Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám možná ještě jednu věc s kterou si nejsem jistá a to je, že oba žijeme celkem sportovní život… manzel má teda 5 krát týdne posilovna a tréninky…a já chodím do posilovny 3 krát týdne. je možné, že u mě by to nedělalo dobrotu?
Pokud nám teď nepomohou ty vitamíny a studená voda, tak určitě přijde na řadu vyšetření
Priroda to vymyslela tak ze zena ma vajecniky v tele a neni dobry kdyz se prochladi. Naopak chlap ty vajicka celou historii nosil mimo telo aby je mohl o par stupnu ochlazovat. A my si to komplikujeme takovym vynalezem jako je vana nebo pareni hodiny v aute nebo v kacelarske zidli a taky v tesnych slipech nebo dzinach. To je dlouhodoba zalezitost a jednorazova sprcha to asi nezachrani.
Myslim ze sportem nic nezkazite. Ja aktivne sportuji cely zivot. Navic uz nejsem nejmladsi. Manzel ma hodne narocne zamestnani ale ne v kancelari. Musi se pravidelne pripravovat na fyzicke testy ktere jsou velmi narocne a i priprava je tedy skoro trictvrte rocni a taky hodne narocna. A povedlo se to hned.
Kdyz obcas koukam na nejaky dokument jak je to s tim oplodnenim a vyvojem tak si rikam ze je to neuveritelny zazrak a ze aby doslo k oplodneni a pak ke zdarnemu vyvoji tak je to snad nemozne. A prece kolik se rodi deti. A treba v Africe nic takovyho neresi. Tam to jede jak na bezicim pasu. Tam jsou hold zatizeni uplne jinymi starostmi.
Moc děkuji za odpovědi…:-) a myslíte, že nohy nahoru po sexu je k něčemu?
Mají tam úplně jiný životní styl… ale to jejich hladovění je opravdu hrozný. To když vidím, tak bych brečela. Stejně jako vždy obrecim ten americký pořád Vítejte doma.
Zkus se podivat sem, me podle toho syn vysel ![]()
http://jasanek.webpark.cz/plzak.html
@Gina108 píše:
Co co, nám to takhle vyšloKluk - souložit furt, zejména v den ovulace, holčička - souložit málo, cca den před ovulací, ty klučičí spermie pochcípaj a vydrží jen holky. Jsem prostě odbornice
![]()
![]()
Hele @ratysek ale vy když se snažíte už rok, to bych se na nějaký ovlivňování pohlaví teda už vykašlala, ale stejnak držím palce, ať vám to vyjde![]()
![]()
![]()
Fáákt? My do toho"třískali"furt, každý den min.2× a to celý měsíc(hooodně jsme to mimčo chtěli
)a nakonec máme holčičku
.A to jsem si do poslední chvíle byla jistá, že to musí být kluk ![]()
Cetla jsem dotaz nejake holciny ktera se ptala doktorky zda pomuze kdyz si da po sexu nohy nahoru a doktorka psala ze to na to nema vliv. Ja je taky nikdy nahore nemela. Naopak to ze me hned vypadlo a tehotna jsem. Spis mu naordinuj nekoupat se ve vane.
Cvičení bych omezila asi až v momentě, kdy bych zjistila, že jsem těhotná. Jinak by to snad ničemu vadit nemělo..nebo jsem o tom alespoň zatím neslyšela..
Já teda přesně ovulaci neznala, tak jsme tomu dali sexuálně intenzivní týden a čekáme chlapečka
tak na nás by to podle zmíněného pravidla i sedělo, ale nejspíš jen náhoda ![]()
Radši sexujte často ať znásobíte šanci početí a na ostatní se vyprdni!
Držim palce ať ti brzo v bříšku rajtuje zdravej mimináč! ![]()
@ratysek
hm, ja jsem zkousela ledasco a je to kluk
a prvni, co mi na porodnim slae, kdyz jsem videla maleho, proletelo hlavou bylo - ty jsi taaaaakova kraaaava
taky jsem chtela totiz holcicku, tak na to nemysli, on si vas ten clovicek najde a budes stastna i za chlapecka, hlavne to chteni pak ovlivni kus tehotenstvi a to je velka skoda.
Mě syn vyšel-sex v den ovulace-byl plánovaný. Teď čekáme holčičku a ta vznikla 6.den cyklu, takže hodně před ovulací, nebyla tak úplně plánovaná, byla to metoda plodných a neplodných dnů a mnenapadlo by mě že den po MS otěhotním ![]()