Čím a v čem šleháte bramborovou kaši?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10631
21.11.17 11:12

A děláte třeba nějakou speciální kaši? Já dělám klasiku s máslem, mlékem a smetanou, párkrát jsem k bramborám dala vařit i mrkev na kostky a taky to bylo dobré. Chutná mi i kaše s celerem. A mám ráda batátovou kaši ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.11.17 11:14
@pikola píše:
Jako téma úplně tupé, ale já to prostě musím nějak vyřešit. :mrgreen: Normálně šlehám ručním šlehačem v tom samém hrnci, jako vařím brambory. ALE ten ruční šlehač (takový ten do ruky, co má dvě metly) mi škrábe dno hrnce a jelikož mám nové hrnce dost mi to vadí. Pamatuju si, že jsem mívala šlehač, co měl na koncích takové plastové placičky a tím to neškrábalo ten nerez :think: ale jak koukám, tak nic takového na žádném nevidím. Ponorný to nezvládne :think: ručně to není tak našlehané. Přendavat do jiné mísy se mi to taky moc nechce.

Šťouchám, našlehaná kaše mi nechutná. Pro mne je jak ze školní jídelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
21.11.17 11:17

@NikysekR delam s mrkvi + pridavam cesnek a pak delam nastavovanou, s krupkama nebo jahlama + cesnek a majoránka. Oboje moc dobře, super třeba k uzenemu nebo pecenemu masu.

Nekdy do klasicke brkase osmahnu na masle cibulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
21.11.17 11:27

@Bábrdl Mě zase kaše ze školní jídelny chutnala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
21.11.17 11:58

Já na brambory používám šťouchadlo od Tupperware.
Našla sem i inzerát na mimibazaru :)
 https://www.mimibazar.cz/…adlo-skladem

je skvělej, dělá kaši né tak, že jsou v ní kusy a člověk to dělá hodinu (jako s klasickým kovovým šťouchadlem) a taky né vyšlehaná na pěnu jako s mixérem :D
A je to rychlý. Já ho dostala před pár lety k Vánocům (od „macechy“) a jedna z nejlepších věcí do kuchyně :D
Dělám tím i kaši z vařenýho hrachu nebo třeba brokolice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport