Výrůstek na intimních partiích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8709
29.4.19 22:07
@Kacenka.k8 píše:
Jo a jeste neco - tvoje gyndarka ma sice dovolenou, ale urcite ma nekoho na zaskok.. a nebo skoc ke sve obvodacce, tak ti take urcite poradi o co se jedna a co s timto vyrustkem lze delat :lol:

no jestli ty a tvoje matka a babička a kamarádky máte klitoris u vchodu do vagíny, tak tak si s tím taky někam zajděte :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.19 22:09

@andalusia_ma
právě že nebolí no. ale děkuji za radu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1617
29.4.19 22:09

Dá se to vyndat :mavam: ambulantně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
29.4.19 22:11
@Kacenka.k8 píše:
Hele anonymni, chodis do skoly?? Pokud jo, tak jste to urcite probirali v biologii :D ale pokud si zrovna na tuto latku chybela, tak staci otevrit kdejakou encyklopedii o lidskem tele, a kdyz nepomuze ani to, tak UTFG ;) :potlesk:

Pardon, ale tyto komentare fakt nechapu. Mlada holka si najde vedle posevniho vchodu boulicku velikosti hrasku, chce poradit od zkusenych zen/matek a setka se s hloupymi posmesky? Me je skoro 40, mam za sebou porod, uspesne jsem absolvovala zakladku, stredni i vysokou, ale ze by bulka vedle posevniho vchodu patrila k bezne zenske vybave, to jsem fakt neslysela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.19 22:11

@andalusia_ma právě že záskok nemá. :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.19 22:14

@andalusia_ma já ale neřekla vedle ale při vchodu do vaginy
jakoby na začátku :,(

• Citovat
  • Upravit
1134
29.4.19 22:14

Ženský vy jste ale kruté a zlé. Slečna se tady slušně na něco zeptala a hned tady z ní děláte hloupou káču. :( Uvědomte si, že je jí 17 let, je nezkušená a holt se bojí, aby to nebylo nic vážného. Nemusíte si z ní hned dělat legraci nebo jí jakkoliv urážet. Takhle kdyby někdo jednal s vámi, tak by se vám to taky nelíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.19 22:16

@Barry1997 děkuji ;)

• Citovat
  • Upravit
6661
29.4.19 22:26

Mohla by to být Bartholiniho žláza. Může se stát, že se ucpe a pak zduří. Pokud tě to nebolí, v klidu to počká na tvou gynekoložku. Neboj, stává se to ;) Takže žádnou paniku. Já ji mám od druhého porodu téměř trvale zduřelou, nebolí, nezavazí, nijak neobtěžuje :nevim: Trvá to už pár let a rozhodně je o dost větší jak hrášek. Tak dvakrát za rok se sama vyprázdní a zmenší se na minimum, no a pak se zase pomalu zvětší. I tak to zatím není třeba řešit chirurgicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.19 22:31

@bartsch dobře
a také to mate jakoby ve vnitř ve vagině? tak cca. 2 cm. ve vchodu? :?

• Citovat
  • Upravit
6661
29.4.19 22:34
@Anonymní píše:
@bartsch dobře
a také to mate jakoby ve vnitř ve vagině? tak cca. 2 cm. ve vchodu? :?

Mám ji hned jakoby u vchodu, ale už to ani nevnímám :think: Nebolí a nezavazí - ani při sexu ;) Neboj, to bude dobré ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.19 22:42

@bartsch mě právě někdy jo a právě se bojím teď spát s přítelem aby se mi skrz to něco nestalo víc :,(

• Citovat
  • Upravit
6661
29.4.19 22:52
@Anonymní píše:
@bartsch mě právě někdy jo a právě se bojím teď spát s přítelem aby se mi skrz to něco nestalo víc :,(

Nemyslím si, že by se něco stalo. Ale pokud ti to není příjemné, tak si některé sexuální praktiky do návštěvy gynekologie teď odpusťte ;) Ona to taky může být nějaká malinká cysta nebo zanícený vřídek. :nevim: Zkus se hodit do klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5182
29.4.19 22:52
@Anonymní píše:
@bartsch mě právě někdy jo a právě se bojím teď spát s přítelem aby se mi skrz to něco nestalo víc :,(

Tak vsimla sis toho vcera, a neboli to, a najednou to nekdy vadi pri sexu? Takze o tom vis uz dele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.4.19 22:54

@hani28 včera mě to bolelo až sem se lekla a tak jsem šla do sprchy a koukla jsem se
pardon špatně jsem to napsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria