Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem. Prosím o doporučení dovolené v Chorvatsku. jedeme s dětmi. Byli jsme několikrát v Umagu, ten je fajn, protože je blízko, ale není tam písečná pláž, což je pro nás priorita. Chtěli bychom něco co nejblíže hranic, abysme nemuseli jet hluboko do země. Ale s písečnou pláží. Chystáme se přes Booking. Máte s ním zkušenosti? Doporučíte nějaké místo a hlavně konkrétní apartmán, či pronajímatele, se kterým jste byli spokojeni? Bojím se, že něco zamluvíme podle fotek a realita bude jiná…pokud máte výbornou zkušenost s konkrétním místem a apartmánem přes Booking, tak klidně i dál od Umagu, prostě v Chorvatsku…děkuji za tipy
![]()
Přes booking objednavam často. Vyhovuje mi, ze hned vim, na cem jsem a mám koupeno.
Fotografie i hodnocení sedi.Jen nemají všechny pokoje v daném miste, tak někdy se hodí napsat primo majiteli. A samozřejmě všechna ubytovani na booking nejsou
.
@Domino111 Ahoj teď jsme se vrátili ze Zaton holiday resort (měli jsme apartmán) 4* a fotky odpovídají skutečnosti na booking. Objednávala jsem nakonec přes jejich hotelové stránky, protože dávali ještě 10 procent slevu. Je tam písečná pláž já teda moc písek nemusím.
Pozor booking jsou podvodníci, zaplatíte zálohu a pak vám napíší že máte neplatnou kartu a přijdete o peníze
Kousek od Zadaru, Sabunike-písečná pláž a v privátu to vyšlo docela levně. Už jsem zapomněla jméno, ale dohledala bych…