Čím a v čem šleháte bramborovou kaši?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
16.11.17 01:54
@podaji píše:
Jezis zensky jak muzete br kasi delat ponornym mixerem. To vam nikdo nerekl co se z toho stane? Lepidlo a to doslova :mrgreen: sleha se slehacka. Br kase ma byt KASE takze jedine a poctive ruco rozstouchat. Je to pak lahoda. A to ze tam jsou kousicky brambor? Myslim ze to je lepsi nez jist supernadychane nic :mrgreen:

tak on si to asi každej musí vyzkoušet :lol: já teda nesnáším šlehanou, má ráda jen rozšťouchanou, klidně s kouskama, to mi vůbec nevadí tam, naopak, no ale jednou jsme měli návštěvu, co jí jenom dohladka rozmixovanou, tak mě taky nenapadlo nic lepšiho, než tyčák, jak nemám zkušeností, no a to teda lepilo snad ještě líp, než ten loctitte super atack, nebo jak se to jmenovalo, to co lepilo tak pevně, že tamten pán furt ještě visí :mrgreen: návštěva si to teda dala, a taktně si nestěžovala, ale já bych to nedala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
16.11.17 06:52

Brambory nejím a je klid :mrgreen:. Ale co prostě nevařit brambory v tom novém, ale v nějakém starším hrnci :nevim: já vím, rada za všechny prachy :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
16.11.17 08:37

Já nejdřív brambory rozšťouchám s máslem, pak naliju horké mléko a smetanu a vyšlehám šlehačem. Hrnce poškrabané nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
16.11.17 08:42

Šlehám ručně. Tu vyšlehanou kaši úplně do hladka mixérem nemám ráda. Připomíná mi to kaši ze školní jídelny, jednu dobu to býval echt hnus :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
16.11.17 08:50
@podaji píše:
Jezis zensky jak muzete br kasi delat ponornym mixerem. To vam nikdo nerekl co se z toho stane? Lepidlo a to doslova :mrgreen: sleha se slehacka. Br kase ma byt KASE takze jedine a poctive ruco rozstouchat. Je to pak lahoda. A to ze tam jsou kousicky brambor? Myslim ze to je lepsi nez jist supernadychane nic :mrgreen:

Mixer a slehac neni to same. Spravne se kase ma rucne rozstouchat, pridat maslo a az po dokonale hladkosti mleko a pak to projet slehacek. Takto kasi dela i pan Vanek. A kousky? Ty v kasi opravdu nemaji co delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
16.11.17 08:59

Ponorným mixérem jednou kaši udělala moje mamka a to teda bylo dílo :mrgreen: Nešlo to ani nabrat, jak se to táhlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
16.11.17 09:03

@pikola já mám ruční šťouchadlo :-) Mě to tak chutná nejvíc. Takové ty lepivé kaše ze šlehače mi nechutnají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
16.11.17 09:03
@NikysekR píše:
Ponorným mixérem jednou kaši udělala moje mamka a to teda bylo dílo :mrgreen: Nešlo to ani nabrat, jak se to táhlo :mrgreen:

jj to je hnus. Lepidlo jak fík :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
16.11.17 09:04
@Tichopredbouri píše: Šlehám ručně. Tu vyšlehanou kaši úplně do hladka mixérem nemám ráda. Připomíná mi to kaši ze školní jídelny, jednu dobu to býval echt hnus :oops:.

přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
16.11.17 09:06

Dělat kaši ponorným mixerem mě tedy nenapadlo, ale šlehačem ji dělám leta. Akorát zjišťuji, že blbě, bo já dávám nejdřív mléko a nakonec máslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
16.11.17 09:09

@NikysekR jj,jednou to nekdo vysvetloval v tv, uz nevim presne, ale tim mixovanim dochazi k nejakemu stepeni nebo srazeni skrobu nebo co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
16.11.17 10:55

@Eemii No taky to podle toho vypadalo :mrgreen: chuťově ještě celkem dobrý, ale konsiztence jako sopel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
16.11.17 15:43

Tak i slehacem se da udelat lepidlo.ja nechavam trosku vody ve ktere se brambory varily, pridam maslo a rozmackam nezapnutym slehacem, pak pridam mliko a teprve pak slehac zapnu jen na jednicku, nikdy vic a sleham jen chvilicku. lepidlo z toho nemam, kase je nadychana a sem tam kousicek brambory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11176
18.11.17 18:16
@mgdln píše:
Na škole jsem propadla chuti br. kaše s vmíchanou do zlatova osmaženou cibulkou. (olizovací smajlík)

To taky miluju. U nás doma se odjakživa dělalo, že se ta cibulka udělala bokem a na kaši si ji dal ten, kdo chtěl. No úplně jsi mi udělala chutě, zítra totiž mám v plánu dělat brkaši, takže s cibulkou:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
18.11.17 18:59

@Fazulina To dělala moje babička a úplně jsem to zapomněla ;) Když jsem byla malá, tak to dělala pokaždé když jsme měli kaši. Taky cibulku dělala zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí