Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mrav píše:
Odkud jsi? Třeba se na to kafe někdo najde. Ale já jsem muž - teda jestli ti to nevadí.
Jsem z Prahy, spíše Praha sever. Ale přiznám se, že bych raději ženu na pokec, než muže. ![]()
jsem taky praha sever, ale zas nepoužitelná, protože se kvůli dětem nikam nedostanu ![]()
@sinapis.alba píše:
jsem taky praha sever, ale zas nepoužitelná, protože se kvůli dětem nikam nedostanu
A jak máš staré děti?
Ty jo, 4 děti, tak to tě obdivuji. Mě stačí ty moje dvě. Já mám děti stejně staré jako jsou dva tvoje nejstarší - 8 let a 6 let.
Ahoj někdo ze Zlínského kraje na kamarádství,výlety…?
@tanira píše:
Ahoj někdo ze Zlínského kraje na kamarádství,výlety…?
Ahoj. Podíval jsem se ti na profil - Rožnov může být?
![]()
Ahoj, taky hledám nějakou maminku - kamarádku z Opavy na kafe, chození s kočárkem atd. Mám 10 měsíční holčičku. Jsem introvert a tak se hůře seznamuji ![]()
@Zwetta píše:
@emiskaa
Ahoj, jsem z Bruntálu, kdybys tu měla cestu
Do Bruntálu jezdím - mám tam rodiče
![]()
Dobrý den.Jsem na mateřské s druhým dítkem, mám manžela, proste vše super, jsem šťastná, jediný co tu nemam jsou kamarádky. Bohužel mobil používám jen na občasné sms a volání takže žádné chatovací aplikace také nemám, takže jsem tu fakt víceméně sama, s nikým si nepíšu, pro mě je důležitější spíš osobní kontakt, tak se chci zeptat jestli je někdo na tom podobně?
jste tu taky některá taky taková samotářka, jen rodina…žádný kontakt?
To se právě snažím, ale občas to na mě padne, jako třeba dnes. Prostě takovéto vypovídání, když jsem pořád doma a jediní lidé se kterými se setkám jsou manžel a děti.