Chování dětí uprchlíků

35
9.5.22 20:55

Chování dětí uprchlíků

Ahoj,

jaké máte prozatím zkušenosti s dětmi uprchlíků na hřištích, v zoo, v obchodech? :-)

My tedy narážime asi jen na opravdu výstavní jedince od 2-15 let už asi po 10. Dnes incident kdy jsme byli s malou sami na hřišti, přilítla tam ukrajinská osůbka, s „hláškou ty z ukrajíny?“

Na to odpovězeno že ne.

„aha“ a při těchto slovech, začala sahat na mojí roční dceru, říkám si ok, zatím asi v pohodě, budu ji hlídat.

„Můžu ji vzít na klouzačku“

Ne, nemůžeš.
„Proč jako?“
Kde máš rodiče.

„V *****“

Tak se od nás drž dál

„Ne“

Začne dceři sundávat boty.

Říkám, nesahej na ni.. Ingor. Pomohlo až poradně to vysvětlit rusky, načež s řevem osůbka běžela a křičela maamiiii, oni z russiiiii.

Po celou dobu tohoto incidentu volala máma osůbky, pojď sem! Pojď sem! Takových 10 minut.

A co vy? :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
150064
9.5.22 20:57

Provokace?

• načítám...
35
9.5.22 20:59

@Anna766
Proč provokace, prosím?

• načítám...
ludmilaadamkova
9.5.22 21:00

Nic :nevim:

• Upravit
9085
@Pavel Havel píše:
Ahoj,

jaké máte prozatím zkušenosti s dětmi uprchlíků na hřištích, v zoo, v obchodech? :-)

My tedy narážime asi jen na opravdu výstavní jedince od 2-15 let už asi po 10. Dnes incident kdy jsme byli s malou sami na hřišti, přilítla tam ukrajinská osůbka, s „hláškou ty z ukrajíny?“

Na to odpovězeno že ne.

„aha“ a při těchto slovech, začala sahat na mojí roční dceru, říkám si ok, zatím asi v pohodě, budu ji hlídat.

Ne, nemůžeš.
„Proč jako?“
Kde máš rodiče.

„V *****“

Tak se od nás drž dál

„Ne“

Říkám, nesahej na ni.. Ingor. Pomohlo až poradně to vysvětlit rusky, načež s řevem osůbka běžela a křičela maamiiii, oni z russiiiii.

Po celou dobu tohoto incidentu volala máma osůbky, pojď sem! Pojď sem! Takových 10 minut.

Copak? stranický úkol?

• načítám...
Alriga

Nahlášeno.

• Upravit
9085
9.5.22 21:01
@Pavel Havel píše:
@Anna766
Proč provokace, prosím?

Protože to tak vypadá.

• načítám...
35
9.5.22 21:03

Tak já nevím, stačilo by napsat, že se vám to neděje :D
Každý kdo nevidí jen duhu hned musí provokovat? Normální dotaz. Říkám, kdyby to bylo jednou, dvakrát ale je to skutečně již tak po 10.

• načítám...
14127
9.5.22 21:04
@Pavel Havel píše:
Ahoj,

Na to odpovězeno že ne.

Ne, nemůžeš.
„Proč jako?“
Kde máš rodiče.

„V *****“

Tak se od nás drž dál

„Ne“

Ruska valecna lodi, idi na chuj 8) :jazyk:

• načítám...
14127
9.5.22 21:05
@Pavel Havel píše:
Tak já nevím, stačilo by napsat, že se vám to neděje :D
Každý kdo nevidí jen duhu hned musí provokovat? Normální dotaz. Říkám, kdyby to bylo jednou, dvakrát ale je to skutečně již tak po 10.

A ja jezdim po dalnici s Ukrajincema v drahych autech, heč 8)

Ale jinak nic, ani nevybržďujou :nevim:

• načítám...
150064
9.5.22 21:09
@FlorenceF Jenkins píše:
Ruska valecna lodi, idi na chuj 8) :jazyk:

To vstoupí do dějin. Jednou se to naše vnoučata budou učit ve škole :P

• načítám...
774
9.5.22 21:10

Já nevím, já mám tedy také dost neprijemnych zkušenosti s jejich dětmi. Zrovna dneska na hřišti. Chtěly si hrát tam kde už si hrály moje děti. Tak přišly a obě shodily. Starší se nedala a vrátila se zpátky tak ji dal chlapeček facku a vrazil do ní. Ve finále jsem dostala vynadáno já od jeho maminky… Ale tohle dělají děti celého světa…

• načítám...
35
9.5.22 21:10

@Anna766

• Jestli se tam dostanou.

Ale i tak díky za reakce. Je mi odpovězeno, že se s tím spíše nesetkáváte.

• načítám...
150064
9.5.22 21:12
@Pavel Havel píše:
@Anna766
  • Jestli se tam dostanou.
Ale i tak díky za reakce. Je mi odpovězeno, že se s tím spíše nesetkáváte.

Jasně. Ukrajinské děti budou ve školách a naše se budou učit v lese na mýtinách a místo lavic budou mít pařezy.

• načítám...
35
9.5.22 21:13
@LucEm píše:
Já nevím, já mám tedy také dost neprijemnych zkušenosti s jejich dětmi. Zrovna dneska na hřišti. Chtěly si hrát tam kde už si hrály moje děti. Tak přišly a obě shodily. Starší se nedala a vrátila se zpátky tak ji dal chlapeček facku a vrazil do ní. Ve finále jsem dostala vynadáno já od jeho maminky… Ale tohle dělají děti celého světa…

Konečně někdo normální kdo jen neopakuje „neochvějnou pravdu“.

Víte ono nestačí, aby se to rýmovalo, nebo to bylo vtipné, chce to fakta. @FlorenceF Jenkins

Já neříkám že to dělají všichni, ale přijde mi to jakoby tak byli prostě naučení.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m