Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj ![]()
Chtěla jsem se vás zeptat, hlavně těch z vás, co si malujete obočí, co používáte? Předem říkám, že barvit si ho nechci.
Jinak já si ho maluju už dlouho a používám jen tužky na obočí, vyzkoušela sem jich už hodně ale pořád mi to přijde tak nějak nepřirozené pokud mě chápete
Jen se chci zeptat vy co si to malujete, co používáte? Nějaké stiny na obočí popřípadě co? Nebo i jakou značku, která vám vyhovuje:) díky moc ![]()
Stíny na obočí značky essence, stojí pár kaček
. Ráda si přečtu další tipy
.
Maluji si obočí celý život a nedávno jsem objevila fakt nejlepší nejdokonalejší tužku:
https://www.notino.cz/…ka-na-oboci/?…
Lepší tužku jsem nikdy neměla!
A pokud omylem sáhnu v kosmetické taštičce po jiné, okamžitě to poznám.
Vyhovovaly mi i paletky s voskem, štětečkem a barvama, ale ta tužka je fakt lepší!
Doporučuji! ![]()
Našla jsem jeden tip vizážistek, který od té doby používám - vyschlá řasenka.
Taková ta, co ještě trochu barví, ale na řasy už to nestačí. Obočí zároveň učeše do požadovaného tvaru a nemaže se v půběhu dne všude okolo. Ale já mám tmavé vlasy, takže mi černá řasenka na obočí vyhovuje, pro světleší typy by to nešlo…
Já vyplňuju chloupky stínama od Essence a „ocásek“ obočí dokresluju taktéž stínama od Makeup Revolution, které mají štěteček, se kterým se dá i pěkně dokreslovat a stíny jsou dobře pigmentované. Obojí se dá sehnat v Rossmannu ![]()
@Poison Eve píše:
Stíny na obočí značky essence, stojí pár kaček. Ráda si přečtu další tipy
.
Já taky, případně šedé stíny na oči.
Používám voděodolnou řasenku, které už má to nejlepší za sebou…už moc nelíčí řasy, ale ještě není úplně vyschlá:-)Hnědou
Příspěvek upraven 28.10.16 v 13:27
@Taky jedna píše:
Maluji si obočí celý život a nedávno jsem objevila fakt nejlepší nejdokonalejší tužku:
https://www.notino.cz/…ka-na-oboci/?…
Lepší tužku jsem nikdy neměla!
A pokud omylem sáhnu v kosmetické taštičce po jiné, okamžitě to poznám.
Vyhovovaly mi i paletky s voskem, štětečkem a barvama, ale ta tužka je fakt lepší!
Doporučuji!
v čem je lepší než ty ostatní? nijak nerýpu jen mě to zajímá…Jinak já taky používám tužku na obočí, od Aleverde, jsme spokojená. I když radši bych měla obočí, který si nemusím malovat
Slyšela jsem i o stínech na obočí, ale nevím, jestli mám zkoušet.
Ocni stiny a nezbytnou pomuckou je zkoseny stetecek. Pak ucisnu kartackem a oboci drzi cely den..
@pe-terka píše:
v čem je lepší než ty ostatní? nijak nerýpu jen mě to zajímá…Jinak já taky používám tužku na obočí, od Aleverde, jsme spokojená. I když radši bych měla obočí, který si nemusím malovatSlyšela jsem i o stínech na obočí, ale nevím, jestli mám zkoušet.
Není taková lesklá, jako některé, takže působí spíš jako stín, zároveň v sobě obsahuje vosk (to jsem se dočetla až teď
), takže obočí i perfektně vytvaruje (a drží!) a nemá tak silný pigment, takže když se „dotknu“ obočí, tak nemám okamžitě silnou barvu, spíš je jakoby jen tónovaná. Nevím jak to popsat, ale prostě jsem z ní fakt nadšená a to jsem jich za svůj život vyzkoušela opravdu mnoho.
Jen pro informaci - jsem světlá blondýnka, takže moje přirozená barva obočí je velmi světlá, potřebuji jak „obarvit chloupky“, tak i pod těma chloupkama. Tahle tužka je prostě super, jinou už nechci ![]()
Ze všech co jsem vyzkoušela, tahle působí nejpřirozeněji ![]()
Já používám řasenku, docela hodně se maluji, takze to k očím sedí ![]()
Já dokresluji konec obyčejnou tužkou na obočí (hnědou) a pak vyčesávám starým kartáčkem z řasenky (od řasenky vymytý)
@Taky jedna píše:
Není taková lesklá, jako některé, takže působí spíš jako stín, zároveň v sobě obsahuje vosk (to jsem se dočetla až teď), takže obočí i perfektně vytvaruje (a drží!) a nemá tak silný pigment, takže když se „dotknu“ obočí, tak nemám okamžitě silnou barvu, spíš je jakoby jen tónovaná. Nevím jak to popsat, ale prostě jsem z ní fakt nadšená a to jsem jich za svůj život vyzkoušela opravdu mnoho.
Jen pro informaci -jsem světlá blondýnka, takže moje přirozená barva obočí je velmi světlá, potřebuji jak „obarvit chloupky“, tak i pod těma chloupkama.Tahle tužka je prostě super, jinou už nechciZe všech co jsem vyzkoušela, tahle působí nejpřirozeněji
tak to jo! já jsem zas tmavá a obočí relativně světlé (a ne moc husté
), takže mi vyhovují čokoládové odstíny. Ale těm, co mají krásné obočí od přírody a nemusí si tam nic matlat, nepokrytě závidím ![]()
Příspěvek upraven 28.10.16 v 13:38