Chrápu v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11955
8.3.12 11:41

Neboj, s porodem to přejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
8.3.12 11:58
Cassi píše:
Já chrápala tak, že jsem budila i sebe. Manžel si mě nahrál. :lol: Jsem myslela, že ho zabiju.
Uklidním tě, po porodu to přestalo. ;)
Jsou horší věci, třeba chrápající a slintající člověk v autobuse s otevřenou pusou. :lol:

Přesně , jsem 34tt a chrápu jak dřevorubec až mě to budí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.12 12:50

Já začala chrápat cca ve 32tt tak, že jsem budila i sama sebe :roll: V porodnici jsem spala skoro v sedě, jak mi bylo trapně :zed: Po porodu to ovšem nepřešlo, až cca kolem půl roku syna.

• Citovat
  • Upravit
8.3.12 13:44
Anonymní píše:
pokymar píše:
Dle mě to souvisí s váhou, jak jsem se v těhotenství dostala na určitou váhu, tak jsem začala chrápat. Je to teda trapas :lol: Taky jsem si myslela, že chrápou jen chlapi :lol:
ani mi nemluv,už mám nahoře 25 kg 8o takže možná je to i tím,chtěla jsem se jen uklidnit,že to přejde a že ve svém mladém věku nebudu chrápat jako můj děda :lol:

Já nabrala za celé těhu zatím 5 kilo a su 31+6 a chrápu taky docela solidně. Takže ono to asi váhou nebude. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
8.3.12 13:47

tak holky, to jsme na tom stejně, můj můž už od mého 37.tt těhu (nyní 39tt) spává v obýváku na gauči.. sama sebe budím a jestli to po porodu nepřejde, tak budu spávat asi na balkoně. A to jsem nikdy předtím nechrápala .. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.12 15:55

Tak z vašich příspěvků je z toho celkem komedie a asi není třeba dělat z toho vědu :D jen mě ráno zamrzelo ho vidět schouleného pod dekou na té sedačce :think: a když mi řekl že chrápu jak starý chlap a že mě slyšel i z toho obyváku,tak mě to celkem dostalo 8o

• Citovat
  • Upravit
182
8.3.12 16:46

mě to taky štve, že spím pořád sama, a že se nemám ke komu tulit, když ten můj manžík spí jinde, ale na druhou stranu ho chápu, protože chodí do práce a vyspat se potřebuje, takže se modlím, aby chrápání po porodu přestalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.22 03:21

Ahoj, nemužu spát trápí mě mé chrápání :,( Nikdy jsem nechrápala až postupně co nabírám kila, jsem nyní v 10týdnu těhotenství a jsem i obézní( 3stupen),manžel utíká do pokojíčka a mě to už moc trápí…špatně usínám, je mi horko, blbě se mi dýchá. Manžel říkal že mám i divné to dýchání, že normálně se dýchá klidně..a já že se nadechnu a chvilku nic, prostě přerušovaně? poradtě…jsou nějaké babské rady? děkuji moc, za obezitu si mužu sama to vím. Prosím anonym, citlivé téma :(

• Citovat
  • Upravit
7743
1.8.22 07:47
@Anonymní píše:
Ahoj, nemužu spát trápí mě mé chrápání :,( Nikdy jsem nechrápala až postupně co nabírám kila, jsem nyní v 10týdnu těhotenství a jsem i obézní( 3stupen),manžel utíká do pokojíčka a mě to už moc trápí…špatně usínám, je mi horko, blbě se mi dýchá. Manžel říkal že mám i divné to dýchání, že normálně se dýchá klidně..a já že se nadechnu a chvilku nic, prostě přerušovaně? poradtě…jsou nějaké babské rady? děkuji moc, za obezitu si mužu sama to vím. Prosím anonym, citlivé téma :(

Určitě to prokonzultuj se svým lékařem. Spánková apnoe je pro zdraví poměrně nebezpečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.22 08:37

@Fíková s gynekologem? díky

• Citovat
  • Upravit
4731
1.8.22 08:48
@Anonymní píše:
Ahoj, nemužu spát trápí mě mé chrápání :,( Nikdy jsem nechrápala až postupně co nabírám kila, jsem nyní v 10týdnu těhotenství a jsem i obézní( 3stupen),manžel utíká do pokojíčka a mě to už moc trápí…špatně usínám, je mi horko, blbě se mi dýchá. Manžel říkal že mám i divné to dýchání, že normálně se dýchá klidně..a já že se nadechnu a chvilku nic, prostě přerušovaně? poradtě…jsou nějaké babské rady? děkuji moc, za obezitu si mužu sama to vím. Prosím anonym, citlivé téma :(

Ja jsem v tehotenstvi take chrapala, pak to zas preslo…ale ja mam normalni vahu…jestli jsi pred tehotenstvim nechrapala, tak bych to nejak pretrpela..jestli jsi problemy s chrapanim a dychanim mela uz pred tehotenstvim, tak byses mela objednat do spankove laboratore.., bohuzel pravdepodobne ti krom jineho reknou, ze problem je obezita a budes to muset resit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7743
1.8.22 09:18
@Anonymní píše:
@Fíková s gynekologem? díky

Nevím jestli gynekolog tohle řeší. Spíš praktik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.22 19:34

@Melodie91 já si myslím, že je to 100% obezitou(140kg-165cm)mám více dětí..u prvního jsem vážila 85kg..dříve jsem opravdu nechrápala. Zkusím gynekoložku, ona je moc fajn třeba mi k tomu řekne víc..
Díky moc, snad to nebude nic vážného..jen fakt ta blbá obezita.

• Citovat
  • Upravit
14.9.23 09:02

+1 Snoran - https://nuvialab.com/…/Snoran-Plus Konečně se vyspím :) Mohu všem doporučit. Zatím použito 3týdny a stále dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí