Cigareta v těhu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
355
27.4.12 14:32

no šíleně šokované dítě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.4.12 14:32
@dadasik píše:
já teda otehotněla i přes prášky a dokonce mám i špatně fungující pravý vaječník takže ta moje ratolest to nemela lehký nazačátku, a naopak mi gynegoložka řekla že musím postupne aby telo nemelo šok, říkal mi to i muj kamarád ktery je porodník takže se řídím podle toho. Ale jak říkam přestala jsem do 9tydne těhotenství což mi i doktori zduraznovali že déle než 15tydnu by to nebylo dobre kvuli vyvoji dítěte. Kdyby mi řekli okamžite přestat tak přestanu, ta odhodlanost byla… myslím že to je o tom jak ta žena má silnou vuli a ne o psychickém stavu.

Tak to nechapu, odhodlanost byla ,ale i presto jsi kourila dal. :nevim:
Vsak jsem psala, ze doktorka mi rikala , ze nekteri jeji kolegove rikaji vystreslym tehotnym, ze kourit muzou, ale dulezite je, co je FAKT a co je blabol.
Uz jen logicky , co v te cigarete je vsechno za sracky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
27.4.12 14:42
@Weru píše:
Tak to nechapu, odhodlanost byla ,ale i presto jsi kourila dal. :nevim:
Vsak jsem psala, ze doktorka mi rikala , ze nekteri jeji kolegove rikaji vystreslym tehotnym, ze kourit muzou, ale dulezite je, co je FAKT a co je blabol.
Uz jen logicky , co v te cigarete je vsechno za sracky :think:

kdyby nebyla vule tak bych nezkončila a kouřila třeba az do 7 mesíce, vzhledem k tomu že jsem přestala do 9tydne kdy mi to takto doporučili doktoři tak nevím včem je problém. je asi fakt že vystreslá těhotná je špatna ale vzhledem k tomu že ted maturuju je ta cigareta celkem trivialnost. A logicky jak jsem mohla otěhotnět přes antikoncepci a se ěpatným vaječníkem, možnost apsolutně minimální ale přesto se to povedlo. Takže logiku beru s hodne velkou rezervou a fakt beru to co mi řeknou doktoři a nový poznatky v lékařství. A s prominutím sračky jsou obsaženy ve všem kolem nás, v jídle ve vodě ve vzduchu v oblečení… výčet je nekonečny:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.4.12 14:44

@dadasik Vzdyt je to tvoje vec, mne se zpovidat nemusis ;) .
Hadat se neminim a ja mam svedomi ciste :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
27.4.12 14:51

@Weru já se nehádam, jen nesnáším když nekdo dava svuj názor jako nepřekonatelný fakt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
27.4.12 17:59

no jo prosimtě však si dělej co chceš, myslím že tady byl nějaký pokus zakladatelku motivovat aby vydržela nekouřit a ty sem plácneš tohle…trapné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
27.4.12 19:53

Ahojda holky, řeším podobé, mám už 2 letého chlapečka a před tím než jsem otěhotněla, jsem byla silný kuřák, okamžitě, jak jsem zjistila, že jsem těhotná, už jen kvůli svědomí jsem přestala kouřit a teď před týdnem jsem zjistila, že jsem opět těhu - plánovaně :) ale teď je to teda o dost horší, ty stavy… týden jsem neměla a dnes večer jsem to nezvládala… vím, že tom pokračovat nebudu - ale pro zakladatelku - nejsi v tom sama! i mě to těší že nás je víc :) ale musíme to zvládnout! i já to dokážu a tohle byl dnes jeden přešlap, který už nehodlám opakovat, ať si ty naši buduocí mimoušové pak v pubertě pokoří sami a my budeme mít taky ještě příležitost mimo dětičky, i když strašně ráda bych se k tomu vrátila, ale bojím se, že až to budoucí mimi nebudu nosit a kojit tak že pak zase neodolám… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
27.4.12 20:41

to zvládneš, zkus na to nemyslet:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.4.12 12:56
@dadasik píše:
@Weru já se nehádam, jen nesnáším když nekdo dava svuj názor jako nepřekonatelný fakt :lol:

