Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem teď četla studii, že i vajíčko se „rozhodne“, kterou spermii k sobě pustí. těch nejrychlejších totiž může být víc…
@Niemeyer píše:
Já jsem teď četla studii, že i vajíčko se „rozhodne“, kterou spermii k sobě pustí. těch nejrychlejších totiž může být víc…
Tak to není žádná novinka, já jsem se k této teorii dostala už před 10 lety. Podle této teorie neoplodňuje vajíčka spermie, která k němu dorazí první. Ale vajíčko vysílá chemické informace, kterou spermii z těch v dosažitelné vzdálenosti si k sobě „přitáhne“.
Když se to vezme globálně, podle každé teorie je to padesát na padesát. Někomu nějaká teorie či babská rada sedí, někomu ne.Ale ve skutečnosti jde spíš o náhodu.
Já se za to nestydím, chtěla jsem holčičku a mám ji, vyšlo to. Snažila jsem se mít sex opravdu v den ovulace, cítila jsem ji, tak jsem manžela v ten den doslova přinutila. Ještě teď se tomu smějeme, že byla zplozená skoro s fackama. Jelikož se mu to ráno před prací vůbec nechtělo.
Jinak pak jsem samozřejmě hádala a zkoumala - výpočet mi vycházel vždy u všech podle stáří krve a pak vyšel i výklad karet.
Také si ještě moc přeju holčičku, u prvního syna nevím, kdy byla ovulka, u miminka, které nedopadlo jsem otěhotněla v den ovulace a u druhého syna také, asi to budem zkoušet pár dní po ms a snad to vyjde, ale i kdyby to byl chlapeček budem samozřejmě rádi, jen nevím, jak se pak zbavit té touhy po holčičce..
@lucypaja kupovat panenky a růžové oblečení sobě?
zdcer nebývají později vždy spřízněné duše, naopak mezi matkami bývají v pubertě nůžky dost rozevřené… kvůli modré barvě a pohlaví bych se pro holčičku netrápila ![]()