Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@sophinka píše:
Tady je náš
To je beránek, že??Je moc krásný ![]()
@Denisa313 jj beránek, teď zvažujeme kamaráda k němu
pro druhou dceru…ale pořád váhám, znova kupovat klec atd…
@sophinka píše:
@Denisa313 jj beránek, teď zvažujeme kamaráda k němupro druhou dceru…ale pořád váhám, znova kupovat klec atd…
Já jsem taky chtěla druhého, ale už asi né. Naše králinda by si na druhého nezvykla, a hlavně by nebyla tak mazlivá a přítulná jako je ted. Aspoń mám takovou novou zkušenost, hlídala jsem tedka králíka naší sousedce…
@Denisa313 taky se právě bojím co by na to náš mazel řekl
ale zase dcerka moc chce
@sophinka píše:
@Denisa313 taky se právě bojím co by na to náš mazel řeklale zase dcerka moc chce
Mě by spíš vadilo kdyby se jerrinka věnovala víc králíkovi než mě
,takhle je furt jen u mě a chce se mazlit ![]()
Tak kontakt na tu paní zatím nemám, ale určo dodám během krátký doby… ![]()
Budu fakt rada, odpovedela jsem na par inzeratu a dosly dve odpovedi. Jedna pani, ackoliv mela v inzeratu napsane, ze do Brna kralika doveze, tak byla strasne rozhorcena a neprijemna, ze si pro nej nepojedu az k ni domu. Ale bylo to proste pro me s prckem na cestovani daleko. Tak jsem ji podekovala a konec. Ackoliv pak byla najednou ochotna, ja uz s ni jednat nechci (prip. si ji necham jako zalohu). Druha nabizi pekny kralicky a v dosahu, ale leze z ni, ze sourozenci jsou nemocni - vyvojove vady… tak si rikam, jestli ten co chci nema taky nejakou skrytou vadu ![]()
vsude jsou beranci - mmch sophinko, ten vas je krasnej. Mne se beranci libi, ale chlap ho nechce. Ja zas nechci teddyho, takze je to dost zuzene ![]()
@Haninac
My měli před tím beránka a musím říct, že je to velikostní rozdíl
I když jsou nádherní, tak bych asi už beránka taky nechtěla, ale jen kvůli té velikosti ![]()
Ale ja si pockam a ten pravej se urcite brzo objevi
zatim zvelebim bydleni a jeste musim koupit prepravku ![]()
Tak né každý beránek je velký, naše susedka ho má, a je malučký a to má 5let
@Haninac píše:
Budu fakt rada, odpovedela jsem na par inzeratu a dosly dve odpovedi. Jedna pani, ackoliv mela v inzeratu napsane, ze do Brna kralika doveze, tak byla strasne rozhorcena a neprijemna, ze si pro nej nepojedu az k ni domu. Ale bylo to proste pro me s prckem na cestovani daleko. Tak jsem ji podekovala a konec. Ackoliv pak byla najednou ochotna, ja uz s ni jednat nechci (prip. si ji necham jako zalohu). Druha nabizi pekny kralicky a v dosahu, ale leze z ni, ze sourozenci jsou nemocni - vyvojove vady… tak si rikam, jestli ten co chci nema taky nejakou skrytou vadu
vsude jsou beranci - mmch sophinko, ten vas je krasnej. Mne se beranci libi, ale chlap ho nechce. Ja zas nechci teddyho, takze je to dost zuzene
A co ten lvíček? je malý, je to kříženec beránka a není chlupatý..mě se teddy taky moc nelíbí, ale hezcí jsou všichni
![]()
@Haninac
Tak paní už se chovu nevěnuje kvůli vážné nemoci :-/ Ale prý by měla zakrslé hermelínky, s krátkými oušky, půlroční. Pokud budeš mít zájem, písni SZ a dám ti kontakt
Ještě čekám na ověření této informace. nemám je konkrétně od chovatelky, ale od společné kamarádky…
Ahoj, je tu někdo z Prahy, kdo by se rád zbavil klece po králíkovi??? Ráda si ji nechám věnovat, či odkoupím. A pokud máte jen ten spodek, tak nevadí, klec si můžu vyrobit, jde mi hlavně o vaničku!!!
Ahoj všem, my máme králíčka Buráka. Nemáme ho od mala, zachránili jsme mu život, měl být použit jako návnada při tréninku loveckých psů. Majitel psa viděl, jak ho máme rádi a nakonec nám ho věnoval. Zatím kaká a čůrá všude, až mu pořídím klec se záchodem, doufám, že ho to postupně přejde. Dávám mu zatím jen seno a mrkev, jednou za den trochu třeba ledového salátu. jednou týdně mu dávám suché ovesné vločky a trochu jablíčka. Četla jsem, že suché pečivo by neměli vůbec jíst, kvůli plísním, které okem nejsou vidět, lidem nevadí, ale králíček by se mohl otrávit a umřít.
Tady je náš