Chtěli bychom holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74
18.2.13 20:04

My jsme taky strašně moc chtěli holčičku a minulý týden nam bylo oznámeno že čekáme kluka. Já jsem to obrečela jako šíléná ale už jsem si zvykla i když pořád tajně doufám že se doktor spletl:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
18.2.13 20:51

Já jsem také měla být podle doktora kluk…a nakonec holčička. ale to už je dlouho a dnes už se to asi nestává, aby se doktor spletl…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
18.2.13 21:35

@Lucioza Myslim, že k hysterickýmu pláči sou jiný věci než to, že ti nevyjde zrovna pohlaví, který si „naplánuješ“.. :| Chápu, že si člověk přeje třeba víc jedno než druhý, ale tohle mi přjde už trochu přes čáru.. Čekám kluka a jsem za to úplně stejně šťastná jako bych byla za holčičku :hug: Stejně v životě záleží na úplně jinejch věcech, než co má tvoje dítě mezi nohama.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
19.2.13 09:51

Chceš půjčit mého manžela? Máme holek pět.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
19.2.13 09:58

Wou, tak to je slušně… ještě pár a můžete se stát nějakým sportovním týmem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
19.2.13 11:50

@škebloun myslím že si trošku nepochopila smysl toho co jsem napsala rozhodně si netrhám vlasy s toho že budu mít kluka. zajímavé že všichni to berou s „humorem“ jenom ty do toho rýpeš ale tak v každe dskuzi musi být někdo takový…
@peggy.sl ja si myslím že by to stejně byl zase kluk:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
19.2.13 12:20

@Lucioza a kolikátýho kluka čekáš? třeba jestli 4. tak pak bych až možná na 90% řekla že další bude stejně kluk, jestli 1. tak neházej flintu do žita :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
19.2.13 12:25

@ratysek tak já slyšela, že pokud chce člověk holčičku, tak to chce starší spermie (nesnažit se často). No a možná na tom něco bude, protože na dcerku jsem čekali skoro tři roky. nejrpve jsme se snažili obden na rady doktorů- Pak už jsme byli nešťastní, že se nedaří, tak jsme se na všechno vykašlali a v roce 2008 jsme to od září bojkotovali úplně a v prosinci si řekli, že to radši jednou pojistíme, když je konec roku, abychom si to nevyčítali a ejhle ono to vyšlo a dokonce vysněná holčička.

U druhého jsme se ani nemuseli snažit, povedlo se na druhý cyklus. Ale milovali jsem se obden :lol: a je to kluk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
19.2.13 12:30

@Lucioza ahojky, tak já na tom byla stejně ¨, jako první jsem chtěla holččičku a nejel přes to vlak. Všichni mi říkali, že jsme na hlavu, že mám být šťastná, že jsem po takové době těhotná a že je mimi Ok. Ale já chtěla holčičku. I vnitřně jsem cítila, že to je holčička. Pořád sjem hučela do doktora, aby mi řekl, co čekáme. Tak kolem 13 týdne že se mrkne, ale že nic neslibuje. a že je to ještě brzy. Jaký byl šok, kdžy mi řekl, že to zatím vypadá na kluka. Já jsem brečela. nakonec jsem si řekla, že to nebudu hrotit, hlavně ať je mimi zdravé. A pak jsem se na velkém genetickém dozvěděla, že čekáme zdravou holčičku. Ale mohu ti říct, že když jsem porodila, tak jsem se doktorky opravdu nekecám 5× ptala zda si je jistá, že je to na 100% holčička, zda se koukala dobře :lol:.

Teď u druhé mi to bylo jedno, ale od začátku jsem cítila, že nosím chklapečka a taky se to potvrdilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.2.13 12:35

@Lucioza Sorry, ale mě to právě vyznělo, jako když si ty vlasy z toho rveš a takovýhle fňukání mi přijde fakt na palici.. Jestli šlo o nadsázku, tak musíš počítat s tim, že to tak třeba taky nemusí každýmu vyznít ;) Jak už sem psala, chápu, že si člověk přeje třeba víc jedno nebo druhý, a pak je trochu zklamanej, ale pro šílený matky, co z toho dělaj katastrofu, fakt pochopení nemam a akorát mě to nakrkne.. :cert:
Když mezi ně nepatříš, tak klídek, neurážej se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
19.2.13 12:43

@škebloun já se na ten svůj postoj s odstupem času taky koukám už úplně jinak a když se narodil synek. tak jsem si několikrát říkala, jaká jsem byla kráva, když jsem u prvního těhotenství chtěla holčičku. Vždy´t je to úplně jedno, hlavně když jsou zdraví. Ale nedokázala jsem ten pocit prostě nějak ovlinit a je fakt, že jsem se za to jednu dobu styděla. Ale prostě jsme to tak prožívala a teď už to nezměním.

dokonce znám maminku, která chtěla tak moc holčičku a nenechala si říct pohlaví a pak na porodním brečela a malého nechtěla. Cožý je fakt mazec, ale teď už je srovnaná a na malého nedá dopustit. no na malého on už má 3 roky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.2.13 13:01

@wacinka Já sem na kluka dost zvědavá..jsem z rodiny samejch bab. Žily sme jen já máma a ségra, tak si vůbec neumim představit klučičí dětství :mrgreen:..ale hrozně se na něj těšim, na pišpuntála malýho :mrgreen:
Líbí se mi, jak o všem teď uvažuješ..myslim, že si nemáš co vyčítat ;) Ty těhu hormony člověku taky moc nepřidaj, že jo..já teď bulim u každýho dojemnýho příběhu a na zprávy se koukat skoro ani nemůžu :oops: :)
Příběh té maminy je docela síla, ale hlavně, že to byl jenom přechodnej stav asi způsobenej nervovým vypětím a teď už je všechno tak jak má být! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
19.2.13 13:12

@škebloun každé to pohlaví má své. Jako mohu říct, že synek je zlaté miminko, na to že mě tak potrápil v těhotenství, tak teď je úžasné hodňoučké miminko, to dcerka byla uplakánek. Ale zase vidím, že dcerka třeba byla po motorické stránce šikovnější. Ale jinak jsou úžasní oba dva. je fakt, že dcerka začla více tíhnout k tatínkovi, je to pro ni momenátlně mužský vzor a synek je teď v období, kdy je mamánek a nikoho jiného nechce. Akorát co jsem říkala, tak pro mě byla holčička lepší na hygienu, myslím pohlavní orgány. Ale asi to je tím, že jsem měla první holčičku. Tam jsem se nebála ničeho, ale u synka mám strach, abych mu nezmáčkla nějak varlátka… teď jsem se na kontrole bavila s doktorem o přetahování a mám z toho hrůzu :lol: ale nějak to zvládneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
19.2.13 13:26

Já bych chlapečka brala..ale šesté dítě už bych asi nedala psychicky.. :lol:
Tak jedině nějaká výměna..nechcete třeba někdo na víkendy měnit holky za kluky? Manžel touží po malém rybáři..že by ho vyvenčil u řeky.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.2.13 13:38

@wacinka Sou to malý osobnosti, každej se projevuje po svým. :) Je fajn mít jako uplakanější první a pak kliďáska..známí to měli naopak a to mladší teď vždycky vzbudí nebo rozpláče toho staršího, takže maj dvojnásob veselo.
Na mytí pindíka sem taky moc zvědavá, to bude výzva :mrgreen: Tchýně už mě zatim varovala, že při přebalování mam přes něj pak hodit plínku, aby se mi nestalo, že mě počůrá jako jí před lety manžel..bylo to pro ní prej překvápko po holčičce, která čůrá pod sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí