Chodítko pro dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
75923
3.10.21 12:37
@Russet píše:
Nauč se psát, blábolo. Bolest zad je dost rozšířená „nemoc“.

někde jsem četla, že je to nejčastější důvod v čr, proč jdou lidé k lékaři

• načítám...
lucenka
3.10.21 12:48
@Russet píše:
Tak si o tom něco načti, paní směšná. Tvoje máma neměla chodítko, ale nejspíš ji brzo posazovali na nočník. Nebo tahali jak opici za ruce a tleskali, jak hezky chodí. A jiné lahůdky.

Ksakru, kde se stala chyba u mě. Chodítko jsem neměla, nikdo mě za ruce nevodil a ani mě předčasně neposazovali, nosila jsem kožené kvalitní boty. Přesto se mi bortí klenba a bolí mě bederní páteř :nevim:
Ale hlavně, že pak téměř každá zdejší hvězda, co brojí proti chodítkům, jezdí s dítětem místo v kočárku v nacvaknuté korbě autosedačky, která se má používat ne nezbytně nutnou dobu, což procházky a nákupy nebudou.

• Upravit
4600
3.10.21 12:52
@lucenka píše:
Ksakru, kde se stala chyba u mě. Chodítko jsem neměla, nikdo mě za ruce nevodil a ani mě předčasně neposazovali, nosila jsem kožené kvalitní boty. Přesto se mi bortí klenba a bolí mě bederní páteř :nevim:
Ale hlavně, že pak téměř každá zdejší hvězda, co brojí proti chodítkům, jezdí s dítětem místo v kočárku v nacvaknuté korbě autosedačky, která se má používat ne nezbytně nutnou dobu, což procházky a nákupy nebudou.

Myslim, ze kazda,,zdejsi hvezda”, ktera vi o skodlivosti choditka, vi i o tom, ze autosedacka se pouziva na nezbytne nutnou dobu :mrgreen:

• načítám...
lucenka
3.10.21 13:11
@Luminance píše:
Myslim, ze kazda,,zdejsi hvezda”, ktera vi o skodlivosti choditka, vi i o tom, ze autosedacka se pouziva na nezbytne nutnou dobu :mrgreen:

O tom dost pochybuju

• Upravit
34322
3.10.21 14:25
@Majdajurcikova píše:
JE mi líto těch co tady strašně straší kolik lidí koupi chodítka a hopsadla aniž by maminy věděli že je to nebezpečné protože to skoro nikde nepíšou a v obchodě vám to neřeknou ne každé dítě má následky za chodítka či hopsadla mluvila jsem s Pani doktorkou a řekla mi že všechno se musí brát s rozumem když dítě v tom necháte řvát a celý den je jasné že bude zřejmě následky mít ale ne že ji do toho posadite cca 5 minut nebo dokud ji to nepřestane bavit tak se nic zlého nestane nešiřte tu strachy viz ostatní co to přehnaně komentují Jídlo je také otrava pro naše tělo protože tam stříkaji sajrat do toho a jíte to jíte že Takže prosím buďte normální :potlesk:

No, pokud to nekdo poridi z neinformovanosti, neni nic snazsiho, nez si rict: „holt byla jsem blba, stalo se, uz to pouzivat nebudu“.

A ne to donekonecna obhajovat, aby clovek nahodou nemusel priznat chybu.

• načítám...
53518
3.10.21 16:42
@lucenka píše:

Ja jako stará matka měla nastudováno, takže jsem nic podobného nedělala. Jela jsem v metodě Kiedroňové.

• načítám...
3.10.21 18:34
:mavam:
  • načítám...
3032
3.10.21 19:44
@Majdajurcikova píše:
JE mi líto těch co tady strašně straší kolik lidí koupi chodítka a hopsadla aniž by maminy věděli že je to nebezpečné protože to skoro nikde nepíšou a v obchodě vám to neřeknou ne každé dítě má následky za chodítka či hopsadla mluvila jsem s Pani doktorkou a řekla mi že všechno se musí brát s rozumem když dítě v tom necháte řvát a celý den je jasné že bude zřejmě následky mít ale ne že ji do toho posadite cca 5 minut nebo dokud ji to nepřestane bavit tak se nic zlého nestane nešiřte tu strachy viz ostatní co to přehnaně komentují Jídlo je také otrava pro naše tělo protože tam stříkaji sajrat do toho a jíte to jíte že Takže prosím buďte normální :potlesk:

Prostě to chodítko chceš, tak si to obhajis prostě. Proč se poté ptáš na diskuzním fóru, to fakt nechápu. Chodítko je nejhorší věc na záda, zvlášť pro dite které samo nestojí a nestojí na nožičkách. Představ si sebe, ze by te po nějaké operaci, dali do vysitka a začněte běhat. A ty která sotva stojíš či tak by si to dala? ;-) nemyslím si. Tak snad ti tvoje dítě v budoucnu, až bude mit problém ze zády, poděkuje.

• načítám...
Majdajurcikova
3.10.21 19:58

@EvieK 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ doktorka mi sama řekla že to chodítko mám brát s rozumem a manžel měl 2 syny a v chodítku byli skoro pořád protože je to bavilo teď jim je 24 a nemají žádný problém takže vás zbytečně všechny straší a ví jim tomu věříte 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ a ano koupím ji chodítko jen aby v tom mohla sedět protože chce sama sedět a bohuzel ji to ještě nejde a proč jsem to jsem napsala psala jsem to pro normální lidi ne pro ty co tu komentují trapně jako vy a ostatní 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️

• Upravit
33018
3.10.21 20:03

@Majdajurcikova Jasně, dítě chce sami sedět, ale nejde mu to(proč asi, protože na to fyzicky nemá) tak mu koupím kurvitkoa vývěsní ho za rozkrok, aby mohlo hacinkat. :roll:
Proč raději ty prachy neinvestujes do fyzioterapeutka nebo plavání?

• načítám...
15726
3.10.21 20:36
@Svistice píše:
@Majdajurcikova Jasně, dítě chce sami sedět, ale nejde mu to(proč asi, protože na to fyzicky nemá) tak mu koupím kurvitkoa vývěsní ho za rozkrok, aby mohlo hacinkat. :roll:

Protože značný deficit intelektu.

• načítám...
4600
3.10.21 20:36
@Svistice píše:

To nema cenu, diskutovat s nekym, kdo chtel 6m miminku davat jahodove frapko :mrgreen: pokud uzivatelka neni troll..

• načítám...
53518
3.10.21 20:39
@Luminance píše:
To nema cenu, diskutovat s nekym, kdo chtel 6m miminku davat jahodove frapko :mrgreen: pokud uzivatelka neni troll..

Tak to jí přece taky neotráví a na obale nepíšou, že to nemůžou kojenci… :zed:
Zajimalo by mě, kde se bere ta jistota, že špatné pohybové návyky v dětském věku nevadí, ale v dospělosti ano. Ale jsou to jejich děti, mně to může být fuk.

• načítám...
Majdajurcikova
3.10.21 20:44

@Luminance vsichny tu píšete sami o sobě ale za chvíli tady už moct komentovat vaše negativita nebudete to je úplně jako s covidem plno lidí tomu věří že je to zlo pro nás a přitom to žádný covid není je to vaše věc čemu věříte já věřím co mi řekla doktorka pěkný večer!!! Netušila jsem že tu jsou tak jebnuty maminy na hlavu :pocitac: :zed: :zed:

• Upravit
4600
3.10.21 20:52

@Majdajurcikova no minimalne jedna jebnuta mamina tu je😅

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815