Chtěli bychom holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4634
26.7.15 21:34

Já jsem teď četla studii, že i vajíčko se „rozhodne“, kterou spermii k sobě pustí. těch nejrychlejších totiž může být víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
26.7.15 21:58
@Niemeyer píše:
Já jsem teď četla studii, že i vajíčko se „rozhodne“, kterou spermii k sobě pustí. těch nejrychlejších totiž může být víc…

Tak to není žádná novinka, já jsem se k této teorii dostala už před 10 lety. Podle této teorie neoplodňuje vajíčka spermie, která k němu dorazí první. Ale vajíčko vysílá chemické informace, kterou spermii z těch v dosažitelné vzdálenosti si k sobě „přitáhne“.

Když se to vezme globálně, podle každé teorie je to padesát na padesát. Někomu nějaká teorie či babská rada sedí, někomu ne.Ale ve skutečnosti jde spíš o náhodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
27.7.15 08:57

Já se za to nestydím, chtěla jsem holčičku a mám ji, vyšlo to. Snažila jsem se mít sex opravdu v den ovulace, cítila jsem ji, tak jsem manžela v ten den doslova přinutila. Ještě teď se tomu smějeme, že byla zplozená skoro s fackama. Jelikož se mu to ráno před prací vůbec nechtělo. :mrgreen: Jinak pak jsem samozřejmě hádala a zkoumala - výpočet mi vycházel vždy u všech podle stáří krve a pak vyšel i výklad karet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20302
2.4.17 11:45

Také si ještě moc přeju holčičku, u prvního syna nevím, kdy byla ovulka, u miminka, které nedopadlo jsem otěhotněla v den ovulace a u druhého syna také, asi to budem zkoušet pár dní po ms a snad to vyjde, ale i kdyby to byl chlapeček budem samozřejmě rádi, jen nevím, jak se pak zbavit té touhy po holčičce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.17 22:39

@lucypaja kupovat panenky a růžové oblečení sobě?

zdcer nebývají později vždy spřízněné duše, naopak mezi matkami bývají v pubertě nůžky dost rozevřené… kvůli modré barvě a pohlaví bych se pro holčičku netrápila :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex