Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já měla prvního klučíka uplakánka a druhej neskutečný zlatíčko a hodňoučkej, prý za odměnu
přetahování jsme neřešili tak do 3-let u prvního protože mu to šlo krásně, druhej má už od roka a sama dr. řikala ať to necháme na tatínka
a normálně mě nepočůral při přebalování nikdy ani jeden! já si zas neumim představit tu holku, každý přebalování bych se určitě lekla, že jí něco chybí! ale na všechno si člověk zvykne ![]()
@peggy.sl joo, tak to se ti nedivim, že do šestýho už bys nešla!
Klidně na rybaření zapůjčim až vyrobíme a bude schopen vnímat, co je to prut a tak..
Půjčim si na oplátku holčičku a může si hrát s mejma nádhernejma barbínama, který mam pořád schovaný..prostě srdcovka ![]()
@natálka my musíme začít poznenáhlu, jelikož má křehkou tu kůžičku a ještě strašně uplou, takže to nebude prý jen tak, ale snad to půjde taky. mám z toho strach.
@škebloun jj tak o čůrání vím své, taky jsem si to neuvědomovala a hned v porodnici mě počůral a následně na to poblinkal. Ale hlavní je, že jim to čůrání jde ![]()
@škebloun to jo, teď už mi raubíř ukazuje i jak se kouše maminka a štípe
no horší bude až bude mít zuby. Teď ještě nemá ani jeden, ale i tak mám modráky
Jak není 7 pokusů, neberu výsledek jako relevantní. ![]()
Znám paní, co měla 6 synů a 7. byla dcera!
Takže nějaký dva, tři, čtyři i pět pokusů je prd.
![]()
@natálka ne není to čtvrté je to druhé ale na třetí už to nevidím
@wacinka na ten velký uz jdeme 19.3 tak jsem zvedava co nam rekne:-) myslím že kdyby se spletl tak bych ho praštila ![]()
@ratysek Mrkni na čínský lunární kalendář ![]()
jen pro zajímavost. Nám podle toho pohlaví vyšlo když jsem to počítala zpětně a v mém okolí si podle toho známé naplánovaly chlapečky ![]()
Jo a my když měli dva chlapečky, všichni pak prorokovali, že třetí bude taky kluk. V rodině u manžela není JEDINÁ holka x generací zpět, samej chlap…
No a nakonec se asi ta spermijoholka naštvala a kluky přeprala..
Dr mi řikala, že to mohlo být tím, že jsem předtím držela detoxikaci a zhubla pár kg. ![]()
Prej po vyčištění jsou často holky.
Nevím, co je na tom pravdy. ![]()
@Davdan To bude blbost - pohlaví ovlivňuje spermie - žena s tím nemá nic společného ![]()
@Almira-Alm píše:
@Davdan To bude blbost - pohlaví ovlivňuje spermie - žena s tím nemá nic společného
Ale ženino prostředí v pochvě dost ovlivní, jaké spermie se dál dostanou. ![]()
Taky to má „na funkci“ vliv. ![]()
@natálka píše:
A i vajíčko si prý vybírá, kterou spermii k sobě pustí
Fakt??