Ako začať tolerovat blues?

16.9.11 12:13

Ako začať tolerovat blues?

Asi tyzden mame novych susedov niekde nad nami. A asi tyzden denne pocuvam blues. Nechcem robit v dome halo, zvlast preto ze malickej ta hudba nevadi a dokonca ju ani nezobudi ked uz zaspala. Lenze ja z toho tidli tidli dom tidli tidli taaaaaaaaaa uz leziem hore stenou, mam chut hadzat taniermi o zem a vyletim aj za skaredy pohlad. Ina hudba mi to nerobi, vylucne len blues, zvlast to „surove“. Neviete poradit co s tym? Mne fakt staci jedna pesnicka a menim sa na nepricetnu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3478
16.9.11 12:20

Oni to poslouchají tak nahlas, že to je nejen slyšet, ale i poznat co je to za hudbu? Já to většinou nevydržim a jdu sousedy poprosit at to trochu ztlumí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
16.9.11 12:25

ja bych to taky resila slusnym pozadanim o ztiseni, to ze je poprosis at to nemaji tak nahlas nemusi zakonite udelat v dome halo. Udelej to zavcasu nez vybouchnes a udelas scenu, pak by z toho bylo haloo. Drzim palce, blues a jazz nemusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
16.9.11 12:44

Taky jsem velmi snášenlivá osoba, ale dnes a denně, to bych i já měnila nejen barvu a hlas.

Nabízí se žádost o ztišení hudby. Ale faktem je, že třeba rock si já vychutnám taky jen když jeden na plný pecky, zvláště ty kapelky, které mají slušná kytarová sóla :pankac: :pankac: :pankac: A taky faktem je, že v některých domech ty překližkové stěny propustí i lidský dech a tam se prostě ztišit už nedá co. A nebo domluvit nějaký kompromis, že hudba bude od do.

P.S. Jazz a blues můžu v jen jediné výjimce, a to je vynikající live produkce ve stylovém baru, a to ještě po několika panácích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
16.9.11 12:47

Závidím :oops: :oops: :oops: :lol:

Ale pokud ti to vadí, tak je jdi slušně požádat. Je to reprodukované nebo hrané na živo? Pokud jsou to muzikanti a cvičí, tak to bude asi složitější. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
16.9.11 12:55

Pustila bych si vlastní hudbu. Já to tak v paneláku dělala vždycky, prostě jsem musela mít kulisu, aby mě neštvaly jakékoli jiné zvuky. Už jsem myslela, že jsem fakt magor, co neumí žít v klidu, ale po přestěhování do domku, kde mě nikdo nesere :mrgreen: a je klid, už to nedělám a nechybí mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
16.9.11 13:14

Blues neblues, pokud je to prostě tak nahlas, že to slyšíš, tak bych je šla slušně poprosit, že občas to třeba nahlas zvládneš, ale takhle často teda ne :-) - možná si vůbec neuvědomují, že je to tak moc slyšet :-).

Možná, že posluchači blues nemusí být tak drsné osoby, snad se s nimi domluvíš. Deathmetal by byl možná horší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
16.9.11 13:18

Uff, vzpominam si, ze jeden muj soused jeste v Praze si hodne oblibil Tinu Turner :-( Zrejme chodil dost pozde z prace a jeste rekonstruoval byt, bylo to priserny. Zvonila jsem na nej a zadala, at to ztlumi a rekl mi, ze mi taky delame bordel…Celou dobu jsme byl fakt na ostri noze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová