Chybí mi kamarádka :(

Anonymní
14.2.12 17:47

Chybí mi kamarádka :(

Ahojky,možná je to trapný téma ale já už nevím co se sebou :) Jsem pořád s malou sama,je mi smutno po nějaké kamarádce.Nejhorší je,že si nemám už pořádně ani co s kamarádama říct.Tím,že mám dítě mám úplně jiný starosti a zájmy než moji kamarádi,kteří ještě dítě nemají.Jelikož mi je 20 tak nemám pořádně nikoho k sobě.Když jdu třeba někde po obchodě,tak závidím těm maminkám co něco neustále podnikají s jinýma maminkama a jejich děti si spolu můžou hrát.Je mi z toho tak nějak smutno. :( Jestli je tu někdo,kdo taky nemá žádnou kamarádku se kterou by jste podnikali nějaký procházky,výlety atd.tak by mě zajímalo jak to děláte aby Vám nebylo přes den smutno.Protože já jsem sama s malou v podstatě pořád.Ale přece jen bych dělala ráda něco co by bavilo mě i moje dítě a zároveň aby jsme měli obě někoho k sobě.Budu ráda za každou radu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2288
14.2.12 17:57

mám to taky tak.8 měsíců zpět jsem otěhotněla a všichni mí kamarádi se ke mně otočili zády,to i nejlepší kamarádka,jako bych snad měla nějakou nemoc nebo já nevím…tak se pořád uklidňuju tím,že jsem přece těhotná a čekám dva zázraky,nejsem handicapovaná,mám přítele a ten je pro mě vším :srdce: až potom budou chtít všichni vidět děti a někam zajít,tak jim ukážu záda jako oni mně ;) co tak nějaké kurzy pro maminky s dětmi nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
14.2.12 17:57
Anonymní píše:
Ahojky,možná je to trapný téma ale já už nevím co se sebou :) Jsem pořád s malou sama,je mi smutno po nějaké kamarádce.Nejhorší je,že si nemám už pořádně ani co s kamarádama říct.Tím,že mám dítě mám úplně jiný starosti a zájmy než moji kamarádi,kteří ještě dítě nemají.Jelikož mi je 20 tak nemám pořádně nikoho k sobě.Když jdu třeba někde po obchodě,tak závidím těm maminkám co něco neustále podnikají s jinýma maminkama a jejich děti si spolu můžou hrát.Je mi z toho tak nějak smutno. :( Jestli je tu někdo,kdo taky nemá žádnou kamarádku se kterou by jste podnikali nějaký procházky,výlety atd.tak by mě zajímalo jak to děláte aby Vám nebylo přes den smutno.Protože já jsem sama s malou v podstatě pořád.Ale přece jen bych dělala ráda něco co by bavilo mě i moje dítě a zároveň aby jsme měli obě někoho k sobě.Budu ráda za každou radu.

Ahoj. Já takové kamarádky získala díky starší dceři. Ona je společenská a děti vyhledává,t akže byla jen otázka času, kdy si sednem i my maminky :lol: . Nejdřív jsme chodily na cvičení po porodu, tam jsem se hodně skamarádila se dvěma maminkami. Teď co chodí do školky, tak se scházíme s maminkami, které mají mladší dítě věkově blízko mé mladší dceři. Na seznámení se po netu tolik nevěřím, zvlášť pokud jsi typ jako já, co se neseznamuje zrovna snadno ;) . Šance je, že se trefíš zrovna do té první, je dost malá. Držím pěsti :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.12 17:59
katkabanova píše:
mám to taky tak.8 měsíců zpět jsem otěhotněla a všichni mí kamarádi se ke mně otočili zády,to i nejlepší kamarádka,jako bych snad měla nějakou nemoc nebo já nevím…tak se pořád uklidňuju tím,že jsem přece těhotná a čekám dva zázraky,nejsem handicapovaná,mám přítele a ten je pro mě vším :srdce: až potom budou chtít všichni vidět děti a někam zajít,tak jim ukážu záda jako oni mně ;) co tak nějaké kurzy pro maminky s dětmi nebo tak?

Zrovna se po něčem dívám…nevím na jaký princip jsou ty mateřská centra celkem bych i někam zašla ale jak se tak dívám tak v Brně nic moc není :(

