Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Za me Makarska riviera. Najet na mapy a mrknout na mestecka, vyhnout se primo Makarske a tem vetsim mestum, tam se da zajet treba v podvecer na vylet. A pak k tomu booking a je to. Ja vzdycky hledala podle leteckych snimku, a streetu, abych si prohlidla jak vypada nejblizsi plaz a jaka je k ni cesta od ubytovani.
Za me je tip treba Zivogosce-Blato. Otazka jestli to na vas nebude uz az moc klidne. ![]()
Děkuji za tip. Makarskou taky zvažujeme, byla jsem tam už několikrát v Igrane, kousek od Živogošče, a paráda. Jen bychom teď chtěli poznat zase jiné místečko
. A hledání - asi tak jak píšete, i když nějaký ten tip nemusí být taky špatný
.
A já zrovna chtěla napsat - hlavně se vyhnout Makarské. Ta mi přijde snad nejvíce frekventovaná a profláklá. Pokud vám nevadí dlouhá cesta, jela bych až na jih za Makarskou, tam je klidněji a nádherné průzračné moře. Jinak za mě červen v Chorvatsku = na 90% studená voda.
@cverunka souhlas, voda jeste bude studenejsi, ono taky zalezi kdy v cervnu chteji jet. Jestli zacatkem, nebo az na jeho konci. Aji kvuli stalosti pocasi bych vybirala od makarske riviery dolu. Jen ta cesta uz tam je delsi. Pod 1000km to nejde.
Nam se s detma libil ostrov Murter (je tam mustek, nemusis trajrktem), a mestecko Pakostane.
V červnu do Chorvatska je brzy s dětma..bude tam studená voda. My byly v půlce července na severu Chorvatska a děcka frflaly že studená voda ![]()
Září je lepší myslím, než červen, voda ještě teplá, počasí většinou taky a lidí málo ![]()
@cancerka píše:
Září je lepší myslím, než červen, voda ještě teplá, počasí většinou taky a lidí málo
Akorát už je dřív tma, takže už to nejsou takové ty vyloženě dlouhé letní dny…