Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Chce to aspoň svižnější chůzi a o to víc se zaměřit na jídelníček. Ale čím víc svalů tím se líp spaluje a můžeš víc jíst.
Jo - hladovkou se dají skvěle ztratit i poslední zbytky svalové hmoty.
Prostě si najdi k pohybu vztah, jde to - začni pomalu a mírně a postupně zdvihej zátěž - je to naprosto podstatné pro to jak vypadáš a jak se cítíš.
Ano, úpravou jídelníčku bez problémů hubnu. Ale já jsem závislá na cukru, takže je jasné, že když vynechám ty své tři sladkosti za den a nenacpu se na noc, tak budu hubnout. Takto střídám neustále období obžerství a střídmosti. Když mám 70 kg (na 178 cm), přestávám se cpát a čokoládu začínám jíst zase na 66 kg.
Tak na zchudnutí určitě bez cvičení, ale na zbohatnutí asi ne.
Da se to, manžel teď zhubnul 20 kg bez cvičení, já 8 kg téměř bez cvičení, jen dietouJídlo je na hubnutí to hlavní, cvičení je spis na zpevnění.
Hubnutí je že 75% hlavně o jídle. Zhubla jsem jen úpravou jídelníčku 20 kg.
Stačí pěkná střevní chřipka, nebo v mém případě antibiotika na 2 týdny a hned jsem o pár kilo lehčí
ale jestli chceš mít pěknou postavu, zpevnenou tak něco dělat musíš jinak budeš neforemna a nebudeš mít žádný svaly.
@Kriss Tina píše:
Stačí pěkná střevní chřipka, nebo v mém případě antibiotika na 2 týdny a hned jsem o pár kilo lehčíale jestli chceš mít pěknou postavu, zpevnenou tak něco dělat musíš jinak budeš neforemna a nebudeš mít žádný svaly.
No ide o to že mám malé bábo tak toho času chodiť niekam cvičiť moc neni ale pokúsim sa chodiť aspoň plávať ![]()
Ja drzela dietu kvuli kojenemu miminu a zhubla 9kilo behem par mesicu. Ted uz dietit nemusim, cvicim a pribiram.
@Dominikuskaaaa každý ti řekne že hubnutí je hlavne o jídle. Cca 80% dělá jídlo. Tak nevím na co se ptáš
Samozřejmě, že se dá zhubnout bez cvičení. Hubnutí způsobuje kalorický deficit, jednoduše řečeno vydat více energie než přijmout. Cvičení je super doplněk jak kalorický deficit navýšit, a hlavně cvičení dělá hezké, pevné postavy. Pokud je ti jedno jak tvá postava vypadá a jde ti jen o čísla na váze, na cvičení se vykašli.