Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kacenka.k8 píše:
Jo a jeste neco - tvoje gyndarka ma sice dovolenou, ale urcite ma nekoho na zaskok.. a nebo skoc ke sve obvodacce, tak ti take urcite poradi o co se jedna a co s timto vyrustkem lze delat
no jestli ty a tvoje matka a babička a kamarádky máte klitoris u vchodu do vagíny, tak tak si s tím taky někam zajděte ![]()
@Kacenka.k8 píše:
Hele anonymni, chodis do skoly?? Pokud jo, tak jste to urcite probirali v biologiiale pokud si zrovna na tuto latku chybela, tak staci otevrit kdejakou encyklopedii o lidskem tele, a kdyz nepomuze ani to, tak UTFG
![]()
Pardon, ale tyto komentare fakt nechapu. Mlada holka si najde vedle posevniho vchodu boulicku velikosti hrasku, chce poradit od zkusenych zen/matek a setka se s hloupymi posmesky? Me je skoro 40, mam za sebou porod, uspesne jsem absolvovala zakladku, stredni i vysokou, ale ze by bulka vedle posevniho vchodu patrila k bezne zenske vybave, to jsem fakt neslysela.
@andalusia_ma já ale neřekla vedle ale při vchodu do vaginy
jakoby na začátku ![]()
Ženský vy jste ale kruté a zlé. Slečna se tady slušně na něco zeptala a hned tady z ní děláte hloupou káču.
Uvědomte si, že je jí 17 let, je nezkušená a holt se bojí, aby to nebylo nic vážného. Nemusíte si z ní hned dělat legraci nebo jí jakkoliv urážet. Takhle kdyby někdo jednal s vámi, tak by se vám to taky nelíbilo.
Mohla by to být Bartholiniho žláza. Může se stát, že se ucpe a pak zduří. Pokud tě to nebolí, v klidu to počká na tvou gynekoložku. Neboj, stává se to
Takže žádnou paniku. Já ji mám od druhého porodu téměř trvale zduřelou, nebolí, nezavazí, nijak neobtěžuje
Trvá to už pár let a rozhodně je o dost větší jak hrášek. Tak dvakrát za rok se sama vyprázdní a zmenší se na minimum, no a pak se zase pomalu zvětší. I tak to zatím není třeba řešit chirurgicky.
@bartsch dobře
a také to mate jakoby ve vnitř ve vagině? tak cca. 2 cm. ve vchodu? ![]()
@Anonymní píše:
@bartsch dobře
a také to mate jakoby ve vnitř ve vagině? tak cca. 2 cm. ve vchodu?
Mám ji hned jakoby u vchodu, ale už to ani nevnímám
Nebolí a nezavazí - ani při sexu
Neboj, to bude dobré ![]()
@bartsch mě právě někdy jo a právě se bojím teď spát s přítelem aby se mi skrz to něco nestalo víc ![]()
@Anonymní píše:
@bartsch mě právě někdy jo a právě se bojím teď spát s přítelem aby se mi skrz to něco nestalo víc
Nemyslím si, že by se něco stalo. Ale pokud ti to není příjemné, tak si některé sexuální praktiky do návštěvy gynekologie teď odpusťte
Ona to taky může být nějaká malinká cysta nebo zanícený vřídek.
Zkus se hodit do klidu.
@Anonymní píše:
@bartsch mě právě někdy jo a právě se bojím teď spát s přítelem aby se mi skrz to něco nestalo víc
Tak vsimla sis toho vcera, a neboli to, a najednou to nekdy vadi pri sexu? Takze o tom vis uz dele?
@hani28 včera mě to bolelo až sem se lekla a tak jsem šla do sprchy a koukla jsem se
pardon špatně jsem to napsala