Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
verenika píše:MUFICE píše:Já myslím,že tohle bylo myšleno-přejít z/do koupelny/ložnice.A ne že budeš půl dne lítat nahá
My chodíme nazí akorát z koupelny do ložnice, kde se oblékáme. Přes den chodíme doma oblečení, pt by nám byla zima a přijde mi divné se promenádovat po bytě celý den naháTo tchýně chodí doma furt nahatá, pokud jim někdo přijde na návštěvu, tak si aspon obleče spodní prádlo. Kolikrát nám otevřela nahá a přes sebe měla jenom ručník. To mi přijde už úchylný
Tchýně je nějaká horkokrevná ne?
![]()
Jak už jsem napsala, tak někdo fakt chodí celý den nahý po bytě
Partner mi říkal, že to dělala celé jejich dětství.
vereniko, no to jo…teda
i když já sem taky horkokrevná, ale to tílko mám skoro vždycky, i když je mi horko, protože saje pot, válet se doma na gauči jen v kalhotkách třeba, tak je mi to nepohodlné, potit se do potahů ![]()
Tak můj můž taky často lítá na Adama. Prej větrá…
Ale když jde s košem, převlíká se i do riflí ![]()
Tak u nás se nikdy nahota neřešila a v manželově rodině taky ne. Předpokládám, že to tak u nás bude fungovat i nadále. Přijde mi to přirozené. A to rozhodně nejsem exibicionista, jinak mám problémy i v plavkách a převlékání v bazénu je pro mě horor…
většinou doma chodím v tričku a kalhotkách, děcka za námi normálně chodí do koupelny, neskrýváme se před nimi,ale nijak se nevystavujeme, a když jdu z koupelny do postele, tak si pyžamo taky neoblékám, nevidím důvod. Když začaly děti pobírat rozum, tak se ptaly, proč má táta… proč ty, proč chloupky…vysvětlili jsme jim to a berou to v pohodě
Tak já mám zatím mimčo, takže to neřeším, ale až to bude vnímat, budu před ní chodit nejpíš nahá…Resp. jako nebudu se doma natřasát nahatá, to nedělám ani teď…Ale při převlíkání, v koupelně a tak budu prostě nahá
Sem na to taky zvyklá z domu, já si mamkou vždycky nejvíc pokecala, když jedna z nás byla ve vaně a druhá si tam k ní sedla a žvanily sme
A to jako do dospělosti
(To samý se ségrou, s taťkou teda ne, ale taky sem mu lezla do koupelky, když byl nahej
) Takže já s nahotou problémy fakt nemám…a manžel rád chodí na nudu
![]()
nemám problém starší mi stejně leze do koupelny tkaže že byhc se před ním honem schovávala to ne jinak doma nemůžu páč by mohla přijít tchýne zeshora a to neee ![]()
Me teda prijde naprosto uchylny,se pred detma skryvat.Jako proc?
Zajimaly by me argumenty skryvajicich se rodicu,vazne,co je k tomu vede a co od toho cekaji.Prece stud neni duvod,proc to delaji ![]()
Já se neschovávám..Do koupelny za mnou stejně leze a vše vidí..I kolikrát přeběhnu z koupelny do pokoje, kde se převléknu..ale že bych se vyžívala v nahotě to ne..chodím oblečená.
Manžel se neodhaluje..Před dcerami je to divné..
Starší už je velká..
A já si pamatuju, že mě se v dětství nelíbilo, když se můj táta obléknul do tepláků bez spodního prádla a rýsoval se mu tam..Jsem se styděla za něj..
Jeej když slyším slovo nuda, napadá mě opět nějaká historka. Nuda pláž.
Byli jsme v mých cca 17ti letech s našima a tátovo dvěma bráchama a jejich rodinama na dovolené.
A jeden ze stejdů a tet rádi jezdili na nudu a nechtěli být pořád jen odděleně, tak přijeli za náma, a samo na pak nazí. Takový blbý pocit se tetě a strejdovi dívat mezi nohy, ale nějak nešlo ten pohled odtrhnout no.
Pak když jsme se někde sešli, měla jsem to jejich „vybavení“ pořád před sebou.
Nečetla jsem diskuzi..
Doma chodím oblečená, moc nemám ráda „pocit nahoty“, chození na ostro bez spodního prádla nesnáším, když mám noční košili, musím mít i spodní prádlo..
Ale když si něco zapomenu do koupelny(ručník navíc na hlavu apod.), v pohodě si pro to nahá jdu..Když za mnou vleze některé z dětí do koupelny, taky mi to nevadí..Takže si myslím, že v rámci možností z toho nedělám žádné tajnosti..
lokofa píše:
Jeej když slyším slovo nuda, napadá mě opět nějaká historka. Nuda pláž.Byli jsme v mých cca 17ti letech s našima a tátovo dvěma bráchama a jejich rodinama na dovolené.
A jeden ze stejdů a tet rádi jezdili na nudu a nechtěli být pořád jen odděleně, tak přijeli za náma, a samo na pak nazí. Takový blbý pocit se tetě a strejdovi dívat mezi nohy, ale nějak nešlo ten pohled odtrhnout no.
Pak když jsme se někde sešli, měla jsem to jejich „vybavení“ pořád před sebou.
Já bych se teda na nudě styděla…Jako jen tak ležet asi ne, ale nemohla bych se prostě zvednout a jít třeba do vody
To bych byla rudá až na prdeli ![]()
V pubertě sme se chodívali dost často koupat nazí…ale jen ve tmě ![]()
Tak normálně doma nazí neběháme
, ale když mě malej nahou vidí, nevadí mi to. Robíno vždycky žasne „Mami, máš prša?“. ![]()
Zrovna dneska ráno mi vykoukla z noční košile bradavka. Hned jsem ji schovala, ale malej si všimnul a chtěl se podívat. Snažil se mi dostat pod košili a nakonec povídá, mami, kde máš ten pupík
.
kaaaca-h píše:lokofa píše:
Jeej když slyším slovo nuda, napadá mě opět nějaká historka. Nuda pláž.Byli jsme v mých cca 17ti letech s našima a tátovo dvěma bráchama a jejich rodinama na dovolené.
Pak když jsme se někde sešli, měla jsem to jejich „vybavení“ pořád před sebou.![]()
Já bych se teda na nudě styděla…Jako jen tak ležet asi ne, ale nemohla bych se prostě zvednout a jít třeba do vody
To bych byla rudá až na prdeli
V pubertě sme se chodívali dost často koupat nazí…ale jen ve tmě
Když jsem byla na dovči jen s našima, chodila jsem nahoře bez.
S ostatní rodinou (viz muj příspěvek) jsem měla plavky i nahoře.
S manželem (tehda ještě přítelem) na dovolené v Bulharsku jsem též bývala nahoře bez.
Ono tam tak chodila každá druhá, tak mi to tak nepřišlo
Ne,že bych se doma promenádovala hambatá,ale převlíkala jsem se koupala i před dětma,nahotu brali jako samozřejmost,nikdy na mě syn nekoukal s vyvalenýma očima.Mám dceru a syna,běžně už i jako puberťáci se koupali spolu.Zastávám názor,že nahota není nic nenormálního,tak proč ji skrývat.Je to určitě lepší,než kdyby šmírovali klíčovou dírkou.