Chtěný potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1014
11.11.15 09:46

Ta potratová pilulka se jmenuje RU-486, asi před rokem se o ní hodně psalo na netu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
11.11.15 11:03

Pozor tady s v diskuzi motá - pilulka k zabránění po styku - Escapele, Postinor a Elaone nebo jak se to jmenuje - s potratovou pilulkou RU- 486

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.11.15 17:13

Od necháněného sexu uběhlo 5 dní v době ovulace. Postinor a to druhé je mi tedy k ničemu… Já o potrat nestojím a navíc se ho bojím (kdybych náhodou byla těhotná),jelikož v rodině máme problémy s početím ale hlavně máme nějaký špatný,,gen,, u kterého se mimi prostě neudrží a nastává potrat…Jenže přítel si to nepřeje. A vyčítá mi zapomenutou antikoncepci..Chápu, není vhodná doba ale ženský sami řekněte…Když mu řeknete ať to nepouští do vás, že ovulujete a on to za 5 minut stejně udělá, je snad problém na obou dvou stranách ne??!!! :zed: :zed: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
11.11.15 20:21

@Vidrde Ne, je to tvoje chyba, protože ten penis strká do TEBE. Můžeš to podmínit třeba kondomem, pokud neumíš brát HA. Vždycky za tohle poneseš největší odpovědnost TY. Pokud to i přes tvůj ZŘETELNÝ nesouhlas udělá, pak je to znásilnění. Ale tak to jistě nebylo…
Po pěti dnech je ti tahle nouzová „antikoncepce“ k ničemu. Teď nezbývá než za dva týdny od sexu testovat a jít případně na miniinterupci. Nebo si ho nechat. Co je to za „gen“? V jakém stádiu ty potraty nastávají nejčastěji? Netuším, o čem je řeč. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.11.15 22:08

@Litta Znásilnění to nebylo, o tom vůbec není zmínka, pouze jsem řekla aby to,,vyhodil,, někam jinam. Znásilnění znamená, co já vím, že jeden druhého nutí k pohlavnímu aktu, či ho prostě provede.. Nevím co je to za,,gen,, ale vím, že většinou v 6tt až 15tt žena většinou potratí. Moje prababička byla těhotná 6krát a porodila 2 děti, babička byla 7krát těhotná a vyšlo jí to 4krát a moje matka byla těhotná 3 krát a jsem na světě pouze já. Podle lékařů máme v těle nějakou,,látku,, (nevím jak to nazvat), která si myslí, že plod je,,parazit,, a napadá ho. Já osobně s potratama vůbec neslouhlasím a jsem zásadně proti nim.Ale s přítelem jsme se dohadovali jaké jsou metody. I kdybych těhotná byla, na interupci bych nešla, jelikož bych to asi psychicky neunesla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.11.15 22:11

@Litta Vím jaké to je, když se někdo snaží o dítě a pořád mu to nejde..A myslím si, že nejlepší řešení, když dítě někdo nechce nebo k tomu má nějaké důvody, je ho dát adoptovat hned po narození..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.17 15:16

Holky, prosim anonymne.
Muzete mi nektera napsat jak probiha chteny potrat? Pujdu na gyndu, cetla jsem ze mi vypisou zadanku a stim pak do nemocnice nebo k obvodacce? Je jedno jakou si vyberu(nemocnici)? Plati se to pred zakrokem nebo po?
Prosim jen odpovedi k tematu…dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
152
12.7.17 15:25
@Anonymní píše:
Holky, prosim anonymne.
Muzete mi nektera napsat jak probiha chteny potrat? Pujdu na gyndu, cetla jsem ze mi vypisou zadanku a stim pak do nemocnice nebo k obvodacce? Je jedno jakou si vyberu(nemocnici)? Plati se to pred zakrokem nebo po?
Prosim jen odpovedi k tematu…dekuji :kytka:

U mého gyndare jsem řekla, ze chci na interrupci, vypsal mi zadanku,, poslal mne do nemocnice a tam jsem se s nima domluvila na termínu a bylo. Platila jsem před zákrokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
12.7.17 15:50
@Anonymní píše:
Holky, prosim anonymne.

Zajdi na gyndu, tam ti daji zadanku do nemocnice, u nas je vice gynekologu ve stredisku a kazdy z nich dela v jine nemocnici, tak asi zalezi, kde maji smlouvy a tak oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2534
12.7.17 16:48
@Anonymní píše:
Holky, prosim anonymne.

Na gynde ti daji zadanku, zajdes si s tim do nemocnice. Me doktorka doporucila kam, ale sla jsem do jine. Tam jsem prisla, zeptali se me jestli chci objednat na klasickou interupci a nebo jestli chci tu potratovou pilulku. Zaplatila jsem predem a jeste mi brali krev, aby zjistili rH faktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
12.7.17 22:39

Gratuluji další mamince k likvidaci svého dítěte (myšleno ironicky). Můžeš být na sebe hrdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
20.7.17 08:23

Miminko není samozřejmost, ale to asi každý nechápe..Je mi z toho smutno..Aby jste se jednou nedivila až budete chtít.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty