Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@králíkovna píše:
Nejvyšší čas napsat Ježíškovi https://pro-mimiadum.cz/…5513072.html
Díky, to jsou oni.
Chápu, jsou to jen hrnce, ale byly dost drahé, na co si je ničit.. Teda ten jeden.
Mačkám mačkátkem na brambory, šlehaná mi nechutná, jednou jsem dokonce zkusila ponorný šlehač a byla to břečka. Já to našťouchám, pořádně rozmíchám a je to. Kousky mi nevadí. Dávám s mlékem i smetanu, je to lepší:-). A máslo samozřejmě. Mňam.
Používám toto:
https://www.mimibazar.cz/…r-tupperware
@pikola já ti rozumím, taky nesnáším, když se nová věc ničí, ráda si věci udržuju co nejdýl hezký a nesnáším, když někdo novou teflonovou pánvičku dá do myčky nad příbory nebo ji drhne drátěnkou. Stejně tak by mě švihlo, když děckám plastouvou láhev myjou hrubou stranou houbičky
takže ano, na novým drahým hrnci by mě škrábance od šlehače dost s*aly a asi bych si přála ten šlehač. Nebo zkusila napsat výrobci jen o metličky, ale otázka je kompatibilita. Celej šlehač je jistota. Starej střelit na bazaru nebo dát potřebným? Nebo nechat pro strýčka příhodu.
@pikola píše:
Díky, to jsou oni.Chápu, jsou to jen hrnce, ale byly dost drahé, na co si je ničit.. Teda ten jeden.
Koupila jsem si extra hrnec na brambory, má i uzpůsobenou pokličku, aby neutekly. Šlehám ručním šlehačem. Trochu je poškrábaný, ale mám ho dlouho a je pořát OK.
@králíkovna šlehač je nějaký z Lidlu, nestál moc, ale zase abych kupovala nový ponorný s nástavcem na brambory za dva litry, to to radši budu šťouchat ručně ![]()
@pikola píše:
@králíkovna šlehač je nějaký z Lidlu, nestál moc, ale zase abych kupovala nový ponorný s nástavcem na brambory za dva litry, to to radši budu šťouchat ručně
Kup si třeba v tescu nějaký hrnec jen na brambory. Mívají v akci kolem 300kč.
@pikola v odkazu co jsem poslala za 519 Kč. Za dva litry byl ten ponornej co psal někdo jinej, ale metličky s plastplacičkama jsou za Božku
@Fazulina píše:
Mačkám mačkátkem na brambory, šlehaná mi nechutná, jednou jsem dokonce zkusila ponorný šlehač a byla to břečka. Já to našťouchám, pořádně rozmíchám a je to. Kousky mi nevadí. Dávám s mlékem i smetanu, je to lepší:-). A máslo samozřejmě. Mňam.Používám toto:
https://www.mimibazar.cz/…r-tupperware
Na škole jsem propadla chuti br. kaše s vmíchanou do zlatova osmaženou cibulkou. (olizovací smajlík)
@králíkovna píše:
@pikola v odkazu co jsem poslala za 519 Kč. Za dva litry byl ten ponornej co psal někdo jinej, ale metličky s plastplacičkama jsou za Božku
To jo, jen koukám na další možnosti.
@pikola
tak to jo. My co máme omezený finance i prostor v kuchyni, vlastně v celým baráku (no, v baráku, v chaloupce na muří noze), tak já serepetičky na všechno nevedu. Všechno musí být multifunkční, skladný, nerozbitný, levný
![]()
Jezis zensky jak muzete br kasi delat ponornym mixerem. To vam nikdo nerekl co se z toho stane? Lepidlo a to doslova
sleha se slehacka. Br kase ma byt KASE takze jedine a poctive ruco rozstouchat. Je to pak lahoda. A to ze tam jsou kousicky brambor? Myslim ze to je lepsi nez jist supernadychane nic ![]()
@pikola právě abych si nepoškrábala nové hrnce, nechala jsem si jeden starý právě na brkaši.. už poškrábaný byl, tak to neřeším.. Taky v něm vařím brambory ve slupce na knedlíky a tak. Je to chudák starej, ale poslouží ![]()
Já brambory presypu do plastové mísy, rozstoucham, přidám mléko, máslo, sůl, dam na to poklici speciálně udělenou pro slehnani a šleham elektrickou metlou od Kenwood. Rada mám kasicku pekne nadychanou ![]()
@podaji píše:
Jezis zensky jak muzete br kasi delat ponornym mixerem. To vam nikdo nerekl co se z toho stane? Lepidlo a to doslovasleha se slehacka. Br kase ma byt KASE takze jedine a poctive ruco rozstouchat. Je to pak lahoda. A to ze tam jsou kousicky brambor? Myslim ze to je lepsi nez jist supernadychane nic
Ale di, vařím přez 45 let a lepidlo je z brambor, které nejsou určené na kaši. Je jich tožiž víc druhů..Šlehám šlehačem a mám super bramborovou kaši bez kousků. Kaše je kaše a šťouchaný brambory jsou zase jen šťouchaný brambory s kouskama.