Čím mazat pleť malému miminku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2899
29.10.13 12:29

@CokeLady @Sibyla0 ty Lipobase jsou dvě! Každá je od jiné firmy tuším. Jedna je na předpis a druhá ne… my máme tu bezpředpisovou a tu používám i já… je dobrá na suchou pleť - hodně extra mastí a nechává takový na pocit silný film. Já mám taky citlivou kůži a v podstatě pokud chci pomoc od suchých, červených, podrážděných míst, tak to zakydájm tímhle a je to „balzám“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
29.10.13 12:32
@zuria píše:
Pokud vím, tak lipobase je na každodenní mazání a klidně dlouhodobé a může se s ní mazat obličej i tělo.

ano, může se mazat všude a na všechno a stále, ale na tělo je to dost drahá záležitost. Protože je dost malá a stojí tuším okolo 150 kč. Je to konzistence, která se hůř vtírá a tak se jí podle mě vyplácá víc než takových těch řídkých sračiček.
Ona má opsahovat hodně lipidů a obnovovat pokožku… není výživná či tak, ale ochranná a u nás má právě tohle uklidňující účinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
29.10.13 12:36

Já mazala Excipial U Lipolotio a super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
29.10.13 12:42

@CokeLady ja jsem prave vysledovala, ze malemu Nivea nedela dobre. Bylo tezke na to prijit, protoze jsme ji pouzivali dlouho. Pak jsem na dva tydny vynechala vsechno mazani a koupani a zjistila, ze ho pena Nivea Baby podrazdila nehoraznym zpusobem. Vse slo stranou. Ted na doporuceni v atopicke diskuzi mazeme Eucerinem. Koupani se tez snazim redukovat, ale maly je kachna a jde to tezko a nejde z te vody pak dostat. Mazu po koupani a pred spanim, ale jen ta citliva mista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
29.10.13 12:45

@Michaela23 Souhlas - je to nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11052
29.10.13 12:49

@CokeLady Nivea SOS na celé tělo moc ne (je hodně hutná), ale mazala jsem i větší plochy, když se malé rozlezly suché místa pod koleny a v jamce na ruce. Ta Lipobase ano. Nicméně je taky dost hutná - hodně promašťuje. Než malou obleču, tak to musím nechat docela dlouho vstřebat - to je velká nevýhoda u obou. Jinak se jí to pak maže o oblečení a to není dobře, poněvadž to zas dráždí pokožku.

Chápu, že Nivea nemusí sednout každému, mně jako dospělé taky nesedí a nechtěla jsem ji ani pro malou, ale nakonec ta baby řada sedí, takže raději nechci moc experimentovat.

Určitě je dobré mazat jen naprosto suchou pokožku, dobře utřenou ručníkem. Když malou natírá manžel a utře ji hala bala, tak do rána má pokožku podrážděnou skoro pokaždé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
29.10.13 12:54

@CokeLady u nás taky hodně pomohlo když sem přestala koupat denně a hodně mu pomohl olejíček babylove z dm(jinak má kůži jak hroch, suchou, hrozně hrubou a hodně se osypávající- ještě ktomu je z toho nervozní a hned vše musí rozškrábat :zed: ),i vlasy má jak dráty :roll: mladšího koupu denně mazala sem naposledy když měl snad 2 měsíce a je heboučký jak azuritek :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
21.11.13 20:15

Nejlepsi jsou prirodni oleje, merunkovy kokosovy atd atd atd :mrgreen:
nic z ropy nepouzivam…

• Citovat
  • Upravit
6064
21.11.13 20:43

Já mohu doporučit weledu proti chladu a větru prostě do chladného počasí je betvadná sice malej krém ale vydrži opravdu dlouho mažu tím malou i tu starší bezvadně se rozmazava a krásně voní-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
21.11.13 20:49
@CokeLady píše:
To jsme rádi, žes nám to napsala :mrgreen: My používáme to, co funguje.

proc mluvis v mnoznem cisle? a proc by to nefungovalo, kdyby ne tak to sem preci nepisu :roll:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
21.11.13 21:21

A kdo je to nam, my..chjo…omlouvam se pokud me uniklo ze ti to nefunguje, necetla jsem vse…ja mam dobre skusenostia chtela jsem jen pomoct, nevim proc by se tomu melo takhle sproste nadavat…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
21.11.13 21:22

Sla jsem na zacatek diksuse a i jini doporucovali prirodni kosmetiku,,,takze to nam…opravdu nechapu

• Citovat
  • Upravit
12921
21.11.13 21:24

Já dítě ničim nemažu a funguje to taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
21.11.13 21:25
@KackaDoup píše:
A kdo je to nam, my..chjo…omlouvam se pokud me uniklo ze ti to nefunguje, necetla jsem vse…ja mam dobre skusenostia chtela jsem jen pomoct, nevim proc by se tomu melo takhle sproste nadavat…

ty to tady sefujes tu diskusi? nejak nechapu…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
21.11.13 21:25
@annaei píše:
Já dítě ničim nemažu a funguje to taky
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie