Chtěný potrat

56
11.11.15 01:00

drhy potratů

Zdravím všechny :) Mám dotaz. Existuje i jiná,,potratová,,či jakákoliv jiná metoda k zabránění těhotenství, než postinor, který se musí užít nejdéle do 72 hodin?? Přítel se se mnou hádá, že ano a já si tím nejsem jistá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
786
11.11.15 01:44

Jo ještě jedna pilule na způsob postinoru ale teď si nevybavim její název… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.11.15 01:57

@zuzka131313 a do jaké doby po nechráněném sexu se může vzít??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
11.11.15 02:03

@Vidrde je to stejne jak postynor.. Myslím těch 42h… jmenuje escapelle.. Je to úplně na stejný princip jen je snad šetrnější a nemá tolik vedlejších priznaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30312
11.11.15 06:51

A ještě je jedna myslím, co se může použít i v době miniinterupce, ale zatím se co vím moc nepoužívá. U ní by pak měla být žena v nemocnici na pozorování, kvůli krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
11.11.15 07:06
@Aspera píše:
A ještě je jedna myslím, co se může použít i v době miniinterupce, ale zatím se co vím moc nepoužívá. U ní by pak měla být žena v nemocnici na pozorování, kvůli krvácení.

Mifegyne. Ale ten se dává asi až když je pozitivní test, bych řekla, ne takhle preventivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
11.11.15 07:08

@Vidrde Od června je dostupná ještě pilule která se používá místo operační UPT, je to pilulka za 3500, s nástupem ráno do nemocnice a odpoledne po druhé propuštění…
Používá se místo instrumentálního UPT, u žen s pravidelnou MS do 8 týdne těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
11.11.15 07:30

Je jeste myslim ellen nebo tak nejak, stoji kolem 700 a je na zpusob postinoru ale m, uze s epouzit sna di do 5 dni myslim. A neni potratova ale zabranuje poceti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
11.11.15 07:32

Aha oprava ellaone
http://www.ellaone.cz/ellaone/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.11.15 08:23

Escapelle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.11.15 08:44
@JayLee píše:
jen postinor a escapelle nebo jak se to pise a zrovna nedavno jsem to resila 8) cenove je to + - stejny stejne tak doba kdy to musíš uzit takze stejny princip a nic jiného není rikal mi to sam primar na gynekologii tady u nas v nemocnici ;) resp u nas v cesku je jen tohle co se da volne koupit a pouziva se jinak jina moznost není ;)

Je, potratová pilulka, místo klasické interupce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.11.15 09:42
@JayLee píše:
jo ale to uz když je diagnostikovany tehu do urcityho tt ;) a to je pak na prepis a resi se to v nemocnici uz to uz pak není nic co si clovek muze osefovat sam ;)

Já mám dojem, že tohle nebyla kritéria dotazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
11.11.15 09:46

Ta potratová pilulka se jmenuje RU-486, asi před rokem se o ní hodně psalo na netu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
11.11.15 11:03

Pozor tady s v diskuzi motá - pilulka k zabránění po styku - Escapele, Postinor a Elaone nebo jak se to jmenuje - s potratovou pilulkou RU- 486

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.11.15 17:13

Od necháněného sexu uběhlo 5 dní v době ovulace. Postinor a to druhé je mi tedy k ničemu… Já o potrat nestojím a navíc se ho bojím (kdybych náhodou byla těhotná),jelikož v rodině máme problémy s početím ale hlavně máme nějaký špatný,,gen,, u kterého se mimi prostě neudrží a nastává potrat…Jenže přítel si to nepřeje. A vyčítá mi zapomenutou antikoncepci..Chápu, není vhodná doba ale ženský sami řekněte…Když mu řeknete ať to nepouští do vás, že ovulujete a on to za 5 minut stejně udělá, je snad problém na obou dvou stranách ne??!!! :zed: :zed: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty