Chybí mi pupek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
budulinek2011
6.12.11 20:20
Petra Z píše:
Jééé a jak mě chybí…
a nedaří se a nedaří :zed: a už zase mám stavy,že na těhulky koukám závistivě

Já taky :|

• Citovat
  • Upravit
5724
25.1.12 11:48

Našla jsem tuhle diskuzi, a musím říct, že už mi to taky chybí, od nějakých 4 měsíců po porodu. Je to zvláštní, měla jsem nic moc těhu, 5 měsíců zvracení, a tak. Porod taky žádná sláva, 15h ukrutných bolestí. A teď? Vzpomínám s úsměvem na tváři na to těšení se na mimíska, až ho uvidíme zase na dalším ultrazvuku, na monitory, a tak. :( Za půl roku už se chceme snažit o druhé, tak uvidíme. :* Chceme je mít brzy od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
25.1.12 11:55

Jo na pupík si také občas vzpomenu, je to krásné období, ale já už to niky nezažiju. Dvě děti stačí :mrgreen: .
A moje děti mají 2,5 roku od sebe a někdy si říkám, že jsme mohli půlrok ještě počkat, ale to je tím, že malá je pěkná expertka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
25.1.12 12:02

Byla bych těhotná pořád, byl to úžasný stav! :* Mám kolem sebe teď samé těhulky, tak si bříška aspoň pořád hladím. Přítel další už nechce, ale já bych to ještě jednou zažít chtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
25.1.12 12:50

Tak to ja bych byla tehotna taky porad a ac jsem mela oba porody komplikovany, tak bych i rodila porad :mrgreen: .
Ale ja se chystam za 4 roky chlapa premluvit jeste ke tretimu, tak snad ten zazrak jeste zaziju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
25.1.12 12:52

Určitě jsem tak brzy po sobě další dítě nechtěla, ale v poslední době si říkám - proč ne, tak ty dva roky od sebe bych klidně brala…no a zrovna včera jsem ležela v posteli a nemohla usnout a představovala jsem si, jak jsem skoro se zatajeným dechem měla ruk na bříšku a cítila, jak malý kopal…a říkala jsem si, že to mi teda fakt chybí…tak třeba příští rok touto dobou už si ten pocit zase vychutnám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
25.1.12 13:16
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
25.1.12 14:54

No fuj, já jsem jen ráda, že už je to břicho pryč, nevrátila bych to ani za nic! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
31.1.12 12:13

Jo těhotenství je prostě krásný období, i přes všechna vyšetření a trable, za nějaký čas na to každá ráda vzpomíná a třeba by chtěla další. Tak Vám holky přeju, at jste zase v tom :-D, jak si přejete :-), Samozřejmě, až bude čas. Já se těším na druhý :-), tak asi za 1 - 2 roky se pokusíme o druhý. :palec: Nemůžu se dočkat. Ted si užívám Viktorky, roste jako z vody a je s ní už sanda. Stejně je to zázrak přírody. Si vemte, že jen ze 2 buněk vznikne miminko, nový život :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí