Cigareta v těhu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7139
27.4.12 12:02

@Lynette @Lynette @Gladys jj tahleta právě kouřila a říkala že jí to doporučili v gyn.ordinaci, taky to beru za rozporuplné a neschvaluju to, jen mě zajímalo jestli to nebyla jen její výmluva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
27.4.12 12:03
@lukresia píše:
já byla silný kuřák i dvě krabičky denně ale přestala jsem cca půl roku před těhu a známá mi říkala, že pokud je žena silný kuřák v době kdy otěhotní neměla by přestávat úplně ale třeba tři za den, že jinak by ty abstinenční příznaky nedělali mimi dobře, já tomu teda nevěřím, ale slyšel to tu ještě někdo?

slyšel, ale to je pouze výmluva a hrozná blbost, cigareta je sice fyzicky návyková ( potřeba nikotinu) ale přestaneš li kouřit, tak nebude trpět organismus, pouze mysl, je to prostě zlozvyk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
27.4.12 12:04

Holky, mě to doktorka taky tvrdila, že mám kouřit aspon tři denně :roll: No samozřejmě nejsem blázen. Je to dost rozšířený mýtus o to nebezpečnější, když mu věří i doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
27.4.12 12:05

@Lynette j a taky že lehké cíga ublíží víc než tvrdé, akorát na tom asi něco bude, protože pokud člověk kouří lehké vykouří jich podle mě víc a taky silnějic tahá než u těch těžkých

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
27.4.12 12:09

@lukresia No hlavně v tvrdých máš tabák a v lehkých? tabák a sušenou trávu? Nebo jaktože jsou lehké a přesto stejně velké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
27.4.12 12:11

Moc tě obdivuju, že jsi dokázala půl roku nekouřit. A z jedné cigarety- pár otáhnutí neměj výčitky :palec: Kolikrát stejně projdeš kolem kouřícího a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
27.4.12 12:13

Zakladatelko, pěti prásky jsi rozhodně holčičce nijak neublížila, neměj výčitky svědomí, ale už nekuř, když ti to tak hezky jde, je to zbytečné ;) . Btw pokud se projdeš pár minut po městě, nadýcháš takových zplodin a škodlivých látek, že v porovnáním s tím je tvých pět prásků zanedbatelných.

Lepší je samozřejmě přestat kouřit již před otěhotněním (četla jsem 2 roky), ale lepší přestat kouřit kdykoliv, než v tom pokračovat.

Nikdy jsem nepochopila argument o tom, že je lepší nepřestávat kvůli abstinenčním příznakům. Nikdo mi nevymluví, že je miminku daleko prospěšnější to, že maminka nekouří, než to, že bude pár dní nervní z toho, že jí ke kávičce chybí cigareta :).

• Citovat
  • Upravit
31594

@Lynette já mám pocit, že lehký cigára v sobě mají nějaký chemický sajrajt. Nevím, zda ve filtru nebo je ten tabák nějak proplachovaný něčím, ale je to chemie.
Je to jako u bezkofejnový kafe, taky to tam proplachují nějakýma chemikáliema, aby to zbavili kofeinu, to si radši dám jednou za čas normálně kofeinový, nebo slabý, nebo vůbec žádný, ale ne tu chemickou bezkofeinovou srajdu (a to jsem to jeden čas pila jako mladá holka :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139

@Lynette máš pravdu no, já si odvykala měsíc a ted to nemůžu ani cítit, ale manžel přestává rok a dost o tom čte a u kuřáka jde prý jen o zapálení a první potáhnutí to je důvod proč hodně lidem nejde přestat..jinak je to samozřejmě jen o chtění a vůli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
27.4.12 12:16

@Gladys Sakra. Ojedila jsem tchýni kafem bez kofeinu - dostala ho k Vánocům. 8o My pijeme Caro nebo Vitakávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.4.12 12:19

@Lynette tak u tchýně se to tak nebere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zapomínálka
27.4.12 12:19

tak to bud uplně v klidu. Zvlášť pokud si byla opravdu silná kuřačka. Když si dáš jen tak 5 prásků ,tak to malé neublíží. Být tebou bych se asi o problému poradila i s lékařem. Ono taky to odvykání má na plod vliv, uvidíš, co ti k tomu řekne.

• Citovat
  • Upravit
8996
27.4.12 12:21

@Gladys :mrgreen: Já mám ale skvělou tchýni. No příště jí koupím normální kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.4.12 12:27
@CokeLady píše:
Jsem 35. tt a asi si zapálím :pankac:
:potlesk: :poblion: :potlesk: :poblion: :potlesk: :poblion:
Tak to jsem měla o tobě trošinku lepší mínění, když jsem tě potkala v diskuzi, no psaný projev opravdu neřekne vše…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
27.4.12 12:37

já jsem před tehotenstvím taky byla silná kuřačka a jakmile jsem zjistila že bude potomek tak sme se s doktorkou dohodli že to postune snížíme a rozpočítáme to že mi jí okamžité přestání mohlo spíše ublížit, tak jsem přešla na nejlehčí slimky a rozpočítala to do tydne. a v poho, mala je podle všeho v pořádku a podle toho jak kope tak mi to jen potvrzuje:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí