Čím malujete obočí

93
28.10.16 13:20

Čím malujete obočí

Ahoj :mavam:
Chtěla jsem se vás zeptat, hlavně těch z vás, co si malujete obočí, co používáte? Předem říkám, že barvit si ho nechci.
Jinak já si ho maluju už dlouho a používám jen tužky na obočí, vyzkoušela sem jich už hodně ale pořád mi to přijde tak nějak nepřirozené pokud mě chápete :lol: Jen se chci zeptat vy co si to malujete, co používáte? Nějaké stiny na obočí popřípadě co? Nebo i jakou značku, která vám vyhovuje:) díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Poison Eve
28.10.16 13:22

Stíny na obočí značky essence, stojí pár kaček :). Ráda si přečtu další tipy :).

• Citovat
  • Upravit
12121
28.10.16 13:23

Maluji si obočí celý život a nedávno jsem objevila fakt nejlepší nejdokonalejší tužku:
https://www.notino.cz/…ka-na-oboci/?…
Lepší tužku jsem nikdy neměla!
A pokud omylem sáhnu v kosmetické taštičce po jiné, okamžitě to poznám.
Vyhovovaly mi i paletky s voskem, štětečkem a barvama, ale ta tužka je fakt lepší!
Doporučuji! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
28.10.16 13:24

Našla jsem jeden tip vizážistek, který od té doby používám - vyschlá řasenka. :) Taková ta, co ještě trochu barví, ale na řasy už to nestačí. Obočí zároveň učeše do požadovaného tvaru a nemaže se v půběhu dne všude okolo. Ale já mám tmavé vlasy, takže mi černá řasenka na obočí vyhovuje, pro světleší typy by to nešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tali98

Já vyplňuju chloupky stínama od Essence a „ocásek“ obočí dokresluju taktéž stínama od Makeup Revolution, které mají štěteček, se kterým se dá i pěkně dokreslovat a stíny jsou dobře pigmentované. Obojí se dá sehnat v Rossmannu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
mag
12862
@Poison Eve píše:
Stíny na obočí značky essence, stojí pár kaček :). Ráda si přečtu další tipy :).

Já taky, případně šedé stíny na oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
28.10.16 13:26

Používám voděodolnou řasenku, které už má to nejlepší za sebou…už moc nelíčí řasy, ale ještě není úplně vyschlá:-)Hnědou

Příspěvek upraven 28.10.16 v 13:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.10.16 13:27
@Taky jedna píše:
Maluji si obočí celý život a nedávno jsem objevila fakt nejlepší nejdokonalejší tužku:
https://www.notino.cz/…ka-na-oboci/?…
Lepší tužku jsem nikdy neměla!
A pokud omylem sáhnu v kosmetické taštičce po jiné, okamžitě to poznám.
Vyhovovaly mi i paletky s voskem, štětečkem a barvama, ale ta tužka je fakt lepší!
Doporučuji! :potlesk:

v čem je lepší než ty ostatní? nijak nerýpu jen mě to zajímá…Jinak já taky používám tužku na obočí, od Aleverde, jsme spokojená. I když radši bych měla obočí, který si nemusím malovat :oops: Slyšela jsem i o stínech na obočí, ale nevím, jestli mám zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
28.10.16 13:27

Tužkou na obočí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.10.16 13:28

Ocni stiny a nezbytnou pomuckou je zkoseny stetecek. Pak ucisnu kartackem a oboci drzi cely den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
28.10.16 13:30

@Eliška553 Oční stíny a štěteček už roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
28.10.16 13:32
@pe-terka píše:
v čem je lepší než ty ostatní? nijak nerýpu jen mě to zajímá…Jinak já taky používám tužku na obočí, od Aleverde, jsme spokojená. I když radši bych měla obočí, který si nemusím malovat :oops: Slyšela jsem i o stínech na obočí, ale nevím, jestli mám zkoušet.

Není taková lesklá, jako některé, takže působí spíš jako stín, zároveň v sobě obsahuje vosk (to jsem se dočetla až teď :lol: ), takže obočí i perfektně vytvaruje (a drží!) a nemá tak silný pigment, takže když se „dotknu“ obočí, tak nemám okamžitě silnou barvu, spíš je jakoby jen tónovaná. Nevím jak to popsat, ale prostě jsem z ní fakt nadšená a to jsem jich za svůj život vyzkoušela opravdu mnoho.
Jen pro informaci - jsem světlá blondýnka, takže moje přirozená barva obočí je velmi světlá, potřebuji jak „obarvit chloupky“, tak i pod těma chloupkama. Tahle tužka je prostě super, jinou už nechci :lol:

Ze všech co jsem vyzkoušela, tahle působí nejpřirozeněji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
28.10.16 13:34

Já používám řasenku, docela hodně se maluji, takze to k očím sedí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
28.10.16 13:38

Já dokresluji konec obyčejnou tužkou na obočí (hnědou) a pak vyčesávám starým kartáčkem z řasenky (od řasenky vymytý)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.10.16 13:38
@Taky jedna píše:
Není taková lesklá, jako některé, takže působí spíš jako stín, zároveň v sobě obsahuje vosk (to jsem se dočetla až teď :lol: ), takže obočí i perfektně vytvaruje (a drží!) a nemá tak silný pigment, takže když se „dotknu“ obočí, tak nemám okamžitě silnou barvu, spíš je jakoby jen tónovaná. Nevím jak to popsat, ale prostě jsem z ní fakt nadšená a to jsem jich za svůj život vyzkoušela opravdu mnoho.
Jen pro informaci -jsem světlá blondýnka, takže moje přirozená barva obočí je velmi světlá, potřebuji jak „obarvit chloupky“, tak i pod těma chloupkama.Tahle tužka je prostě super, jinou už nechci :lol:Ze všech co jsem vyzkoušela, tahle působí nejpřirozeněji ;)

tak to jo! já jsem zas tmavá a obočí relativně světlé (a ne moc husté :? ), takže mi vyhovují čokoládové odstíny. Ale těm, co mají krásné obočí od přírody a nemusí si tam nic matlat, nepokrytě závidím :mrgreen:

Příspěvek upraven 28.10.16 v 13:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast