Chtěli bychom holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1368
18.2.13 19:00

Mám možná ještě jednu věc s kterou si nejsem jistá a to je, že oba žijeme celkem sportovní život… manzel má teda 5 krát týdne posilovna a tréninky…a já chodím do posilovny 3 krát týdne. je možné, že u mě by to nedělalo dobrotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
18.2.13 19:03

Pokud nám teď nepomohou ty vitamíny a studená voda, tak určitě přijde na řadu vyšetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
18.2.13 19:04

Priroda to vymyslela tak ze zena ma vajecniky v tele a neni dobry kdyz se prochladi. Naopak chlap ty vajicka celou historii nosil mimo telo aby je mohl o par stupnu ochlazovat. A my si to komplikujeme takovym vynalezem jako je vana nebo pareni hodiny v aute nebo v kacelarske zidli a taky v tesnych slipech nebo dzinach. To je dlouhodoba zalezitost a jednorazova sprcha to asi nezachrani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
18.2.13 19:04

Prý sexík předovulací, u nás to tak bylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
18.2.13 19:07

Myslim ze sportem nic nezkazite. Ja aktivne sportuji cely zivot. Navic uz nejsem nejmladsi. Manzel ma hodne narocne zamestnani ale ne v kancelari. Musi se pravidelne pripravovat na fyzicke testy ktere jsou velmi narocne a i priprava je tedy skoro trictvrte rocni a taky hodne narocna. A povedlo se to hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
18.2.13 19:11

Kdyz obcas koukam na nejaky dokument jak je to s tim oplodnenim a vyvojem tak si rikam ze je to neuveritelny zazrak a ze aby doslo k oplodneni a pak ke zdarnemu vyvoji tak je to snad nemozne. A prece kolik se rodi deti. A treba v Africe nic takovyho neresi. Tam to jede jak na bezicim pasu. Tam jsou hold zatizeni uplne jinymi starostmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
18.2.13 19:11

Moc děkuji za odpovědi…:-) a myslíte, že nohy nahoru po sexu je k něčemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
18.2.13 19:12

BYCHOM!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
18.2.13 19:14

Mají tam úplně jiný životní styl… ale to jejich hladovění je opravdu hrozný. To když vidím, tak bych brečela. Stejně jako vždy obrecim ten americký pořád Vítejte doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
18.2.13 19:20

Zkus se podivat sem, me podle toho syn vysel :-))
 http://jasanek.webpark.cz/plzak.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.13 19:22
@Gina108 píše:
Co co, nám to takhle vyšlo :mrgreen: Kluk - souložit furt, zejména v den ovulace, holčička - souložit málo, cca den před ovulací, ty klučičí spermie pochcípaj a vydrží jen holky. Jsem prostě odbornice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hele @ratysek ale vy když se snažíte už rok, to bych se na nějaký ovlivňování pohlaví teda už vykašlala, ale stejnak držím palce, ať vám to vyjde :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

Fáákt? My do toho"třískali"furt, každý den min.2× a to celý měsíc(hooodně jsme to mimčo chtěli :lol: )a nakonec máme holčičku :srdce:.A to jsem si do poslední chvíle byla jistá, že to musí být kluk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
18.2.13 19:32

Cetla jsem dotaz nejake holciny ktera se ptala doktorky zda pomuze kdyz si da po sexu nohy nahoru a doktorka psala ze to na to nema vliv. Ja je taky nikdy nahore nemela. Naopak to ze me hned vypadlo a tehotna jsem. Spis mu naordinuj nekoupat se ve vane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
18.2.13 19:42

Cvičení bych omezila asi až v momentě, kdy bych zjistila, že jsem těhotná. Jinak by to snad ničemu vadit nemělo..nebo jsem o tom alespoň zatím neslyšela..
Já teda přesně ovulaci neznala, tak jsme tomu dali sexuálně intenzivní týden a čekáme chlapečka :) tak na nás by to podle zmíněného pravidla i sedělo, ale nejspíš jen náhoda :mrgreen:
Radši sexujte často ať znásobíte šanci početí a na ostatní se vyprdni! ;) Držim palce ať ti brzo v bříšku rajtuje zdravej mimináč! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
18.2.13 19:42

@ratysek
hm, ja jsem zkousela ledasco a je to kluk :) a prvni, co mi na porodnim slae, kdyz jsem videla maleho, proletelo hlavou bylo - ty jsi taaaaakova kraaaava :) taky jsem chtela totiz holcicku, tak na to nemysli, on si vas ten clovicek najde a budes stastna i za chlapecka, hlavne to chteni pak ovlivni kus tehotenstvi a to je velka skoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
18.2.13 20:01

Mě syn vyšel-sex v den ovulace-byl plánovaný. Teď čekáme holčičku a ta vznikla 6.den cyklu, takže hodně před ovulací, nebyla tak úplně plánovaná, byla to metoda plodných a neplodných dnů a mnenapadlo by mě že den po MS otěhotním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí