Chystám se rodit ve Vrchlabí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
639
27.6.12 11:14

Rodila jsem ve Vrchlabí. Bylo to ok, až na vyplňování formuláře-půl hodiny při hustých stazích-a taky trochu nervozní por. as.-furt měla potřebu vše hlídat-měla starost, ale mě to lezlo na nervy. jinak do mě vůbec nesahali -což jsem chtěla a mohla jsem tam rodit v klidu v pěkným porodním pokoji, nebo i na svém pokoji-mimochodem luxusním-bydleli jsme tam pak s mužem a bylo to jak prima dovča. hodně dbali na to co chci a co ne a všichni se chovali pěkně a s úctou a starali se. Léky a injekce žádný-nabízeli cosi na zavinutí dělohy, ale neměla jsem zájem. Akorát cesta zpátky domů- 6 hodin uff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
syslikovka1
7.7.12 22:43
@Ysthe píše:
@syslikovkaAhojky, mě ta uzávěrka tak vyděsila, že jsem přemluvila maličkou, aby šla na věc, a krátce po půlnoci se včera narodila, takže je docela možný, že jsme tu ve stejnou chvíli :mavam: kdyby jo tak nadstandard č. 3 ráda pokecám. Jinak ubytovaní jsme byli v apartmánech na cihlářce kousek od černýho dolu - výborný místo na tůry, pár hodin před porodem jsme se vrátili z jedný osmikilometrový :-)

Jee, tak to jsme se tam potkaly, ani jsme o sobe nevedely, ja uz si vas vybavuju, pousteli vas taky v sobotu, vid? My byli na pokoji c. 7 s Mikulaskem, meli jsme to trosku divocejsi, protoze malej mel hned po narozeni nejakou infekci a musel brat antibiotika. TAk skoda, ze si to ctu az ted, mohly jsme tam pokecat :D

• Citovat
  • Upravit
464
25.11.12 08:10

Maminkám, které se rozhodnou rodit přirozeně, vřele Vrchlabí doporučuji :palec: .Pan primář, paní doktorky i sestřičky jsou velmi vstřícní a ochotní a plně respektují Vaše přání :palec:.Rozhodně zde maminkám nepřikazují, kdy budou rodit a kdy ne, jak to bývá jinde, např. Náchod, kde když nerodíte dle jejich představ nejlépe ještě před termínem, tak Vám „pomůžou“(např. Hamiltonův hmat :poblion: bez informování a souhlasu maminky apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková