Chtěli bychom holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25140
18.2.13 18:36

Spíš si přej, aby to bylo zdravé a aby to vůbec šlo… kdyby ti řekli, že miminku něco je, nafackovala by sis…
Kdyby na to byli rady, tak si to naplánuje každý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
18.2.13 18:38

U nás to „před“ a „po“ ovulaci atd nefungovalo, ba naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
18.2.13 18:39

Nas se podarilo otehotnet hned druhy mesic po vysazeni antikoncepce ale musim rict ze jak jsem vedela ze sex znamena moznost oplodneni tak me to vubec nebavilo a mam pocit ze manzela taky ne. Ale ja na to teda myslela fakt hodne aby to vyslo co nejdriv. Merila jsem si bazalni teplotu. Teda ne hned o vysazeni. A ja ji mela 37,5 a kdyz uz takhle byla treti tyden tak mi to nedalo a rikala jsem si ze jsem snad tehotna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926

Ale je fakt, že po roce snažení bych se už na pohlaví neupínala, ba naopak. :) Hlavně ať miminko vůbec je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368

Určitě teda je problém ještě v tom, že oba máme hrozně rádi horkou vanu…myslíte, že bude stačit studená sprcha před stykem nebo by to měl manzel praktikovat delší dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
18.2.13 18:41

Nebazíruj na pohlaví, důležité je mít zdravé miminko, ne? ;) Kdyby to byl chlapeček, tak bude taky váš a roztomilej :hug:..
Samozřejmě můžete zkusit sex s předstihem před ovu, aby vydržely starší „holčičí“ spermie, ale to neni žádná jistotka, jinak by si mohl určovat pohlaví každej a to by asi nebylo úplně dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
18.2.13 18:43

Na spermie neni vubec dobra horka vana. Manzel se taky rad koupe. Ale on se rochni ve vane tak jednou za tyden az 14 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
18.2.13 18:46

Samozřejmě, že je nejdůležitější aby to bylo zdravé…ale ják jsem psala, pokud by něco fungovalo ják pomocí pohlaví tak bych to zkusila. jinak mi nezáleží na ničem jiném, než aby se to povedlo a bylo vše v pořádku… vzhledem k tomu, že už 2 krát jsem o mimi přišla, tak už bych to znova psychicky neunesla:-/ a to je také možná ten důvod proč nám to teď nejde. i když na gynde je prý vše v pořádku a vaječníky jsou krásné a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
18.2.13 18:47

Jinak horká vana na plodnost chlapa nepůsobí moc dobře, to je fakt..když už jíte vitamíny atd., podpořila bych to i tím, že bych s být manželem na delší dobu horkou vanu odpustila a dopřávala si spíš vlažnou sprchu…studená sprcha před stykem to asi nezachrání, spíš by pak nemuselo k žádnému styku ani dojít po tom šoku.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1511
18.2.13 18:48

Teda přijde mi to divne. Taky chci moc holčičku, ale je mi to úplne jedno! Hlavně ať je miminko ZIVÉ! a zdravé! Recept na to snad zádný není. A určitě bych se nezabývala takovou věcí. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
18.2.13 18:48

A taky jsem teď už měsíc doma, takže mám roupy a vymýšlím různé teorie:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
18.2.13 18:50

Skebloun: s tím šokem máš teda pravdu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
18.2.13 18:52
@Gina108 píše:
Co co, nám to takhle vyšlo :mrgreen: Kluk - souložit furt, zejména v den ovulace, holčička - souložit málo, cca den před ovulací, ty klučičí spermie pochcípaj a vydrží jen holky. Jsem prostě odbornice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hele @ratysek ale vy když se snažíte už rok, to bych se na nějaký ovlivňování pohlaví teda už vykašlala, ale stejnak držím palce, ať vám to vyjde :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

schválně jestli mi to teda v budoucnu vyjde - chlap je docela lenoch :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
18.2.13 18:55

Máte pravdu. Moc si vymýšlím…hlavně aby se nám to konečně povedlo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59384
18.2.13 18:59

No ono fakt záleží na spermii. kluci jsou po hormonální léčbě takže jsem věděla kdy je ovulace ale manžel má teorii že sex od 10-20DC každý den :mrgreen: :mrgreen: u Valinky jsme se ani nesnažili kdy byla ovulace vůbec netušim a sex byl každý den min 1× :mrgreen: dle utz stále že je o 3 dny menší ;) Takže bych asi nic moc nevymýšlela a po roce snažení budete rádi za cokoliv ;) je to fakt o náhodě jaká spermie se dostane jako první k vajíčku. jen ta horká voda na spermie nic moc, po roce snažení už bych si zašla na základní vyšetření a partner na spermiogram ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí