Cigareta v těhu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8996
27.4.12 12:21

@Gladys :mrgreen: Já mám ale skvělou tchýni. No příště jí koupím normální kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.4.12 12:27
@CokeLady píše:
Jsem 35. tt a asi si zapálím :pankac:
:potlesk: :poblion: :potlesk: :poblion: :potlesk: :poblion:
Tak to jsem měla o tobě trošinku lepší mínění, když jsem tě potkala v diskuzi, no psaný projev opravdu neřekne vše…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
27.4.12 12:37

já jsem před tehotenstvím taky byla silná kuřačka a jakmile jsem zjistila že bude potomek tak sme se s doktorkou dohodli že to postune snížíme a rozpočítáme to že mi jí okamžité přestání mohlo spíše ublížit, tak jsem přešla na nejlehčí slimky a rozpočítala to do tydne. a v poho, mala je podle všeho v pořádku a podle toho jak kope tak mi to jen potvrzuje:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
27.4.12 12:39
@CokeLady píše:
Na výčitky se vykašli… :andel:Já jsem před těhu vykouřila tak 3 cigarety za měsíc :D a fakt bych si teď dala. Jsem 35. tt a asi si zapálím :pankac:

8o to je provokace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
27.4.12 12:46

znám případ, kdy holka přestala ve chvíli kdy zjistila, že je těhu a dvakrát skončila v nemocnici.když za ní přišla doktorka a zeptala se,jestli byla kluřák před těhu, a ona odpověděla že jo a silný, ale že přestala, tak se jí doktorka zeptala jestli chce raději mimčo astmatika nebo žádné…takže jí mimo papíry naordinovala dvě cigára denně a problém byl pryč.to tělo už to asi potřebuje, a taky člověk který je psychicky trochu labilní, tak je lepší když si jednou zapálí, než když vychlastá půllitr tvrdého, ne??..nevím..jasně není normální aby těhotná ženská vykouří pakl cigaret denně :cert: ..ale když opravdu nepřestala ještě předtím,tak by se úplně nemělo přestávat ani pak..( ale můj názor je max 2 denně, a už vůbec né na veřejnosti, to je fakt hnus :pocitac: )..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
27.4.12 12:53

mmj mluvím i z vlastní zkušenosti…u první dcery,..nejen, že jsem zjistila těhotenství strašně pozdě, takže už na to i ten prcek byl asi zvyklý, ale tak jak píše dadasik, omezila jsem to na dvě tři denné, když už jsem byla kolem šestého měsíce vycházelo mi to na 3 týdně a od 7 měsíce jsem si dala jednou za týden lehkou slimku, do devátého jsem sice přestala úplně, ale spíše proto, že nebyl čas ani na to cigáro :) no a samozřejmě jak jsem kojila, tak jsem nekouřila…malá je úplně v pohodě, bez jakýchkoliv vad, a když se o tom bavím zpětně se známýma i odborníkama, tak říkají všichni, že jsem to udělala dobře…ovšem ve vyšším těhu bych si nikdy nezapálila mezi lidmi..vždy potají skrčená na balkóně, ať to mám rychle za sebou a padla.. :P strašně jsem se za to styděla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
27.4.12 13:00

Myslím,že 5 potáhnutí nevadí. Supr, žes přestala, já jsem taky v těhu přestala, ale ne každá to dokáže. Už nekuř a neřeš to.

• Citovat
  • Upravit
46867
27.4.12 13:23

Par tahu asi miminu neublizilo, ale drzela bych se abstinence.
Ja jsem vzdy pred tehu prestala kourit, a az pak vysadila prasky.
Pred tehu nejmladsi dcery jsem donutila i partnera :mrgreen: , a uz nekourime 1,5 roku a ani nezacnu :potlesk:.
Mne na gynde rikala doktorka, ze to rikaji doktori zenskym , co jim tam prijdou vystresly z toho, ze si nezapali. Moje mi rekla, ze razantne ne.
Predtsvte si, ze vas jakozto nekuraka zavrou v bubline a jediny prisun kysliku a zivin ziskavate trubkou, je vam dobre jen si tam tak zijete a lebedite a najednou vam do te krasne bubliny zacne nekdo foukat kour. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
27.4.12 13:30

Teda zakladatelko máš můj veliký obdiv, že jsi s tím dokázala seknout :potlesk: :potlesk: :potlesk: Neboj určitě jsi miminku neublížila.
Já to v těhu nedokázala jen jsem omezila-ale taky žádná sláva.
Pokud To zvládneš drž se toho, že jsi nekuřačka a nezačínej s tím zlozvykem po porodu znovu. Všem co tohle dokážou závidím a obdivuji je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6747
27.4.12 13:37

Já než jsem otěhotněla tak jsem kouřila asi 15 let :oops: Kouřila jsem lehce ještě první dva měsíce těhotenství, pak jsem s tím sekla a nekouřím dodnes, letos to bude 5 let :mrgreen:

myslím že pět potáhnutí neuškodí ale raději se na to vyprdní. Moje dítě je alergik, nevím zda to bylo tím jsem vykouřila dvě tři cíga denně ty první dva měsíce, každopádně když vidím těhotnou s cigárem tak bych jí ho urazila od pusy, zásadně to odmítám, ale každého věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
27.4.12 14:14
@Weru píše:
Par tahu asi miminu neublizilo, ale drzela bych se abstinence.
Ja jsem vzdy pred tehu prestala kourit, a az pak vysadila prasky.
Pred tehu nejmladsi dcery jsem donutila i partnera :mrgreen: , a uz nekourime 1,5 roku a ani nezacnu :potlesk:.
Mne na gynde rikala doktorka, ze to rikaji doktori zenskym , co jim tam prijdou vystresly, ze si nezapali. Moje mi rekla, ze razantne ne.
Predtsvte si, ze vas jakozto nekuraka zavrou v bubline a jediny prisun kysliku a zivin ziskavate trubkou, je vam dobre jen si tam tak zijete a lebedite a najednou vam do te krasne bubliny zacne nekdo foukat kour. :poblion:

já teda otehotněla i přes prášky a dokonce mám i špatně fungující pravý vaječník takže ta moje ratolest to nemela lehký nazačátku, a naopak mi gynegoložka řekla že musím postupne aby telo nemelo šok, říkal mi to i muj kamarád ktery je porodník takže se řídím podle toho. Ale jak říkam přestala jsem do 9tydne těhotenství což mi i doktori zduraznovali že déle než 15tydnu by to nebylo dobre kvuli vyvoji dítěte. Kdyby mi řekli okamžite přestat tak přestanu, ta odhodlanost byla… myslím že to je o tom jak ta žena má silnou vuli a ne o psychickém stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
27.4.12 14:16

@anngie taky tak :pankac: těhotná s cigárem to je hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
27.4.12 14:20

já myslim že řeči o nějakém šoku z přestání kouření je kec :mrgreen: sama jsem byla kuřačka a jak jsem zjistila že jsem těhu tak jsem s tim sekla.chce to pevnou vůli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
27.4.12 14:21

pořád budu radeji věřit doktorum kolem sebe:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.4.12 14:29
@bára2221 píše:
já myslim že řeči o nějakém šoku z přestání kouření je kec :mrgreen: sama jsem byla kuřačka a jak jsem zjistila že jsem těhu tak jsem s tim sekla.chce to pevnou vůli

A ted mas sokovane dite :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky