Znáte kosmetiku nuskin a jejich doplňky stravy-výživu?

30.9.19 20:40

Znáte kosmetiku nuskin a jejich doplňky stravy-výživu?

Holky rada bych si overila jestli je kosmetika a zdravá výživa muslimů opravdu tak úžasná a nekonkurenční? Ty výsledky se zdají opravdu úžasné a neuvěřitelně. Mate Nelson zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
529
30.9.19 20:56

Mamka používala od Nuskinu nějaký krém a gel+žehličku a moc si to chválila, výsledek byl opravdu znát. Ja měla bělící pastu na zuby a taky byly znát výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
30.9.19 21:04

@werakla pri kazde belici paste jsou znat vysledky… Take jsem mela pastu a vysledek byl uplne stejny, jako z drogosky za 70kc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
30.9.19 21:16

Já mám lumispa, jako je to příjemný ale ten jejich gel k němu mi nevyhovuje tak používám to co mám ráda, je to jen koktejl chemie, která je na moji pleť asi už moc. Co se vyzivovych doplňků týče tak stejně jako většina jiných je úplně k ničemu, multivitaminy stejně tělo neumi strávit, ty jejich džusy taky nic tak zázračnýho nejsou, zázračné jsou jen ceny, pokud to někomu chutná a pomáhá tak prosím at to používá, ale podle mě se peníze dají použít jinak a lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
30.9.19 21:54

Další kretén, co si myslí, že když se „nováček“ začne ptát na „zkušenosti“, tak že se jako přehlídne, že si dělá nepovolenou reklamu na MLM křápy.

Najděte si poctivou práci, dokud to jde, evidentně talent pro marketing nemáte.

Každý pyraminový prodej není postaven na tom, že by prodával příčetné produkty, ale na tom, že musíte ukecat další lidi, aby ukecávali další lidi.

Je to pitomé, zbytečné a hloupé.

kdo má obchodní talent, tak se uživí férověji a kdo nemá, tak mu v tom jen zahučí prachy, otráví všechny známé, protože jim furt bude nutit nějaký nesmysl a ještě se bude ztrapňovat na internetu pokusy jako je tento.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
2.10.19 15:35

8o Muslimů? Americké šméčko má něco společného s muslimy? :nevim: mmch co to znamená „nekonkurenční“? Nemá to být bezkonkurenční? Abys krom marketingu mlm neměla i problém s cizími TERMITY. :andel:
A když jsme u toho, jaképak ty zkušenosti máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
27.2.21 15:18

@Ou Máš tedy s tímto zkušenost a myslíš tedy, že tohle zrovna taky nefunguje jako třeba přivydelek? Moje známá si na tom teď přivydělává 5tis měsíčně, ale nebylo to hned dle jejích slov. Mě bylo řečeno, že právě nemusím nikomu nic vnucovat ani uhánět lidi, ani si nic kupovat, tak uvidim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.22 12:06

@eileithia no, nechápu, jak můžete žít s tím, že lidem z*urvite plet totálně nekvalitní a šílené předraženou kosmetikou. Money, money, money, že? Najdete si lepší práci, nebo si alespon zjistěte info, jak MLM funguje. Miluju, když lidi po hlavě skáčou do něčeho jen proto, že mu někdo nakukal úžasné informace o produktu nebo o super lehce získaných penězích. Abyste byla v životě úspěšná, musíte proto dělat víc, než se naučit pár chabých frázi k prodeji. Vždy vám budou chybět souvislosti, proto jste na spodku pyramidy a ne na jejím vrcholu…

• Citovat
  • Upravit
696
8.1.23 21:57
@Anonymní píše:
@eileithia no, nechápu, jak můžete žít s tím, že lidem z*urvite plet totálně nekvalitní a šílené předraženou kosmetikou. Money, money, money, že? Najdete si lepší práci, nebo si alespon zjistěte info, jak MLM funguje. Miluju, když lidi po hlavě skáčou do něčeho jen proto, že mu někdo nakukal úžasné informace o produktu nebo o super lehce získaných penězích. Abyste byla v životě úspěšná, musíte proto dělat víc, než se naučit pár chabých frázi k prodeji. Vždy vám budou chybět souvislosti, proto jste na spodku pyramidy a ne na jejím vrcholu…

Anonymní, já vůbec ale tuhle práci nedělám, jen jsem se někoho na něco zeptala.. :roll:
Zajděte si radši k psychologovi pro prášky na nervy než tu zbytečně kydat bláboly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.23 21:41

@eileithia no bláboly to nejsou, běžte se poradit s dobrým dermatologem. Nikdy by vám tohle neodsouhlasil…

• Citovat
  • Upravit
959
27.3.23 08:02

Teda, nejsem fake profil tak se pokusim reagovat.
Na spodku pyramidy snad taky nejsem 😀
Nuskin je za mě super. mají skvěle výsledky a mám z toho skvělý privydelek.ale bavím se o technologiích a kolagenu.Ne o peci. A jsne u toho, ze na technolgie to chce opravdu někoho ideálně kamarádku, co je již vys a dokáže vám cele ošetření atd zajistit zdarma, na což jsem měla štěstí a privydelek je to slušný.
A co se tyce pece a dekorativky, delam Farmasi. a to děláme pouze skupinka maminek na MD a opět je to štěstí. kde jsem byla v kontaktu delší dobu s jednou maminkou infliencerkou pro maminky na MD a díky ni jsem k tomu přišla 😀 takže tak 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková