Chybí mi 10 000 Kč do dalšího měsíce

Anonymní
12.6.20 23:50

Chybí mi 10 000 Kč do dalšího měsíce

Ahoj,
byla jsem kvůli koronaviru na úřadu práce (podpora 10 000 Kč) a teď už od června pracuju. Nicméně do další výplaty 15.7. mi bude chybět 7-10 000 Kč na pokryti nákladů. Všechny úspory jsem dala na to, abych se od března uzivila.
Mám jít do kontokorentu s tím, ze ho hned 15.7. vypnu, až mi přijdou normální peníze?
Zkouším najít brigádu s výplatou po směně, ale nedaří se. Partnera nemám a rodiče do toho tahat nechci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2351
13.6.20 00:04

Jako pokud jsi slušný, pracující člověk, jenom jsi měla smůlu kvůli koronaviru, přece není žádná hrůza poprosit rodiče nebo jiné blízké o bezúročnou půjčku. To přece nejsou žádné peníze. Než se pouštět do dluhů. Fakt by to nešlo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.20 00:10

Je mi to hrozne nepříjemné a budou to řešit, jak je možné, ze nemám peníze.

• Citovat
  • Upravit
10680
13.6.20 00:18
@Anonymní píše:

Hele lepší proslov od rodičů než nějaké půjčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
13.6.20 00:36

Kreditní karta. S ní platíš na dluh, ale pokud peníze splatíš v bezúročné lhůtě cca do 40 dní třeba, tak se z nich neplatí úrok. Pokud nevrátíš v této době, tak je to pak dost drahá půjčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20910
13.6.20 06:53

Sel bych do toho kontokorentu nebo kreditky. Pokud vite ze to splatite a pak zrusite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
13.6.20 08:23

Kontokorent jsem driv normalne vyuzivala. Takze bych do nej sla. Proste precerpas konto do minusu a pak to zase dorovnas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
13.6.20 08:49

Jako student jsem vyizivala kontokorent. Pro studenty precerpani byvalo zdarma. Koukni, kolik preplatis. Brigadu jakokoliv si vezmi i s vyplatou v cervenci. V nejhorsim za rodici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
13.6.20 09:33

Pokud vis, ze to brzo splatis, tak bych taky sel do KK. Ano, pujcit si od rodiny je bezesporu financne nejvyhodnejsi, ale tu cenu kterou pak za to platis mimo penize je kolikrat mnohonasobne vyssi nez pitomej urok. A ono opravdu jsou v zivote o dost dulezitejsi veci nez penize.

Navic jsem zastancem hesla, ze co si clovek uvari ma si i sam snist. Nauci te to hlavne spolehat sam na sebe za vsech okolnosti a to ti da velkou vnitrni silu zvladat v zivote i hodne tezke situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
13.6.20 09:36

S klidným svědomím bych šla do kontokorentu k účtu u mé banky. Pokud víš jistě, že to v nejbližší době splatíš, tak to není nic hrozného. Pokud máš kontokorent sjednaný, ale aktuálně ho nečerpáš, tak za něj nic neplatíš. Takže ho můžeš mít sjednaný i do budoucna, pro strýčka příhodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
13.6.20 12:10
@Anonymní píše:

Budou. A co je na tom špatného?
Jesli nemáš rezervu ani na pár měsíců, není tvé hospodaření v pořádku a poučení od rodičů je na místě. Maminka a režisér mají vždycky pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie