Čím nakrmit otesánky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Maty jí všechno jak jsem říkala kromě pečiva takže nějaké housky se salámem,sýrem atd.. u nás nehrozí.Musim pořád vařit takže nejčastěji jí ruzné vývary se zeleninou a hodně ovoce.Ze sladkého jí jen ty brumíky a lipo a z jídla jí vše kromě čočky
.
Akorát to pečivo prostě nedá a mě vrtá v hlavě jestli třeba proto neni tak hubenej že třeba pečivo obsahuje něco duležitého.Jinak pokud to beru polopatě tak rohlík je hlavně mouka né?mouku teda opravdu v ničem nemá.Knedlíky moc nejíme a z mouky má jen jíšku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za to brambory by mohl jíst i samotný.Já moc nesolim teda spíše vubec proto že jsem odmala zvyklá kvuli ledvinám
tak slané jídlo nezná(jo občas teda jsem nucena na cestách navštívit nějakou restauraci cca jednou za 2 měsíce) ale slané nijak nezná.Sladké jen ovoce a tak nevim dělám chybu že necpu čokoládou?je lepší cpát ho když je hubenej sladkým?
Nebo nechat ho prostě aby vypadal jak s dachau? ![]()
Jdeme na tříletou tak se zeptám a jsem zvědavá ale třeba to je to jen dědičností i když já v jeho věku byla buřtík ale pak se to zase změnilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já byla vyžle,dokonce jsem v 5ti letech byla v ozdravovně,no projevila se až za 25 let a později,teď mám přez 90kg a su na mrtvici.
Jinak,že nejí pečivo,tak jako výživnou hodnotu asi nemá,akorát ty se máš co otáčet s vařením.Mí dva vnoučci,kdyby nebyly rohlíky,tak snad už ani nejsou,měli oba období,že pomalu nic jiného nejedli.
- Citovat
- Upravit
To fakt de jo?No mě teda olivový olej nechutná,moc voní.
Přiznám se bez mučení,že se se zdravou výživou moc nekamarádím,ale prostě mě ty řízky vyrazily dech.Teda jako to množství.
Jinak mám spíš zkušenost,že dokud děti jedly ty neslané nemastné výtvory,moc nejedly a jakmile se přešlo na dospěláckou stravu,přece jen trochu jíst začaly.
Jdu prostudovat ten tvůj odkaz.