Nedelam to,ale tohle je fakt. Staci si precist to, co nechces videt , studie atd… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
30.4.12 23:48

skorem si pripadam tady jak vyvrhel kdyz potom co jsem kourila skoro krabicku denne si ted dam jednu dve …a treba mesic vubec ,dokonce piju i sem tam kolu a mela jsem i 2 dc vina … neco jinyho je tahat jednu za druhou pet prasku rozhodne vliv nema…a ted mi doktorka na genetice (tam jsem skoncila protoze sestra nezapsala dulezitej udaj) rekla ze pokud jsem kourila tak to v sobe mam stale a ze to zas takovej pruser neni (ano hrozi astma,mensi porodni vaha)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
1.5.12 11:15

@Aluse tak já taky občas u prvního těhu kouřila a malá ve finále měla váhu 4020g :lol: :lol: a astmatik není ani náhodou …takže zas tak bych jedu dvě cigarety neřešila..a vínko se může dokonce decko denně nebo malé pivo desítka(a v těch vedrech je lepší malá desítka než sladká limonáda)…jako žádný vyvrhel si připadat určo nemusíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
1.5.12 11:54

@krarka No s těma cigaretama to chápu. Závislákovi dělá problém ze dne na den úplně přestat. To že to chápu neznamená že s tím souhalsím ale pochopení pro to mám. Ale ten alkohol? To je vážně tak těžký vydržet bez chlastu 9 měsíců??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
1.5.12 12:54

@krarka dekuji,toho vyvrhele jsem myslela ironicky :D nemam rada skatulkovani co se v tehotenstvi smi a nesmi,nejlepsi rada co jsem dostala byla jez na co mas chut … ja vim ze se nesmi hermelin taky jsem ho mela a nekde psali ze jablka…jabka nechapu fakt ze ne a ze jsem jich snedla :D o tom ze maly pivo a vino muzu vim ale ani nemam chut teda to pivko jo hlavne v tehlech hicech tak to resim nealkoholickym… :mrgreen: ale zakladatelka se zbytecne nervuje kuli 5 praskum znam zenskou ktera kourila krabku denne a deti zdravy- mela jich 10 ze 2 jsou fetky zbytek v klokanku ale to je zas jin kapitola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
1.5.12 12:58

@Lynette krarka jen psala co se uvadi ze je povoleno a s tim pivem ve vedru-nic jinyho nedoplni vitaminy tak jako pivo a je dobry na ledviny,denne bych ho nepila to jsem nedelala nikdy ale rozhodne si myslim ze to neni takovej pruser a to ze si nekdo da decku vina z nej nedela o nic horsi budouci mamu nez je uplna abstinentka.zajimavy ze kdyz nekdo vidi pit tehotnou kafe nerekne se nic nebo sladky limonady plny sladidel,aspartamanu apod. ale z decky uz je hrozna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
1.5.12 13:13

@Aluse, že se nesmí jablka? Tak to slyšim prvně já jsem na nich závislá musim mít denně aspoň jedno a zase jsem četla jak jsou zdravá pro miminko, no to jen potvrzuje, že co člověk to názor.
Jinak já přestala kouřit hned jak mi vyšel pozitivní test a teda musim říct, že mě samotnou překvapilo jak jsem to zvládla dobře. Dřív jsem se o to pokoušela milionkrát a nešlo to. Teď mám teda taky chutě, ale jsou to spíš takový momenty napojený na určitý prožitky - grilujeme na zahradě, zapadá slunce já jsem dobře najedená a už chybí jen ta tečka cigaretka :P ale myslim, že by mi ani nechutnala. A co se týká alkoholu tak myslim, že decka bílýho do sodovky nebo malý pivo k buřtíkovi nemůže občas uškodit. Já si teda koupim spíš nealko a mám ho na dva dny, ale tak prostě v klidu a s rozumem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky