Chodítko ale ne TO chodítko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
20.8.10 09:40
zuzouš píše:
Palec nahoru za odvahu začít takovou diskuzi :palec: :-)

To nevím proč :roll: :lol: :lol: :lol:

Jináč to auto s držadlem na tlačení bych nezavrhovala, Samík tak tlačí všecky plastové náklaďáky, co má (akorát je při tom dost v předklonu, protože jsou malé) :lol:

V rohu nebo u překážky si s chodítkem poradí tak, že ho zvedne a posune požadovaným směrem a tlačí dál :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
20.8.10 10:08

zuzouši já taky nevím jak to myslíš, nepovažuji to za nějak kontrovezní téma :nevim:

koukám že asi to bude asi risk to koupit, bud jí to bude bavit nebo, dyštak to prodáme, nebo necháme na druhý, kamarádky syn zase tlačí o sto šest:-))

jinak v byte koberce nemáme, v obýváku a ložnici dřevenou podlahu, a zbytek je dlažba, takže už vidím ty držkopády:-)

jak tady někdo psal že se dá nastavit rychlost koleček to je u každého chodítka, nebo jen u některých??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
20.8.10 10:26

Manžel mu ty zadní kolečka zablokoval,něco tam strčil a malému se to tak nerozjelo a nepadal. Když přejel obývak tak si ho obešel a tlačil ho z druhé strany.
Koukni na aukro, my koupili TOTO za 370KČ, sice pár škrábánců na kolečkách, ale prcek s ním crosí i na zahradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
20.8.10 10:44
zuzka.mamka píše:
jak tady někdo psal že se dá nastavit rychlost koleček to je u každého chodítka, nebo jen u některých??

Jen u některých. Jak jsem psala, tak švagrová koupila nějaké z Tesca a brzdit nešlo. To naše Little Tikes brzdí fakt krásně, nikdy mu neujelo, a to máme doma jen plovoučky :wink:
 http://www.terulka.cz/…e-Tikes-1617

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
20.8.10 12:45

Ahoj, já malé pořídila chodítko, vypadalo jako nákupní košík. Kupovala jsem ho na bazaru. U nás moc účel nesplnilo, malá totiž chodila docela brzy sama. Pak si ho vzala ségra pro kluky a používají ho. Je fakt, že nevýhodou je, že jak dojde ke stěně nebo nějaké překážce, tak ho musíš jít otočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
20.8.10 13:36

angua, zuzkamamka- vtiip, holky, sem si vzpomnela na TAMTY choditka, jinak tim nic nemyslim, holt mam taky nekdy trapnej den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. karinka
20.8.10 19:27

Taky jsem pro svoje prvorozené dítě musela mít doma každou blbost. Podle mně, je to úplná zbytečnost, kterou později už moc nevyužiješ. Mnohem lepší je, jak tu někdo psal, to autíčko s vysokou opěrkou. Měli jsme doma auto i chodítko a malá vždy raději šáhla po autě, páč bylo těžší, stabilnější a tolik neujíždělo, jako chodítko.

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. karinka

[

citace] nepřihl. karinka píše:
Taky jsem pro svoje prvorozené dítě musela mít doma každou blbost. Podle mně, je to úplná zbytečnost, kterou později už moc nevyužiješ. Mnohem lepší je, jak tu někdo psal, to autíčko s vysokou opěrkou. Měli jsme doma auto i chodítko a malá vždy raději šáhla po autě, páč bylo těžší, stabilnější a tolik neujíždělo, jako chodítko.
  • Citovat
  • Upravit
nepřihl. karinka

[

citace] nepřihl. karinka píše:
  • Citovat
  • Upravit
1901
21.8.10 20:59

tak mi máte to druhé od FP a byla jsem s ním moc spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.8.10 21:04

Máme od Fp a jsem s nim spokojená.Mates za ním lítá i ve 3 letech a celkově to byla zábava která ho bavila a baví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí