Čím a v čem šleháte bramborovou kaši?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35843
15.11.17 22:23
@králíkovna píše:
Nejvyšší čas napsat Ježíškovi https://pro-mimiadum.cz/…5513072.html

Díky, to jsou oni.

Chápu, jsou to jen hrnce, ale byly dost drahé, na co si je ničit.. Teda ten jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11176
15.11.17 22:27

Mačkám mačkátkem na brambory, šlehaná mi nechutná, jednou jsem dokonce zkusila ponorný šlehač a byla to břečka. Já to našťouchám, pořádně rozmíchám a je to. Kousky mi nevadí. Dávám s mlékem i smetanu, je to lepší:-). A máslo samozřejmě. Mňam.

Používám toto:
https://www.mimibazar.cz/…r-tupperware

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
15.11.17 22:30

@pikola já ti rozumím, taky nesnáším, když se nová věc ničí, ráda si věci udržuju co nejdýl hezký a nesnáším, když někdo novou teflonovou pánvičku dá do myčky nad příbory nebo ji drhne drátěnkou. Stejně tak by mě švihlo, když děckám plastouvou láhev myjou hrubou stranou houbičky :cert: :cert: takže ano, na novým drahým hrnci by mě škrábance od šlehače dost s*aly a asi bych si přála ten šlehač. Nebo zkusila napsat výrobci jen o metličky, ale otázka je kompatibilita. Celej šlehač je jistota. Starej střelit na bazaru nebo dát potřebným? Nebo nechat pro strýčka příhodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
15.11.17 22:32
@pikola píše:
Díky, to jsou oni.Chápu, jsou to jen hrnce, ale byly dost drahé, na co si je ničit.. Teda ten jeden.

Koupila jsem si extra hrnec na brambory, má i uzpůsobenou pokličku, aby neutekly. Šlehám ručním šlehačem. Trochu je poškrábaný, ale mám ho dlouho a je pořát OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35843
15.11.17 22:34

@králíkovna šlehač je nějaký z Lidlu, nestál moc, ale zase abych kupovala nový ponorný s nástavcem na brambory za dva litry, to to radši budu šťouchat ručně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
15.11.17 22:38
@pikola píše:
@králíkovna šlehač je nějaký z Lidlu, nestál moc, ale zase abych kupovala nový ponorný s nástavcem na brambory za dva litry, to to radši budu šťouchat ručně :zed:

Kup si třeba v tescu nějaký hrnec jen na brambory. Mívají v akci kolem 300kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
15.11.17 22:45

@pikola cooo? ten Zelmer je za necelejch 600

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
15.11.17 22:46

@pikola v odkazu co jsem poslala za 519 Kč. Za dva litry byl ten ponornej co psal někdo jinej, ale metličky s plastplacičkama jsou za Božku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
15.11.17 22:47
@Fazulina píše:
Mačkám mačkátkem na brambory, šlehaná mi nechutná, jednou jsem dokonce zkusila ponorný šlehač a byla to břečka. Já to našťouchám, pořádně rozmíchám a je to. Kousky mi nevadí. Dávám s mlékem i smetanu, je to lepší:-). A máslo samozřejmě. Mňam.Používám toto:
https://www.mimibazar.cz/…r-tupperware

Na škole jsem propadla chuti br. kaše s vmíchanou do zlatova osmaženou cibulkou. (olizovací smajlík)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35843
15.11.17 22:50
@králíkovna píše:
@pikola v odkazu co jsem poslala za 519 Kč. Za dva litry byl ten ponornej co psal někdo jinej, ale metličky s plastplacičkama jsou za Božku

To jo, jen koukám na další možnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
15.11.17 22:58

@pikola :palec: tak to jo. My co máme omezený finance i prostor v kuchyni, vlastně v celým baráku (no, v baráku, v chaloupce na muří noze), tak já serepetičky na všechno nevedu. Všechno musí být multifunkční, skladný, nerozbitný, levný :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
15.11.17 23:32

Jezis zensky jak muzete br kasi delat ponornym mixerem. To vam nikdo nerekl co se z toho stane? Lepidlo a to doslova :mrgreen: sleha se slehacka. Br kase ma byt KASE takze jedine a poctive ruco rozstouchat. Je to pak lahoda. A to ze tam jsou kousicky brambor? Myslim ze to je lepsi nez jist supernadychane nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
15.11.17 23:40

@pikola právě abych si nepoškrábala nové hrnce, nechala jsem si jeden starý právě na brkaši.. už poškrábaný byl, tak to neřeším.. Taky v něm vařím brambory ve slupce na knedlíky a tak. Je to chudák starej, ale poslouží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
15.11.17 23:44

Já brambory presypu do plastové mísy, rozstoucham, přidám mléko, máslo, sůl, dam na to poklici speciálně udělenou pro slehnani a šleham elektrickou metlou od Kenwood. Rada mám kasicku pekne nadychanou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
15.11.17 23:48
@podaji píše:
Jezis zensky jak muzete br kasi delat ponornym mixerem. To vam nikdo nerekl co se z toho stane? Lepidlo a to doslova :mrgreen: sleha se slehacka. Br kase ma byt KASE takze jedine a poctive ruco rozstouchat. Je to pak lahoda. A to ze tam jsou kousicky brambor? Myslim ze to je lepsi nez jist supernadychane nic :mrgreen:

Ale di, vařím přez 45 let a lepidlo je z brambor, které nejsou určené na kaši. Je jich tožiž víc druhů..Šlehám šlehačem a mám super bramborovou kaši bez kousků. Kaše je kaše a šťouchaný brambory jsou zase jen šťouchaný brambory s kouskama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí