Chybí mi kamarádka :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
756
26.2.15 09:36

Jste tu nektera z Prahy nebo okoli Velkych Prilep? Taky hledam nekoho na kafco. Jinak jsem zalozila skupinu turistika s kocarky, Praha, Praha Zapad na FB, kdybyste se nektera chtela pridat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
10.9.15 18:12

Ahoj někdo z Kroměříže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
29.9.15 16:58

Achojky, i me chybi kamaradka :-( cekam druheho prcka a prijdu si sama stacila by i kamaradka na pokec :kytka: (Pardubice)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.10.15 23:42

Hledám kamarádku!

Neznáte někdo Moniku Vondrákovou? Původně z Jindřichova Hradce. Je jí kolem 26let a měla by mít údajně dva syny. Děkuji za pomoc ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
28.10.15 13:50
@Bezinka83 píše:
Jste tu nektera z Prahy nebo okoli Velkych Prilep? Taky hledam nekoho na kafco. Jinak jsem zalozila skupinu turistika s kocarky, Praha, Praha Zapad na FB, kdybyste se nektera chtela pridat.

kousek u Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
29.10.15 14:45

Ahojky mamky, Brno a okolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
29.10.15 14:48

@didi28

ahoj, já jsem přímo z Brna ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
29.10.15 14:52

@Gerberka ahojky :mavam: a čekáš, nebo už máš prcka? :-) Odkud přesně? Já jsem z Ochozu a čekám první mládě v lednu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
18.11.15 19:13

Ahoj. Muzu se k Vam pridat? Take mi chybi nejaka kamaradka… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
19.11.15 11:03

Ahojky holky, Svitavsko se také hlásí a hledá nějakou maminku na pokec a procházky s kočárkem :( Mám kamarádky, ale bez dětí, mám bezvadného přítele, ale zaměstnaného s časově náročným koníčkem, kterého mu nechci a nebudu zakazovat (všechno lepší než aby chodil do hospody nebo koukal po holkách) Máme 4 měsíční holčičku a ráda bych poznala nějakou fajn maminku na pokec a procházky. Jinak se asi zblázním samotou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.16 23:42

Hledá se kámoška z Olomoucka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.6.16 14:42

A taky z Ostravy Poruby a okolí směr Opava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.19 15:12

Ahoj, název diskuze přesně odpovídá mým pocitům. Připadám si hrozně sama a nemám si s kým zajít na kafčo a pokecat, klidně jen tak kecat, ne hledat řešení. Někdy si připadám jako nepřizpůsobivý jedinec, který není schopen kamarádství, protože když se s někým začnu domlouvat, tak to vyšumí i přesto, že se snažím. Ani nevím, zda hledám radu, nebo se potřebuji jen a jen vypsat. Možná radu jak najít kamarádku, když je mi 40+ a pracuji z domova. Chodím na jogu, ale tam už chodí plno žen s kamarádkami. Neumím se jen tak někam vetřít, to si přijdu dost blbě. Nejsem ani nijak průbojná.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.19 15:16
@Anonymní píše:
Ahoj, název diskuze přesně odpovídá mým pocitům. Připadám si hrozně sama a nemám si s kým zajít na kafčo a pokecat, klidně jen tak kecat, ne hledat řešení. Někdy si připadám jako nepřizpůsobivý jedinec, který není schopen kamarádství, protože když se s někým začnu domlouvat, tak to vyšumí i přesto, že se snažím. Ani nevím, zda hledám radu, nebo se potřebuji jen a jen vypsat. Možná radu jak najít kamarádku, když je mi 40+ a pracuji z domova. Chodím na jogu, ale tam už chodí plno žen s kamarádkami. Neumím se jen tak někam vetřít, to si přijdu dost blbě. Nejsem ani nijak průbojná.

Mám to podobně. Taky nemám žádnou spriznenou dusi. Snažím se hledat tady nebo na FB místní skupině a pořád nic. Často to vysumi a nebo se domluvíme a druhá strana to zruší půl hodinu před schůzkou. Nevím co poradit. Asi naučit se být sama? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
122484
25.3.19 15:21

Odkud jsi? Třeba se na to kafe někdo najde. Ale já jsem muž - teda jestli ti to nevadí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí