Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobry den, prosim poradte UM, aby chutnalo a vonelo. Mam Hipp a to je takova divna pachut. Mala to nechce, tak at vim co koupit
. Moc dekuji za zkusenosti a rady ![]()
Male nejvíc chutná Hami. Sunar vyšel v dTestu nejhůře, tak jsem ho prodala.
Mne teplej sunar smrdel.
Prosla u nas bebivita (ale v dtestu taky nic moc vysledek, tesne pred oranzovym sunarema)
Upřímně bych ještě zkoušela ten Hipp - to, že ta chuť není tolik sladká, mi přijde v pořádku, protože si malou nenavykneš na sladké. Navíc ten Hipp má opravdu dobré složení. V dTestu vyšlo taky skvěle Hami, ale na chuť si nevzpomínám - už je to nějaký ten pátek, co jsme to kupovali. ![]()
@Monik1 Dávala jsem Hipp protože byl nejlepší, nevím jak dneska. Ale mě právně připomínal MM a to taky nijak extra nevoní a nechutná ![]()
Syn pozřel jen nutrilon. Ale neochutnavala jsem, takže netuším, co ho na tom zaujalo
Nám Hipp chutnal ale teda co je nejlepší chuťově tak rozhodně Kendamil! ![]()
Syn jedině Sunar premium, prý je sladší. Mně osobně taky chutná. Předtím jsem ochutnala Bebu i Nutrilon a hnus teda…
Humana…to chutná opravdu skoro jako mléko. A jinak mně chutná i Nutrilon, Sunar je opravdu sladší…
Taky jsme dávali Hipp, malá ho po měsíci přestala pít a taky k tomu hrozně smrděl, dáváme Hami a voní tak mléčně ![]()