to opravdu ne.Jinak doma chodime normalne obleceni,v lete treba jen v satech,nebo kratasich.A ani v detstvi jsem nikdy nevidela sveho otce nahateho,parkrat v trenkach,jinak chodil take obleceny a jsem za to rada a myslim si,ze jsem teda o nic neprisla a nijak me to nepoznamenalo.Je to muj otec,ne partner.
Před dvěma lety, kdy syn vlítnul dědovi do koupelny a zůstal překvapen se slovy : „Dědo, ty máš taky luliša.“ ![]()
Rodiče přede mnou nazí chodili a já z toho žádné problémy nemám, ale před přítelem nahá chodit nemůžu, přestože jsme spolu skoro 5 let, tak pořád se na mě vrhá
Taky před dětmi nebudu se „skrývat“, jednoduše se budu oblékat, jak mi to bude příjemné ![]()
No ono to není o tom chodit přes den nahá uplně.-
Ale spíš o té koupelně ,přeběhnutí a tak
Po bytě nahá nechodím, ani nepřebíhám, oblečení si beru do koupelny. Ale v koupelně se nazamykám, syn mi občas přijde asistovat, když se sprchuju. V pokoji se převlékám taky před ním a nijak se tedy neskrývám, ale není to v mé povaze chodit nahá
Přítel se stydí, ten se schovává ![]()
Myslím si, že pokud to nevadí ani vám ani dítěti, tak je všechno v pořádku. Až jednou syn přijde a řekne mi, že je mu ze mě šoufl, ať se nesvlíkám před ním, tak to přestanu dělat ![]()
Ono asi ani přehnaná stydlivost a schovávání se, není moc dobré
Nahatá po bytě nelítám, ale před dětma se klidně jdu převlíknout. Pusu nezastaví a dojdou si za mnou povídat i ke skříni, tak mě vidí. Nebo mě vidí, když jsem ve sprše a oni jsou ve vaně. Nebo se ráno všichni převlékáme a oni s oblečením zas dojdou za námi.
Naši se schovávali. tátu jsem nikdy neviděla nahatýho. Mamku asi jako hodně malá holka. I na koupališti se převlíkala tak, abych jí neviděla. A já jsem teda se studem měla pěkný problémy. Nechci aby se moje děti tak děsně styděly.
Chodim naha, treba kdyz jdu do koupelny, nebo se prevlikam a hledam obleceni.
Nic spatneho na tom nevidim.
Dcerka asistuje i tatinkovi v koupelne.
Zrovna nedavno jsem nad timhle premyslela.
U nas je to asi jako u JanyK88.
Nahata doma nechodim, nemohla bych se potom zbavit partnera.
I kdyz, pravda, kdyby me takhle videl porad, treba by ho to rychle preslo.
Pred dcerou (necele 2 roky) se vubec neschovavam, obcas se koupeme spolu. Kdyz vlitne do koupelny partnerovi, tak se z toho taky nehrouti, i kdyz se trosku stydi.
Vetsinou se s ni koupal v plavkach, bal se, ze ho spatne uchopi
, ale jestli se nepletu, tak uz k nemu hopsla i necekane. Ale jinak chodime doma obleceni, a v koupelne se rovnou taky oblikame, kdyz se sprchujeme. Takze u nas jde o nahotu v koupelne a pri oblikani. Ale klidne doma chodim jenom v tilku a spodarach, to ani neberu jako nahotu. Pred postakem a navstevama se ale samozrejme oblekam. ![]()
Mama se pred nami nikdy neschovavala, a tatu jsem nikdy nevidela sleceneho krome parkrat v koupelne, kdyz jsem tam proste potrebovala a on byl treba zrovna nalozeny ve vane. Rozhodne me to nijak nepoznamenalo. ![]()
Když jsem byla na dovči jen s našima, chodila jsem nahoře bez.
S ostatní rodinou (viz muj příspěvek) jsem měla plavky i nahoře.
S manželem (tehda ještě přítelem) na dovolené v Bulharsku jsem též bývala nahoře bez.
Ono tam tak chodila každá druhá, tak mi to tak nepřišlo