• Citovat
  • Upravit
1297
14.2.12 18:01

Ahoj. No, tohle mám taky za sebou. naštěstí jsem tady našla kamarádky, se kterýma se vídám a máme společné téma. Ale bylo to hrozné období. to tedy jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
14.2.12 18:02
Jo taky mám ten pocit,už se mi to stalo u dvou.Bud jsou bezdětní,tak mají jiné starosti,nebo mají děti odrostlé a chodí do práce,pak mám jednu,které nejde otěhotnět už 8 let,takže ta se sem nehrne :? .Takže mě to taky pěkně štve,taky už se těším na hřiště a doufám,že tam nějakou mamku klofnu :mrgreen: :mrgreen:
katkabanova píše:
mám to taky tak.8 měsíců zpět jsem otěhotněla a všichni mí kamarádi se ke mně otočili zády,to i nejlepší kamarádka,jako bych snad měla nějakou nemoc nebo já nevím…tak se pořád uklidňuju tím,že jsem přece těhotná a čekám dva zázraky,nejsem handicapovaná,mám přítele a ten je pro mě vším :srdce: až potom budou chtít všichni vidět děti a někam zajít,tak jim ukážu záda jako oni mně ;) co tak nějaké kurzy pro maminky s dětmi nebo tak?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
hkac píše:
Anonymní píše:
Ahojky,možná je to trapný téma ale já už nevím co se sebou :) Jsem pořád s malou sama,je mi smutno po nějaké kamarádce.Nejhorší je,že si nemám už pořádně ani co s kamarádama říct.Tím,že mám dítě mám úplně jiný starosti a zájmy než moji kamarádi,kteří ještě dítě nemají.Jelikož mi je 20 tak nemám pořádně nikoho k sobě.Když jdu třeba někde po obchodě,tak závidím těm maminkám co něco neustále podnikají s jinýma maminkama a jejich děti si spolu můžou hrát.Je mi z toho tak nějak smutno. :( Jestli je tu někdo,kdo taky nemá žádnou kamarádku se kterou by jste podnikali nějaký procházky,výlety atd.tak by mě zajímalo jak to děláte aby Vám nebylo přes den smutno.Protože já jsem sama s malou v podstatě pořád.Ale přece jen bych dělala ráda něco co by bavilo mě i moje dítě a zároveň aby jsme měli obě někoho k sobě.Budu ráda za každou radu.
Ahoj. Já takové kamarádky získala díky starší dceři. Ona je společenská a děti vyhledává,t akže byla jen otázka času, kdy si sednem i my maminky :lol: . Nejdřív jsme chodily na cvičení po porodu, tam jsem se hodně skamarádila se dvěma maminkami. Teď co chodí do školky, tak se scházíme s maminkami, které mají mladší dítě věkově blízko mé mladší dceři. Na seznámení se po netu tolik nevěřím, zvlášť pokud jsi typ jako já, co se neseznamuje zrovna snadno ;) . Šance je, že se trefíš zrovna do té první, je dost malá. Držím pěsti :hug: .

Právě,že jsem přesně ten tip co se špatně seznamuje.Navíc většina maminek už jiné kamarádky maminky mají :( Tak snad se brzy s dcerkou seznámíme.Oboum nám chybí společnost.

• Citovat
  • Upravit
15674
Anonymní píše:
katkabanova píše:
Zrovna se po něčem dívám…nevím na jaký princip jsou ty mateřská centra celkem bych i někam zašla ale jak se tak dívám tak v Brně nic moc není :(

Mateřská centra, Dům dětí a mládeže, soukromé kurzy (u nás na stránkách kulturního domu). Cvičení po porodu u mě navazovalo na cvičení v těhotenství, kontakt na něj mi dala sestra na gynekologii. Pak jsme pokračovaly se stejnými maminkami, se kterými jsme společně cvičily v těhotenství, takže i naše děti byly podobně věkově blízké a hodně si spolu vyhrály. S jednou z nich se scházíme i teď, co jsem se odstěhovala hodně daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
14.2.12 18:03

a z jake casti Brna jses?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
14.2.12 18:04

nebo si stačí vyhledat tady diskuzi s maminama ze stejného města, pokud tady není tak založit a uvidíš jak to půjde snadno. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.12 18:05
Haninac píše:

Jsem z Tuřan

• Citovat
  • Upravit
5077
14.2.12 18:07

Ahoj,
mateřská centra jsou dobrý nápad, děti si hrají a maminky se seznamují. Já tam teda nechodím, strašně se bojím, že děti něco chytnou.
Ale první rok a něco jsem chodila ven taky sama, kamarádky bez dětí neměli čas ani zájem, měla jsem jen jednu maminku a tu jsem potkala v porodnici. Zlepšilo se to až v létě chozením na hřiště, když tam stojí 2-3 hodiny a koukáš jak si děti hrají, tak se dřív nebo později s maminkama začneš bavit ( i kdybys nechtěla) a uvidíš, že se najde někdo s kým si budeš rozumět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
14.2.12 18:09
Tak tak :mrgreen: :palec:
Laaja píše:
Ahoj,
mateřská centra jsou dobrý nápad, děti si hrají a maminky se seznamují. Já tam teda nechodím, strašně se bojím, že děti něco chytnou.
Ale první rok a něco jsem chodila ven taky sama, kamarádky bez dětí neměli čas ani zájem, měla jsem jen jednu maminku a tu jsem potkala v porodnici. Zlepšilo se to až v létě chozením na hřiště, když tam stojí 2-3 hodiny a koukáš jak si děti hrají, tak se dřív nebo později s maminkama začneš bavit ( i kdybys nechtěla) a uvidíš, že se najde někdo s kým si budeš rozumět.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.12 18:11
Laaja píše:
Ahoj,

To mi říká každý,že se na hřišti seznámím.Nezbývá mi nic jiného než jen doufat :)

• Citovat
  • Upravit
merett
14.2.12 18:14
Anonymní píše:
Haninac píše:
Jsem z Tuřan

ahoj, my jsme taky z Brna a taky většinou chodíme sami. Kdyžtak napiš SZ a můžeme zkusit někam vyrazit. Jak velké máš dítko?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex