Dražší pleťová kosmetika /přírodní/

neonka
28.10.16 10:33

Dražší pleťová kosmetika /přírodní/

Ahoj holky, jelikož jsem už stará páka, rozhodla jsem se investovat do nějaké dražší kosmetiky. Chci prostě zkusit dražsí krémy kolem cca 2tis a výše. Byla jsem očumovat v Sephoře, ale dámy mi moc neporadily, takže žádám o radu. Která z těch dražčích značek je účinná a vhodná na suchou citlivou pleť /nejlépe málo parfémovaná, hypoalergenní/ a pokud možno alespoň částečně na přírodní bázi? Vím, že každému vyhovuje něco jiného, ale jen tak obecně, abych byla v obraze. Díky! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35911
28.10.16 10:35

Mám ráda clinique a částečně dr Hauschka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
28.10.16 10:38

Pokud chceš tedy opravdu jen čistě přírodní, tak nejúčinnější je podle mě Weleda a Havlíkova přírodní apotéka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neonka
28.10.16 10:40

@pikola Diky moc za info, Hauschka neznam, kouknu na to. Od Clinique jsem mela vzorek, namazala jsem, stipal me /a to se mi tedy nestava/ a jeste se odrolil. Pritom byl na citlivou suchou pokozku :,( Pak jsem mela vzorek Estee Lauder, naprosto super, ale nepamatuju si nazev, ale pry je to dost chemicka zalezitost. Tak prave patram dal :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
neonka
28.10.16 10:42

@Martina1991 Oboje znam a doma mam! :D Ja ale chci prave vyzkouset ty drazsi kremy, je mi jasny, ze uplne prirodni nebudou, ale rada bych, kdyby byly aspon castecne. Pry je dobra Biodroga, ale na tu jsem nenasla moc recenzi.

• Citovat
  • Upravit
35911
28.10.16 10:45

Já mám nejradši od clinique ten jejich 3 Steps systém. Až na to se dává krém. Pokožku mám citlivou až atopickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
28.10.16 10:45

@neonka tak z těch klasických si myslím, že jsou hodně dobré krémy od Helena Rubinstein, ale nevím, jak je to s tou přírodou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neonka
28.10.16 11:01

No je mi jasny, ze ciste prirodni v Sephore nenajdu. Slo mi o to, jestli ma nektera z tech „drazsich luxusnich znacek“ aspon castecne nejaky prirodni slozky. Prirodnich kremu mam plnej regal. Udajne Biotherm je z morskych ras, Biodroga castecne z bylin atd… Asi je to ale naivni predstava, vetsina tech drazsich kremu bude zrejme jen chemie :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36504
28.10.16 11:04
@neonka píše:
No je mi jasny, ze ciste prirodni v Sephore nenajdu. Slo mi o to, jestli ma nektera z tech „drazsich luxusnich znacek“ aspon castecne nejaky prirodni slozky. Prirodnich kremu mam plnej regal. Udajne Biotherm je z morskych ras, Biodroga castecne z bylin atd… Asi je to ale naivni predstava, vetsina tech drazsich kremu bude zrejme jen chemie :mrgreen:

stejně je v tom chemie. Přírodní složky jsou jen stopové stopové šidítko pro bioženy. A kosmetika bez konzervantů se rychleji kazí.

Tohle stojí za zhlédnutí ( paní to nesmí říci, ale je vývojářka Ryoru) https://video.aktualne.cz/…02590604f2e/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neonka
28.10.16 11:07

@Burj Chalifa za bio zenu se nepokladam, ale pokud si muzu namazat na ksicht neco s obsahem prirodnich latek ci neco ciste chemickyho, tak z logiky veci volim prirodni vec :mrgreen: kazdopadne je to urcite tak, dnes uz 100% prirodni neni nic.

• Citovat
  • Upravit
2727
28.10.16 11:20

Z prirodnich: darphin,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neonka
28.10.16 11:36

@kerrankin No presne to me uz drive napadlo, ze na to priroda nestaci :mrgreen: :mrgreen:
Jinak diky moc za rady! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1118
28.10.16 11:41

Na přírodní kosmetiku asi v Sephoře moc nenarazíš, opravdu např. ta Weleda, nebo teď bude festival přírodní kosmetiky v Praze. Já jsem si začala kosmetiku vyrábět doma, mám zatím pár věcí, ale jsem fakt moc spokojená - a to jsem trpěla/trpím na akné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neonka
28.10.16 12:01

@ivabozi Jojo, weleda je dobra- mam doma sprch gely, sampon i kremy. Ovsem myslim, ze viditelneho efektu omlazeni pleti se asi opravdu dosahne jen chemii, kdyz premyslim do budoucna.
@Ellusa diky za info, neznam, vypada zajimave.

• Citovat
  • Upravit
1118
28.10.16 12:03

@neonka Jako úplnou chemií? Já si do olejů a do vody přidala třeba vitamin E a dá se toho koupit víc na vlastní kosmetiku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí