Chudnutie bez cvicenia

1.10.19 22:21

Chudnutie bez cvicenia

Máte skúsenosť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35864
1.10.19 22:35

Chce to aspoň svižnější chůzi a o to víc se zaměřit na jídelníček. Ale čím víc svalů tím se líp spaluje a můžeš víc jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
1.10.19 22:41

Jo - hladovkou se dají skvěle ztratit i poslední zbytky svalové hmoty.

Prostě si najdi k pohybu vztah, jde to - začni pomalu a mírně a postupně zdvihej zátěž - je to naprosto podstatné pro to jak vypadáš a jak se cítíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.19 23:18

Ano, úpravou jídelníčku bez problémů hubnu. Ale já jsem závislá na cukru, takže je jasné, že když vynechám ty své tři sladkosti za den a nenacpu se na noc, tak budu hubnout. Takto střídám neustále období obžerství a střídmosti. Když mám 70 kg (na 178 cm), přestávám se cpát a čokoládu začínám jíst zase na 66 kg.

• Citovat
  • Upravit
7333
2.10.19 00:19

Tak na zchudnutí určitě bez cvičení, ale na zbohatnutí asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.19 01:26

Da se to, manžel teď zhubnul 20 kg bez cvičení, já 8 kg téměř bez cvičení, jen dietouJídlo je na hubnutí to hlavní, cvičení je spis na zpevnění.

• Citovat
  • Upravit
14376
2.10.19 03:26

Hubnutí je že 75% hlavně o jídle. Zhubla jsem jen úpravou jídelníčku 20 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
2.10.19 04:01

Stačí pěkná střevní chřipka, nebo v mém případě antibiotika na 2 týdny a hned jsem o pár kilo lehčí :mrgreen: ale jestli chceš mít pěknou postavu, zpevnenou tak něco dělat musíš jinak budeš neforemna a nebudeš mít žádný svaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.19 04:04
@Kriss Tina píše:
Stačí pěkná střevní chřipka, nebo v mém případě antibiotika na 2 týdny a hned jsem o pár kilo lehčí :mrgreen: ale jestli chceš mít pěknou postavu, zpevnenou tak něco dělat musíš jinak budeš neforemna a nebudeš mít žádný svaly.

No ide o to že mám malé bábo tak toho času chodiť niekam cvičiť moc neni ale pokúsim sa chodiť aspoň plávať :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
2.10.19 05:12

@Dominikuskaaaa Ano, jde to upravou stravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
2.10.19 07:08

Ja drzela dietu kvuli kojenemu miminu a zhubla 9kilo behem par mesicu. Ted uz dietit nemusim, cvicim a pribiram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
2.10.19 07:35

@Dominikuskaaaa každý ti řekne že hubnutí je hlavne o jídle. Cca 80% dělá jídlo. Tak nevím na co se ptáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
2.10.19 10:12

Mozna bez cviceni zhubnes, ale budes rozkydla jak vorvan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.10.19 12:40

Samozřejmě, že se dá zhubnout bez cvičení. Hubnutí způsobuje kalorický deficit, jednoduše řečeno vydat více energie než přijmout. Cvičení je super doplněk jak kalorický deficit navýšit, a hlavně cvičení dělá hezké, pevné postavy. Pokud je ti jedno jak tvá postava vypadá a jde ti jen o čísla na váze, na cvičení se vykašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková